enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:44 Bakan Uraloğlu: “Türkiye’nin ilk hızlı tren fabrikası bu yıl içerisinde hizmete alınacak”
13:06 Haluk Özsevim: AKRA Gran Fondo, sadece bir yarış değil, bir yaşam tarzı
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Yanık, Çanakkale Şehit Yakınları ve Gazievi’nin açılışını yaptı

Bakan Yanık, Çanakkale Şehit Yakınları ve Gazievi’nin açılışını yaptı
20 Eylül 2021
281
A+
A-

UHA HABER / Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Çanakkale Şehit Yakınları ve Gazievi’nin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Bakan Yanık, “Şehit yakınları ve gazilerimiz için en iyisini yapma gayreti içindeyiz” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 19 Eylül Gaziler Günü’nde gerçekleştirdiği Çanakkale programı kapsamında, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Bakan Yanık, ardından, Barbaros Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Çanakkale Şehit Yakınları ve Gazievi’nin açılışına katıldı.

Bakan Yanık, Çanakkale Şehit Yakınları ve Gazievi'nin açılışını yaptı

“Şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları misafir edilecek”

Açılışta konuşan Bakan Yanık, “Ülkemizde bir ilk olan Şehit Yakınları ve Gazievi’mizin yapımıyla, 81 ildeki şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları misafir edilerek, onların buluşmaları ve sosyal aktiviteleri için bir ortam sağlanması hedeflenmektedir” dedi.

Türkiye’de ilk

Çanakkale Şehit Yakınları ve Gazievi 80 yatak kapasiteli. Ayrıca Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor.

Bakan Yanık, Çanakkale Şehit Yakınları ve Gazievi'nin açılışını yaptı

“En iyisini yapmanın gayreti içindeyiz”

Her zaman en iyisini yapma gayreti içinde olduklarını söyleyen Bakan Yanık, “Şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın yaşam standartlarını yükseltecek ve huzurlarını sağlayacak hizmetleri gerçekleştirmek vazgeçilmez hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Bu amaçla, geliştirdiğimiz yeni hizmet modelleriyle en iyisini yapmanın daima gayreti içindeyiz” açıklamasını yaptı.

[UHA Haber Ajansı, 20 Eylül 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.