enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
21:02 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:35 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
20:20 “Türkiye’nin gazı kesilebilir”
20:15 Devlet Bahçeli’den tarihçi ve yazar İlber Ortaylı için taziye mesajı
23:24 Küresel Güç Rekabeti ve Bölgesel Jeopolitik Süreçlerde Türk Teşkilatı’nın Rolü
22:37 ABD ve İsrail’in Saldırıları, İran’ın Misillemeleri: Mühimmat Üretimi, Stok Derinliği ve Siyasi Dayanıklılık Testi
22:15 Savaş Nereye Gidiyor?
22:04 ABD/İsrail-İran Savaşı: Durum Değerlendirmesi
21:45 Hamaney’in “Büyük Şeytan” Doktrini: İran Dış Politikası ABD Algısı
20:59 CBME Türkiye, Prestijli Fuarlar Listesine Girdi
19:17 İhlas Haber Ajansı (İHA) Rusya Muhabiri Erhan Altıparmak’a Abhazya’da gazetecilik ödülü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Soylu: Cumhuriyet’in 100. yılında ülkede tek bir terörist kalmaması için mücadele ediyoruz

Bakan Soylu: Cumhuriyet’in 100. yılında ülkede tek bir terörist kalmaması için mücadele ediyoruz
20 Eylül 2022
186
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet’in 100’üncü yılının kutlanacağı 29 Ekim 2023’te Türkiye sınırları içinde tek bir terörist kalmaması için mücadele ettiklerini söyledi.

SÖZCÜ Arşiv on Twitter: "Ne Mutlu Türk'üm Diyene! / Mustafa Kemal Atatürk https://t.co/g1H8HshWWX" / Twitter19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) tarafından Pursaklar’da düzenlenen programa katılan Soylu, şehitleri ve gazileri asla unutmadıklarını, onların emanetine sahip çıktıklarını belirtti.

Soylu, Türk milletini, köklerinden, şehitlik ve gazilik anlayışından, ahlakından, aile yapısından koparmaya çalışanların bulunduğunu ifade ederek, “Belki bizden daha çok paraları, çok büyük propaganda bütçeleri var. Terör örgütlerinden LGBT derneklerine kadar belki her türlü organizasyonu kullanıyorlar ama manevi bariyeri bir türlü aşamıyorlar. Gazilerin ve şehit ailelerinin ortaya koyduğu inancı, imanı aşamıyorlar, Allah’ın izniyle aşamayacaklar” diye konuştu.

Terör örgütü PKK’nın artık “saklanacak delik aradığını” dile getiren Soylu, “Sadece son iki ayda Eren Abluka Operasyonu ile neredeyse onları sindirmediğimiz, püskürtmediğimiz yer kalmadı” dedi.

Soylu, teröristlerin mağaralardan çıkamaz hale geldiğini söyleyerek, “Terör örgütünün Türkiye içerisindeki sayısı 120’nin altına düştü. Eskisi gibi her yerde fink atamıyorlar. Bize hava attıkları Tendürek Dağı’nda bir tek PKK teröristi yok, Tendürek tertemiz” ifadelerini kullandı.

Karadeniz Bölgesi’nde, Mersin’den Hatay’a, Osmaniye’den Gaziantep’e, Kahramanmaraş’tan Adıyaman’a kadar Amanos Dağları’nda bir tek terörist kalmadığını kaydeden Soylu, “Allah nasip edecek, 2023 yılı 29 Ekim yani Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılında milletimize sözümüzdür, Allah izin verecek, kahramanlarımızla beraber bu ülkenin içerisinde bir tek terörist kalmayacak, her taraf tertemiz olacak” şeklinde konuştu.

[UHA Haber Ajansı, 20 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.