enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:00 Türkiye’de Ulaşım Sistemlerinin Gelişimi
00:44 Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılacağını duyurdu.
00:37 Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2025’in ikinci döneminde 28 projeye 7 milyon 375 bin lira destek sağladı.
00:37 GSG Impact Mütevelli Heyeti Toplantısı Londra’da Gerçekleşti
00:34 “Bugünkü Konjonktürde Uygur Sorunu” çalıştayı
00:34 Kerkük Kimin?
00:33 Hollywood yıldızı Alexander Uloom, Mehmed: Fetihler Sultanı’nda
00:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü
00:27 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Büyükakın, Kocaeli’deki büyük dönüşümü UHA’ya anlattı…
00:23 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat” 6. sezonuyla 21 Eylül Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyor…
00:20 Devlet Bahçeli, “Uluslararası toplum, ABD-İsrail ortak yapımı cinayet ve yıkım politikasına sonuna kadar direniş göstermesi gerekiyor”
00:10 Türkiye’nin devlet arşivlerinde korunan Osmanlı dönemine ait Filistin tapu kayıtları, uluslararası hukuk açısından kritik bir öneme sahip.
00:02 YSK bugün CHP gündemiyle toplanacak
00:01 Hafta sonu beklenen hava durumuna ilişkin değerlendirme
22:37 “Fenerbahçe’ye giderek hata yaptım”
12:43 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
12:03 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
03:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları yüzünden 300 Bin Genç Okulu Bıraktı!”
03:16 5. Finansal Güvenlik Olimpiyatına Türkiye de katılacak
00:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Soylu: Kız çocuğunu, HDP’li bir yöneticinin dağa kaçırmasını engelledik

Bakan Soylu: Kız çocuğunu, HDP’li bir yöneticinin dağa kaçırmasını engelledik
7 Kasım 2022
224
A+
A-

İçişleri Bakanı Soylu, terör örgütüne katılımın azaldığını söyledi. Bir kız çocuğunun bir HDP’li yönetici tarafından dağa kaçırılırken son anda engellediğini açıkladı. Şırnak’ta konuşan Soylu, “29 Ekim 2023’e kadar tek bir terörist kalmayacak.” dedi.

Şırnak’taki temaslarını sürdüren İçileri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak Üniversitesi 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Güvenlik Korucuları Hizmet İçi Eğitim Semineri Kapanış Töreni”ne katıldı.

Terör örgütüne katılım son dönemde azaldığını ifade eden Soylu, “Eksiden terör örgütüne yıllık katılım 5 binli sayılarla ifade ediliyordu bugün hamdolsun 100’ün altına düştü. Adım adım sıfıra doğru ilerliyoruz. Geçen yıl 51’di. Bu yıl şimdi itibariyle 43. Az kalsın 44 olacaktı” dedi.

HDP’li bir yöneticinin kız çocuğunu dağa kaçırırken yakalandığını ifade eden Bakan Soylu, “Anneleri babaları da HDP binasına gittiler. Onu kaçıran HDP’li yöneticiyi orada darp ettiler. Ellerine sağlık iyi de yaptılar” şeklinde konuştu.

Bakan Soylu, “Cumhuriyetin birinci asrı 29 Ekim 2023 tarihi gelene kadar bu ülkenin sınırları içerisinde tek bir terörist kalmayacak” sözleriyle terörle mücadele kararlılık mesajı verdi.

[UHA Haber Ajansı, 07 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.