enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:35 Mücevherde Yeni Sezonun Trendleri İlk Kez Fuarda Açıklanacak
09:55 Saldırıların ardından Gazze’de “yeniden açlık” endişesi
09:45 ABD ile İsrail’in İran’a yönelik ortak saldırıları,artan jeopolitik risk primi, küresel enerji piyasalarında sert fiyat yükselişlerini beraberinde getirdi.
00:50 ABTTF Başkanı: İftarlarımız bazı çevreleri neden rahatsız ediyor?
00:23 Remzi DİLAN’ın yazısı, Öcalan’ın Statüsü: Baş Müzakereci mi, Yerli Mandela mı?
00:02 ‘Savaş Türkiye’yi de etkileyebilir’
10:42 Hocalı Soykırımı’nın 34. Yılında İstanbul’da Düzenlenen Konferansla Anıldı.
01:01 “Laikliği birlikte savunuyoruz” başlıklı bildiriyi imzalayan 168 kişi hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlattı.
00:50 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldı.
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan diplomasi trafiği
00:22 Portre: Ayetullah Ali Hamaney kimdir?
00:11 Kocaelispor Taraftarı Başkan Büyükakın’dan istemişti: O çocuklar maçta yerlerini aldı
00:11 Ramazan çadırında paylaşmanın tadı bir başka: İftar sonrası ücretsiz ikramlar Büyükşehir’den
00:10 Sahanın Durumu, Raporun Gereği ve Zamanlama
00:09 Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentinde insansız hava araçlarının (İHA) parçaları sonucu iki kişi yaralandı
00:08 Hollanda’da 17 Nisan’da başlayacak sergide, Osmanlı’nın diplomatik ağırlığını hatırlatan figürler izlenecek…
00:08 Bloomberg yazdı: Türkiye, petrol ve uzay istasyonuyla Afrika açılımını hızlandırıyor”
00:07 Nakit Varken Batmak: Şirketleri Sessizce Çökerten Finansal Yanılgı
00:04 Ateş Çemberinde Akıl Arayışı
00:02 Putin’den Hamaney için taziye mesajı: ‘Uluslararası hukukun ihlali’
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Beyoğlu’nda Tarihi Dar Sokakların Temizlik İşi Milli Teknolojiyle Çözüldü

Beyoğlu’nda Tarihi Dar Sokakların Temizlik İşi Milli Teknolojiyle Çözüldü
5 Ocak 2022
515
A+
A-

İSTANBUL-UHA HABER / Beyoğlu’nun tarihi dar sokaklarının temizlik işi yerli teknolojiyle çözüldü. Beyoğlu Belediyesi ve Kademe AŞ işbirliğinde ilçenin fiziki yapısına uygun olarak geliştirilen Kompakt Vakumlu Yol Süpürme Araçları ile normal araçların giremediği dar sokaklar düzenli olarak temizleniyor.

Beyoğlu Belediyesi ilçede bulunan tarihi dar sokakların temizlik işini yerli teknolojiyle çözdü.

Kademe AŞ tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin ihtiyacı doğrultusunda ilçenin fiziki yapısına uygun olarak dar sokaklarda rahatça temizlik çalışması yapabilen AGA 2000 1,5 Metreküp Kompakt Vakumlu Yol Süpürme Araçları geliştirildi.

Tamamen yerli ve milli kaynaklarla üretilen süpürme araçları, kompakt yapısıyla dar cadde ve sokaklar da dahil olmak üzere eğimli ve düz zeminlerde kolaylıkla temizlik yapabiliyor. AGA 2000 1,5 Metreküp Kompakt Vakumlu Yol Süpürme Araçlarının yanı sıra bir büyük modeli olarak geliştirilen ve daha geniş alanların temizliğinde kullanılan “AGA 5000 Kompakt Yol Süpürme Araçları ile aynı zamanda yüzde 50 tasarruf da sağlanıyor.

YERLİ SERMAYEYLE TÜRK MÜHENDİSLERİNİN BAŞARISI

Beyoğlu Belediyesi ile Kademe AŞ işbirliğinde üretilen yerli süpürme araçları ile Beyoğlu’nun tüm cadde ve sokakları 7/24 tertemiz tutuluyor. Şasi ve yürür aksam dahil Türk mühendisleri ve işçileri tarafından tamamen yerli sermayeyle üretilen süpürme araçları, kendi sınıfında ilk araç olma, yurt dışı muadillerine göre fiyat avantajı, satış sonrası servis ve yedek parça maliyet avantajı özelliklerine sahip. Beyoğlu Belediyesi, yerli üretim araçları tercih ederek temizlik çalışmalarında yıllık yaklaşık 10 milyon TL tasarruf sağlıyor.

YERLİ KOMPAKT SÜPÜRME ARAÇLARI BİZLERE BÜYÜK BİR KOLAYLIK SAĞLIYOR

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yerli ve milli teknoloji ürünleri önemsediklerini belirterek, Ekonomik tasarruf sağlamamız noktasında iyi bir iş birliği oldu. Bu süpürge araçları Beyoğlu için çok ideal. Çünkü Beyoğlu tarihi dar sokaklarıyla da ön plana çıkan bir ilçe. Her gün milyonlarca turisti ağırlıyoruz. Misafirlerimize daha temiz ve daha sağlıklı bir çevre sunabilmek için aralıksız çalışıyoruz. Tüm bu çalışmaların daha rahat yapılabilmesi ve sürekliliğinin sağlanması açısından yerli kompakt süpürme araçları bizlere büyük bir kolaylık sağlıyor” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 05 Ocak 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.