enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:09 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:25 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:51 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
10:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
00:44 Türkçe düşünür, Türkçe rüya görürüz Türkçe yazar okuruz, ama, Türkçeyi bilmeyen okumuşlarız !!!
00:43 Hollanda’da Türkish Professional Network (Türk Profesyoneller Ağı) Dikkat Çekiyor: Direksiyonda yine kadınlar var!
00:42 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:32 Kocaeli Ticaret Odası’dan: İşletmelerin Hibe ve Fonlara Erişimini kolaylaştırma
00:21 İlklerin Adı: Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
12:15 Türkiye’de 15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
07:41 Yazar Peren Birsaygılı Mut: Suriye Devrimi’nin Filistin davası açısından taşıdığı tarihsel ve stratejik önemi
07:14 Avrupa’da ABD’siz savunmanın formülü: Avrupai NATO
00:55 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:48 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:39 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:38 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
00:29 ABD’nin Güney Kahkasya Stratejisi: Zengezur, Enerji Hatları ve Bölgesel Güç Dengeleri
00:26 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
00:20 İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Steve Witkoff ile temas kurmadığını söyledi.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

BDDK Başkanı Prof. Dr. Şahap KAVCIOĞLU’nun Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Mesajı

BDDK Başkanı Prof. Dr. Şahap KAVCIOĞLU’nun Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Mesajı
29 Ekim 2023
9
A+
A-

banner

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı (BDDK) Prof. Dr. Şahap KAVCIOĞLU, Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Mesajı yayımladı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Prof. Dr. Şahap KAVCIOĞLU’nun mesajı şöyle:

29 Ekim mesajları ve 100. Yıla özel Cumhuriyet Bayramı sözleri 2023! Kısa,  uzun, Türk bayraklı, Atatürklü resimli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları  burada! - Fotohaber - YaşamMilletimizin üstün istiklal mücadelesi ve yenilmez iradesinin simgesi olan Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bugünün gururunu yüreklerimizde hissediyoruz.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına, uluslararası alanda takip eden değil, takip edilen, öne taşıyan ve örnek gösterilen bankacılık sektörümüzün gücüne güç katmak için yeni bir şevkle, yeni bir dinamizm ve heyecanla başlıyoruz.

Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu olarak, konjonktürel etkileri dengeleyici, finansal istikrarı destekleyici rolümüz ile yatırım, üretim ve ihracata dayalı katma değerli büyüme ile yüksek teknolojiyi destekleyen vizyonumuzla, ülkemizin ekonomisini ve finansal sistemini desteklemeye devam edeceğiz.

Bankacılık sektörümüz, uluslararası boyutta en iyi uygulama ve düzenlemelere uyumlu bir konuma sahiptir. Asırlık Cumhuriyetimiz gibi köklü Milli bankacılığımız; sürdürülebilirlik, finansal erişimin tabana yayılması ve dijitalleşme ile hızla gelişen günümüz finans dünyasında nitelikli insan kaynağı, modern teknolojik altyapısı, çözüm odaklı ve yenilikçi yaklaşımlarıyla ülkemiz ekonomisine katma değer sunmaktadır. Bankacılık sektörümüz; yüzyılı aşan tecrübesi ve geleceğin finansal sistemini inşa etmeye yönelik yüksek kapasitesi ile ekonomimizin en önemli yapı taşlarından biri olmaya devam edecektir.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm vatan kahramanlarımızı rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyorum”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.