enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:55 “Her yerde Türkiye var!”
00:42 İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Siber suç operasyonlarında 539 şüpheli yakalandı”
00:38
00:32 Kasım ayında temettü verecek 10 şirket
00:28 Bakü, Gazze’ye askeri birlik gönderilmesi için BM kararını bekliyor
00:24 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’nin 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’ndeki konuştu…
00:23 Türkiye sadece platform değil ‘konsept’ de ihraç ediyor
00:23 ABD’nin toplam kamu borcu, 22 Ekim itibarıyla 38 trilyon doları aşarak rekor seviyeye ulaştı.
00:21 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul’da Gazze konulu toplantıya ev sahipliği yaptı.
00:06 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001’de kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerini kazanarak geldiği iktidarda 23 yılı geride bıraktı.
00:06 AK Parti Sözcüsü Çelik: 3 Kasım tarihi bir dönemin açıldığı siyasi bir milattır
00:04 Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’ye özel bir destek programını başlatıyoruz
17:55 Yargımızın Bağımsızlığı ve Tarafsızlığı Sorunu
07:50 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi
00:47 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
00:38 Fatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
00:25 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:23 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
00:21 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bilecik’in geleceği masaya yatırıldı

Bilecik’in geleceği masaya yatırıldı
7 Ekim 2022
142
A+
A-

Pelin Çift İle Gündem Ötesi

‘Pelin Çift ile Gündem Ötesi’ her Cumartesi günü “Gönül Dağı”dan sonra saat 00.15’te TRT 1 Ekranlarında..

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), 2024-2028 Bursa Eskişehir Bilecik Bölge Planı kapsamında Bilecik İl Çalıştayı’nı gerçekleştirdi.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)‘nın haberine göre, BEBKA, 2024-2028 Bursa Eskişehir Bilecik Bölge Planı kapsamında Bilecik İl Çalıştayı’nı gerçekleştirdi. Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın da katıldığı çalıştayda kalkınma odaklı öncelikler belirlendi.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), TR41 Bölgesi’nde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürüttüğü çalışmalarla yeni dönem Bölge Planı çalışmalarına odaklandı.

Geçen hafta Eskişehir İl Çalıştayı’nı gerçekleştiren BEBKA, 2024-2028 Bursa Eskişehir Bilecik Bölge Planı çalışmalarını Bilecik İl Çalıştayı ile sürdürdü.

bilecikin-gelecegi-masaya-yatirilsi2.jpg

‘UYGULANABİLİRLİK VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÖNEMLİ’

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bölge planı çalışmaları kapsamında bölgenin geleceğini tasarlamak, vizyonunu oluşturmak ve stratejilerini belirlemek üzere çalıştayın büyük önem arz ettiğini söyledi.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, “BEBKA, hizmet vermeye başladığı 2010 yılından bu yana gerçekleştirdiği faaliyetler, projeler, destekler, eğitimler ve yatırım destek çalışmaları ile bölgenin kalkınmasına yön veren bir model oluşturmuştur. Yerel aktörlerin katılımı ile bölgesel ve sektörel bazda plan, program ve strateji belgelerinin hazırlanmasının yanı sıra bölgesel, ulusal ve uluslararası kurumlarla iş birliği ve kapasite geliştirmeye yönelik çalışmalarla kalkınma çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalıştay ile bölgeye özgü, uygulanabilir ve sürdürülebilir bir plan hazırlanacak; bu da önümüzdeki 5 yıllık süreçte bölgemizin kalkınma yolunda atacağı adımların hız kazanmasını sağlayacaktır” diye konuştu.

BEBKA'da 'Kent içi sanayi alanlarının dönüşümü' konuşuldu - 61saat - TRABZON HABER SAYFASI

‘406 PROJEYE DESTEK VERDİK’

Bölgenin gelişmesine yön verecek önceliklerin belirlenmesinde stratejik rol üstlendiklerini belirten BEBKA Genel Sekreteri Doç. Dr. M. Zeki Durak da “Bölgemizi geleceğe taşıyan, uluslararası düzeyde rekabetçi, sürdürülebilir üretim, yenilik ve yaşam merkezi vizyonu ile hazırlamış olduğumuz 2014-2023 bölge planımızın bitiş yılına yaklaşıyoruz. Bölge planımızda öne çıkan hedefler doğrultusunda bugüne dek birçok sonuç odaklı program ve bunlara bağlı birçok faaliyet, proje ve destek programı yürüttük.  Bu destek programları kapsamında 2010 yılından bu yana hayata geçirdiğimiz 26 mali destek programı ile 406 projeye destek verdik. Bu kapsamda bölgemize yaklaşık 770 milyon TL yatırım gerçekleştirdik. Düzenlediğimiz çalıştay ile Bilecik’in proje ve program önerilerini alarak 2024-2028 Bursa Eskişehir Bilecik Bölge Planı’nı tamamlayacağız” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 07 Ekim 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.