enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:55 “Her yerde Türkiye var!”
00:42 İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Siber suç operasyonlarında 539 şüpheli yakalandı”
00:38
00:32 Kasım ayında temettü verecek 10 şirket
00:28 Bakü, Gazze’ye askeri birlik gönderilmesi için BM kararını bekliyor
00:24 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’nin 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’ndeki konuştu…
00:23 Türkiye sadece platform değil ‘konsept’ de ihraç ediyor
00:23 ABD’nin toplam kamu borcu, 22 Ekim itibarıyla 38 trilyon doları aşarak rekor seviyeye ulaştı.
00:21 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul’da Gazze konulu toplantıya ev sahipliği yaptı.
00:06 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001’de kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerini kazanarak geldiği iktidarda 23 yılı geride bıraktı.
00:06 AK Parti Sözcüsü Çelik: 3 Kasım tarihi bir dönemin açıldığı siyasi bir milattır
00:04 Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’ye özel bir destek programını başlatıyoruz
17:55 Yargımızın Bağımsızlığı ve Tarafsızlığı Sorunu
07:50 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi
00:47 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
00:38 Fatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
00:25 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:23 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
00:21 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Tekin Erzurum’da eğitim alanında atılacak adımlar için istişarelerde bulundu

Bakan Tekin Erzurum’da eğitim alanında atılacak adımlar için istişarelerde bulundu
21 Ağustos 2023
18
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

Bir dizi programa katılmak üzere Erzurum’a giden Yusuf Tekin, ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Görevine başlayan Vali Mustafa Çiftçi ile bir süre görüşen Bakan Tekin, şeref defterini imzaladı.

UHA / İnternational News Agency

Kentte vatandaşlarla da bir araya gelen Tekin; Pasinler ve Köprüköy Belediyelerini ziyaret etti.
Bakanlık görevine başladığı günden itibaren “Öğretmenler Odası Buluşmaları”nda öğretmenlerle sohbet ettiklerini anlatan Bakan Tekin, şunları kaydetti:
“Her bir görüşmemizden sonra çözülmesi gereken, orada dile getirilen problem her neyse onunla ilgili atılması gereken adım, çıkarılması gereken ikincil mevzuat, genelge… Her ne gerekiyorsa o tür adımları atıyoruz. Bugün de burada yapacağımız istişarelerden sonra gerek yatırım programımızın revizyonu açısından gerek alınması gereken tedbirler açısından gerek yapılması gereken düzenlemeler açısından ödevlerimizi alıp gideceğiz. Ancak bu şekilde çalışarak Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği cumhuriyetin yüzüncü yılını tamamladığımız şu günlerde, önümüzdeki dönemi ‘Türkiye Yüzyılı’ olarak inşa etmek adına biz de üstümüze düşeni yapmak istiyoruz.”
Bakanlığın misyonunu hayata geçirebilmek için Anadolu’nun kılcal damarlarındaki öğretmenin, öğrencinin, velinin ve her kesimin desteğine ihtiyaç duyduklarını söyleyen Tekin, “Bu misyonu ifa edebilmek için sahadan, Anadolu’nun her tarafından haberdar olmak adına kendi Bakanlığımızla ilgili birimleri görmek, yapılacakları yerinde tespit etmek adına ikinci bir görevimiz de bu. Bugün bunu da yapacağız. Genelde Erzurum’un, özelde ziyaret edeceğimiz diğer ilçelerin eğitim altyapısı anlamında eğitime erişimde fırsat eşitliğini temin etmek adına, eğitimin niteliğini artırmak adına yapabileceğimiz ne varsa yerinde istişarelerle bunları gündemimize almak ve yapmak istiyoruz.” diye konuştu.
Gazeteci* Tünay ŞENOCAK
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.