enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:50 Sempozyum | Sosyal Panorama 2025: Türkiye’de Değişen Nüfus ve Ailenin Geleceği
00:57 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elim uçak hadisesinin neden yaşandığını çok daha net göreceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız”
00:50 TOBB’un Nefes kredi hacmi 25 milyar liradan 50 milyar liraya yükseltildi…
00:48 Bakan Uraloğlu, “Üretilen dördüncü Milli Banliyö Tren Seti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine teslim edildi”
00:43 Türkiye genelindeki metro tünelleri, olağanüstü durumlarda 1 milyon 374 bin kişiye acil barınma imkanı sağlayacak kapasitede…
00:40 “2025 yılında 65 ilde 255 kazı alanına ulaştık”
00:39 Bakan Güler: Kutuların çözümü ve ilk bulgulara ulaşma süreci en az 2 ay sürer
00:32 Terör örgütü PKK Irak’ın kuzeyindeki Zap bölgesinden tamamen çekildi
00:31 Suriye Sahasındaki Meydan Okumalar ve Fırat’ın Doğusu
00:23 Engelli bireylerin trafik sigortasından indirimli yararlanmalarına ilişkin yeni düzenleme 1 Şubat 2026’da yürürlüğe girecek….
00:18 Şara’nın Washington Ziyareti ve Türkiye’nin Rolü
00:08 Doğu Karadeniz’den ocak-ekim döneminde bal ihracatı, 1 milyon 834 bin 520 dolara ulaştı.
13:46 Kriz Beklentisine Mahkum Olmak
11:21 4. Ölüm Yılında, Şair, Yazar, Düşünür Sezai Karakoç
06:55 Sındırgı’da 22 bin 600 binada inceleme yapıldı…
00:48 CSO Ada Ankara’dan bu hafta müzikseverlere unutulmaz konserler, çeşitli etkinlikler…
00:40 SPD Başkanı Yıldız: Kuraklık yerleşiyor. Su Yönetiminde radikal bir değişim şart.
00:24 İmamoğlu iddianamesinde yer alan telefon notundan dikkat çeken detaylar çıktı
00:20 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Türkiye’nin dünya çapında bir turizm markası”
00:09 KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, “İlk ziyaretimi Türkiye’ye yapmaktan son derece memnunum”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bebeklerinin cinsiyetini açıklarken Güney California’yı küle çevirdiler

Bebeklerinin cinsiyetini açıklarken Güney California’yı küle çevirdiler
22 Temmuz 2021
454
A+
A-

UHA HABER / Bebeklerinin cinsiyetini açıklamak için parti veren ABD’li çiftin kullandığı sis bombası Güney California’da binlerce dönüm arazinin ve çok sayıda evin yanmasına sebep oldu. Yangına müdahale eden itfaiyeci de hayatını kaybetti.

ABD’de cinsiyet belirleme partisi felakete sebep oldu. Bebeklerinin cinsiyetini kutlama yaparak açıklamak isteyen Refugio Manuel Jimenez Jr ve Angela Renee Jimenez çifti geçen eylül ayında bir parti verdi.

İddialara göre ABD’li çiftin bebeğin cinsiyetini açıkladıkları sırada attıkları sis bombası, Güney California’da 22 bin dönümlük araziyi ve çok sayıda evi küle çevirdi.

Konuyla ilgili olarak California Ormancılık ve Yangından Korunma Dairesi, yangının nedeninin 5 Eylül’de Yucaipa kenti yakınlarındaki cinsiyet açıklama partisi sırasında kullanılan “duman üreten piroteknik bir cihaz” olduğunu iddia etti.

İki ay süren yangında 1 itfaiyeci öldü

El Dorado yangını iki aydan fazla sürdü ve İtfaiyeci Charles Morton yangına müdahale ederken öldü.

Birkaç itfaiyeci de ciddi şekilde yaralandı.

Çift 20 yıl hapis yatabilir

San Bernardino ilçesi yetkilileri, cinsiyet ifşa partisini organize eden çiftin, kasıtsız adam öldürme ve dikkatsizce yangına yol açarak yaralanmaya ve evlere zarar vermekle suçlandığını söyledi.

Savcılar, tüm suçlamalardan suçlu bulunurlarsa felakete yol açan çift 20 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.

Çift, 15 Eylül’de mahkemeye çıkacak.

Cinsiyet açıklama faciası

Şubat ayında 28 yaşındaki Christopher Pekny, çocuğunun cinsiyetini açıklamak için yaptığı partide bir cihazın patlaması sonucu hayatını kaybetmişti.

EK Kaynak: BBC

[UHA Haber Ajansı, 22 Temmuz 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.