enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:22 DEM Partili Gergerlioğlu’nun oğlundan Sabiha Gökçen için küstahça bir paylaşım
11:00 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek,Kocaeli’den Gelen Spor Basınını Ağırladı
00:57 Analiz: Türkiye-Mısır Yakınlaşmasının Stratejik Anlamı
00:53 Avrupa Haberleri: AB’den Rusya’ya yeni yaptırım hamlesi: Petrol taşımacılığı hedefte
00:49 Rusya, Alman ordusuna karşı hibrit bir savaş mı yürütüyor?
00:45 Dış Bakış Cilt 3 Sayı 1 yayınlandı
00:43 İran Ordusu Genel Komutanı Emir Hatemi: Her türlü kötülüğe karşılık vermeye hazırız
00:39 ‘PayPal mafyası’ndan kriptoparaya: Epstein’in Silikon Vadisi’yle ilişki haritası
00:38 (TİM) Başkanı GÜLTEPE, “2026 yılına mal ve hizmet olmak üzere toplam 410 milyar dolarlık ihracat hedefiyle başladık”
00:25 Tahran’dan Washington’a uyarı: Saldırı olursa ABD üslerini vururuz
00:23 Türk Hava Kuvvetleri’ne ‘milli uçaklar’ geliyor
00:08 Halid Meşal: Hamas silah bırakmayacak
00:56 Mamdani’den Farage’a: Epstein dosyaları ardından yapay zeka ile üretilmiş görüntüler yayılıyor
00:50 Zelenskiy: ABD, barış anlaşması için Rusya ve Ukrayna’ya Haziran ayına kadar süre verdi
00:49 Umman görüşmesi: İran ve ABD nükleer müzakereleri sürdürme kararı aldı
00:35 Eurobarometer anketi: Avrupalılar için savaşlar ve dezenformasyon en büyük endişe kaynağı
00:19 Orta Asya’da Su ve Enerji Güvenliği: İklim Değişikliği ve Bölgesel Kırılganlıklar
00:15 Macron’u hedef alan Rus dezenformasyonu: Epstein skandalı iddiaları
00:13 2026 Kış Olimpiyatları Milano ve Cortina’da geçit törenleriyle başladı
10:07 UHA / İnternational News Agency’ndan hafta içi gündemin öne çıkan haberleri
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Başkan Ademoğlu, “3 Puan aldığımız için mutluyuz”

Başkan Ademoğlu, “3 Puan aldığımız için mutluyuz”
13 Ekim 2021
973
A+
A-

UHA HABER / TFF 2. Ligdeki 3. galibiyetini kendi sahasında Diyarbekirspor karşısında 1-0’skorla biten maçın ardından İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, “Hedeften kopmama adına her maçımızı büyük bir heyecan içinde oynuyoruz” dedi.
Kani Ademoğlu: Kaybettiğimiz 5 puan bizleri gerçekten üzdüMustafa Kemal AtatürkBaşkan Kani Ademoğlu, Diyarbekirspor maçı ile ilgili (UHA) Uluslararası Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, 8 gün içinde oynadıkları üç maçı kazanabilme gücüne sahip olmalarına rağmen, Afyon yenilgisi ile önemli üç puan kaybettiklerini belirterek, “ama önce Adıyaman sonra da Diyarbekirspor ile oynadıkları iki maçı da kazanmış olmamız bizi gurupta daha iyi yerlere taşımış oldu” dedi.
Gurupta her takımın kendine göre bir ideası olmasının maçların da zorlu geçmesine neden olduğuna dikkat çeken Başkan Ademoğlu, özellikle iç sahada oynadıkları maçları kazanmak gibi bir zorunluluk taşımasının ister istemez futbolcularda da bir gerginlik yaşandığını ifade etti.
Kani Ademoğlu, şöyle devam etti:
“Bu durumun en önemli örneklerini bir hafta önce oynadığımız Adıyaman FK karşısında 2-0 yakaladığımız skor avantajını koruyamayarak son dakikalarda bulduğumuz golle maçın 2-2’ye gelmesiyle maçı kazanmış olduk. Bu Pazar günüde sanki Adıyaman maçının bir kopyası Diyarbekirspor maçında da yaşandı. Rahat olsak maçın çok daha farklı bir skorla bitmesi söz konusu olurdu.”
“Maçta zorlanmamızı aşırı strese bağlıyorum” diyen İnegölspor Başkanı Ademoğlu, Diyarbekir karşısında daha maçın başında öne geçen taraf olmanın getirdiği avantajlı skoru koruma düşüncesi oynanan oyunda kendini fazlası ile hissettirmesi rakibe daha fazla topla oynama şansı verilmiş olduğunu açıkladı.
Kani Ademoğlu, zorlanmalarına rağmen maçın sonunun 3 puanla bitmesinin kendi adlarına son derece sevindirici olduğunu hatırlatarak, “Oyuncularımı ve teknik heyeti maçı kazanma adına sergiledikleri önemli mücadeleden dolayı kutluyorum. Çok değerli 3 puan aldık Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Ergene Velimeşe maçına da motivasyonumuz yüksek bir şekilde gideceğiz. Rakibin 1 puanda olmasına bakmadan işi sıkı tutup 3 puanla dönen taraf olmak istiyoruz” şeklinde kaydetti.

sadullah organ (@sadullahorgan) | Twitter

HABER : Sadullah ORGAN & Bursa, İNEGÖL

[UHA Haber Ajansı, 13 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.