enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:14 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan iş insanı Murat Kapki’ye ait 5 milyon değerinde kıymetli eşya ele geçirildi
00:10 Uluslararası Sistemde Azerbaycan’ın Jeopolitiği ve Dış Politikasının Temel Öncelikleri
00:03
00:01 Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, “ABD Başkanı Donald Trump, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak”
12:07 Muhalefet açığının ürettiği maliyet
10:45 Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Karabacak, İstanbul’da 4. Tarım Ekosistem Buluşması’na katıldı
09:52 Kabine bugün toplanacak
06:54 Dışişleri Bakanı Fidan, NATO üyelerinin gelecekteki 10 yıl içerisinde savunma harcamaları iki ayrı kalemde yüzde 5’e çıkacak!
00:45 PSG, Inter Miami’yi farklı geçti
00:33 Dışişleri Bakan Yardımcısı Bozay: “Balkanların refah ve istikrarı için yeni köprüler inşa etmede gençlerin ve kadınların rolü önemli!”
00:26 Dronlar ve Füzelerle Değişen Muharebe Dinamikleri
00:21 Manchester City – Al Hilal maçı TRT Spor’da
00:13 Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası TRT ekranlarında
00:08 İşte Beşiktaş’ın yeni sağ bek adayları
00:06 İran-İsrail Savaşı: Ateşkes ve Sonrası
00:03 Sabri Ugan hayatını kaybetti
00:50 Milliyetçi Hareket Partisi, “Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları” kapsamında sahaya inmeye hazırlanıyor.
00:49 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ‘Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması’nda konuştu
00:48 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, A Haber’in canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtlarken, “Gazze hiç gündemimizden düşmeyecek”
00:48 (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında itirafçı olan Umut Şenol, Beylikdüzü’nden beri işleyen bir “sistem” bulunduğunu iddia etti.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Kasapoğlu WADA’nın Mütevelli Heyeti’nde Yer Alacak

Bakan Kasapoğlu WADA’nın Mütevelli Heyeti’nde Yer Alacak
24 Ekim 2021
1.040
A+
A-

VARŞOVA-UHA HABER / Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dünya Dopingle Mücadele Ajansı Mütevelli Heyeti’ne seçildi.

Yurtta sulh, cihanda sulhTRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldıGençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2022 yılı itibariyle Dünya Dopingle Mücadele Ajansı’nın en üst karar alma organı olan (WADA) Mütevelli Heyeti’ne seçildi.

Bakan Kasapoğlu, bazı temaslarda bulunmak üzere Polonya’nın başkenti Varşova’ya ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Kasapoğlu, bir günlük Varşova ziyaretinde ilk olarak Dünya Dopingle Mücadele Ajansı (WADA) Başkanı Witold Bańka ile görüştü. Aynı zamanda Wada Kurucular Kurulu Üyesi olan Bakan Kasapoğlu, Bańka ile WADA’daki son gelişmelere ve Türkiye’nin WADA’daki etkinliğinin geliştirilmesine ilişkin konuları ele aldı.

Bakan Kasapoğlu, Varşova ziyareti çerçevesinde ayrıca, Polonya Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Andrzej Krasnicki ve Spordan Sorumlu Devlet Sekreteri Anna Krupka ile spor alanında iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve çalışmaların arttırılması üzerine temaslarda bulundu.

Bakan Kasapoğlu, görüşmelerin ardından Dünya Dopingle Mücadele Ajansı (WADA) Mütevelli Heyeti’ne seçildiğini açıkladı.

Bakan Kasapoğlu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Kasapoğlu, yaptığı paylaşımda “2022 yılı itibariyle Dünya Dopingle Mücadele Ajansı’nın (WADA) Mütevelli Heyeti’nde yer alacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sporda dopingle mücadele konusundaki çalışmalarımızı el birliğiyle sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle nazik misafirperverliği için WADA Başkanı Witold Banka’ya teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

[UHA Haber Ajansı, 24 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.