enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:34 Şirketlerden N’Aber!
10:25 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:02 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:35 Bolivya’da ‘Ekonomik Hal’
09:11 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:10 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:43 Yunanistan’ın Batı Trakya Türklerine Karşı Hak İhlalleri Devam Ediyor…
00:34 Otellerde kimlik fotokopisi dönemi bitti, turizmciler ulaştırma sistemlerini işaret etti
00:28 CHP Genel Başkanı Özgür Özel tartışmanın fitilini Brüksel’den ateşledi, AK Parti’den yanıt gecikmedi…
00:21 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
00:16 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi…
00:16 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:02 Yunan Genelkurmay Başkanı Floros’un Tarihi Olayların Değerlendirilmesindeki Entellektüel Yaklaşım Eksikliği
00:02 Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi, Gaziantep Üniversitesi’ni ziyaret etti
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültürel değerlerimizi evrensel bakışla harmanlayıp inşa etmeliyiz…
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
TÜMÜNÜ GÖSTER →

BPW İzmir Zirvesi’nin ikincisi bugün İzmir’de başlıyor

BPW İzmir Zirvesi’nin ikincisi bugün İzmir’de başlıyor
26 Kasım 2024
22
A+
A-

Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) üyesi olan İzmir İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği, kadınların iş yaşamında yenilikçi ve dönüştürücü gücünü ortaya koymak için düzenlediği BPW İzmir Zirvesi’nin ikincisi bugün İzmir’de başlıyor.

UHA Haber’in haberine göre,  İstinyeArt %100 Performans Arena’da düzenlenecek olan 2. BPW İzmir Zirvesi, iş dünyasından akademiye, teknolojiden girişimciliğe kadar birçok alanda güçlü kadınların seslerini bir araya getiriyor.

BPW İzmir İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Şendinç, bu zirve ile kadınların iş dünyasındaki gücünü artırmayı, yaratıcı sektörlerde kadın rol modelleri oluşturmayı ve toplumsal cinsiyet eşitliği mücadelesinde kadınlara ses olmak istediklerini söyledi.

Toplumsal cinsiyet eşitliği ve iş yaşamında kadının sesinin yükseltilmesine inanan her kesimi zirveye davet eden Şendinç, “Gün boyu sürecek olan paneller ve oturumlar ile alanının en önde gelen isimleri bizlere yeni bir bakış açısı sunacaklar. Tüm İzmir’i zirvemize katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Günboyu paneller, oturumlar, sunumlar yapılacak

Zirvenin açılış konuşmacıları BPW İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Şendiç ve online katılım ile BPW Uluslararası İş ve Profesyonel Kadınlar Federasyonu Başkanı Diana Barragan olacak.

Sanat, teknoloji, akademi ve iş yaşamından önde gelen isimlerin katılacağı zirvede bireysel sunumlar ve paneller gün boyu sürecek. Farklı sektörlerden uzmanların katılacağı oturumlarda, kadınların iş yaşamındaki avantaj ve dezavantajları masaya yatırılacak.

Uzmanlardan özel sunumlar 

Oturumlarda, Yeni Fırsatların İnşası ve Dönüşümü Başlatmak, Küresel Finans Dünyasında Kadın, Her Yüzyıl Teknolojisi: İnsan, Yaratıcı Sektörlerle Geleceği Şekillendirmek, Yaratıcı Sektörlerde Kadın, Yenilik ve Girişimcilik, Kadın Yaratıcılığının Anatomisi, Dijital Dünyada Bireysel Markanı Yaratmak, Dünya Değişti, Normaller Değişti, Peki Yarın?, Çalışma Yaşamında Görünmez Bir Engel: Mizojini başlıklarındaki sunumları alanında uzman isimler gerçekleştirirken, program Sanatçı ve Yazar Pınar Aylin’in Bana Baştan Anlat başlıklı söyleşi ile sona erecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.