enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:19 Terör örgütü katil İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nde saldırılar gece-gündüz devam ediyor…
00:17 Dışişleri Bakanı Fidan, “SDG belli faaliyetlerini İsrail ile koordinasyon içinde yürütüyor”
00:13 ‘İş Operasyonları’ kategorisinde 2025 Hackett İnovasyon Ödülleri
00:12 CHP Jön Türk, Meşrutiyet, Milli Mücadele Birikiminin Sahibi mi Hasmı mı? -II-
00:09 Türkiye’nin İlk ve Tek Uluslararası Mücevher Fuarı’na Ziyaretçi Kayıtları Başladı…
00:05 Hollanda’da koalisyon krizi olur ve dışarıdan bir başbakan aranırsa, aranan kesinlikle Günay Uslu olur…
00:02 Zayıflama iğnelerini bırakanlar neler yaşıyor?
00:01 MİT’ten yurt dışında DEAŞ operasyonu: İntihar eylemcisi yakalandı
00:01 KGK: Basın özgürlüğü; sorumsuzluk, ahlaki çöküş ve kamuoyunu yanıltma özgürlüğü değildir
11:14 Petrolde Venezuela gerilimi: Arz endişesi fiyatları yükseltti
00:49 Çok Maksatlı ve Bulanıklaştırılmış Açıklamalar
00:46 Kocaeli Büyükşehir’den üst geçitlere buzlanma müdahalesi
00:42 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bu haftada da gündem yoğun olacak…
00:37 “Türkiye-Azerbaycan Jeostrateji” Sempozyumu!…
00:35 Ukrayna’da Zoraki Barış Ne Kadar Kalıcı Olur?
00:32 Uluslararası Adalet Divanından Hukuki Tespit: İsrail Gazze’de İnsani Sorumluluklarını Ağır Biçimde İhlal Etti…
00:19 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarihi değerlere sahip çıkarak kültür mirasını gelecek nesillere aktarıyor…
00:18 CHP Jön Türk, Meşrutiyet, Milli Mücadele Birikiminin Sahibi mi Hasmı mı?
00:03 Trump’ın Ukrayna ’Barış’ Planı
00:03 SDG/YPG’nin Entegrasyonu: Kojonktürel Zorluklar ve Yapısal Avantajlar…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Kasapoğlu, “Demokrasiye ayar vermeye kalkanlar, bu milletin kudretiyle tarihin çöplüğüne birer birer gitti”

Bakan Kasapoğlu, “Demokrasiye ayar vermeye kalkanlar, bu milletin kudretiyle tarihin çöplüğüne birer birer gitti”
6 Nisan 2021
505
A+
A-

UHA HABER / Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçmiş dönemde demokrasiye ayar vermeye kalkanların, bu milletin kudretiyle tarihin çöplüğüne birer birer gittiklerini ifade ederek, “Bu millet, gençleriyle demokrasi düşmanlarına, hukuk düşmanlarına milli iradeye düşman olanlara, en güzel, en asil tavrı en güçlü şekilde ortaya koyacaktır” dedi. 

Türkiye’nin bir mücadele içerisinde olduğunu ve bu mücadeleyi en güçlü şekilde ortaya koyan bir milletin bulunduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde 19 yılda Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarlarının sanayisiyle, ekonomisiyle, sağlığıyla, tarımıyla, eğitimiyle, her alanda ortaya koyduğu mücadeleyi hamdolsun ki hem spor yatırımlarında hem gençlik yatırımlarında bu iddiamızı daha da yukarılara taşıyarak sürdürüyoruz. Türkiye’nin mücadelesi bir medeniyet bir kalkınma mücadelesi, insanlığın onuruna yakışır şekilde yarınlara ulaştırma mücadelesi. İşte bu mücadelede zaman zaman görüyoruz, milletimizin önüne tuzaklarla, engellerle, barikatlarla çıkmaya çalışıyorlar, ama her seferinde bu aziz millet, kararlı duruşuyla demokrasiden, adaletten hukuktan yana olan tavrıyla onları birer birer püskürtüyor. İşte geçmiş dönemde demokrasiye ayar vermeye kalkanları gördük, hilelerle, kumpaslarla bu milletin tankıyla, tüfeğiyle millete savaş açanları gördük. Onlar şimdi hamdolsun ki yine bu milletin kudretiyle tarihin çöplüğüne birer birer gittiler, kayboldular. Bundan sonra da buna hasret duyanlar aynı sonuçla aynı akıbetle karşılaşacaklarından şüphe duymasınlar, bu millet, gençleriyle, sadece bu milletin değil insanlığın umudu olan gençleriyle demokrasi düşmanlarına, hukuk düşmanlarına milli iradeye düşman olanlara, en güzel, en asil tavrı en güçlü şekilde ortaya koyacaktır.”

Bakan Kasapoğlu,  gençlik alanında çıtayı her geçen gün daha yukarılara taşıdıklarını dile getirirken, “Her ilçede gençlik merkezimiz olacak dedik. Gerek salonlu gençlik merkezlerimiz, gerek mahalle tipi gençlik merkezlerimizle inşallah gençlerimizin 7/24 kendilerini geliştirebilecekleri, bir araya gelebilecekleri merkezleri, mekanları onlara en güzel şekilde sağlayacağız” şeklinde konuştu.

[UHA Haber Ajansı, 06 Nisan 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.