enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, CHP’nin TBMM’nin 28. Dönem 4. Yasama Yılı açılış oturumuna katılmamasını eleştirdi…
00:48 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Devletleri İş Birliği Günü ve Nahçıvan Anlaşması’nın yıl dönümü mesajı
00:39 UHA / İnternational News Agency’ndan Ankara Bölge Temsilcisi Gazeteci Veysel KAVRAYAN, Nevşehir’den yazdı…
00:37
00:31 UHA / İnternational News Agency haftanın öne çıkan haberlerinden bazılarını sizin için derledi…
00:25 Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüştü
00:14 Kıbrıs, Büyük İsrail’in Parçası mı Olacak!?
00:13 MİT, bir İsrail ajanını daha yakaladı
00:13 Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Vatandaşlarımızın yarın Türkiye’ye dönmeleri ihtimal dahilinde
21:13 MİT, İsrail casusunu yakaladı
07:12 Avrupa’nın yeşili griye dönüyor: En büyük kayıp Türkiye’de
07:10 Avrupa Çevre Ajansı (AÇA) tarafından ‘Avrupa’nın Çevresi 2025 raporu” yayımlandı…
00:57 İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Sözbilir uyardı: Ölü faylar dirildi, o illere dikkat!
00:55 Türkiye’nin yabancı menşeli savaş uçağı tedarikinin nedenleri…
00:52 İlim Kültür Eğitim Vakfı’nın (İLKE) “İlim Adamının Ahlaki Yolculuğu” konferansı…
00:51 Gazze Raporu: Kanıt Var, Karar Bekleniyor
00:47 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail’in Sumud Filosu’na yönelik saldırısını lanetliyorum
00:42 Tarih Vakfı’nın Cumhuriyet’in 100 Yılı Serisinden Yeni Bir Cilt: Türkiye Siyaseti – Dönemler, Aktörler, Meseleler
00:42 Avrupa’da Rusya’ya karşı tutum sertleşiyor
00:37 Putin Türkiye’ye krediyi onayladı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Göktaş, “1830 engelli vatandaşımızın EKPSS üzerinden kamuda istihdamını sağlayacağız”

Bakan Göktaş, “1830 engelli vatandaşımızın EKPSS üzerinden kamuda istihdamını sağlayacağız”
31 Aralık 2024
32
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, “Yeni yılla beraber bizim de bir müjdemiz olacak engelli bireylerimize yönelik. 1830 engelli vatandaşımızın EKPSS üzerinden kamuda istihdamını sağlayacağız.” dedi.

UHA / İnternational News Agency

Bakan Göktaş, Saray Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundu. Ziyaretinde, merkezde hizmet alan, aralarında özel gereksinimli bireylerin de bulunduğu mehteran takımı tarafından karşılanan Göktaş, merkezdeki atölyeleri gezdi, buradaki engellilerle sohbet ederek, yeni yıllarını kutladı. Engelli bireyler de Bakan Göktaş’a atölyede keçeden yaptıkları el emeği broşu hediye etti. Göktaş, kendisine hediye edilen broşu yakasına taktı.

Ziyaretinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Göktaş, yılın son gününde merkezde hizmet alan engelli bireylerle bir araya gelerek yeni yıl dileklerini ilettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 22 yılda hayatın her alanında devrim niteliğinde yenilikler hayata geçirildiğini vurgulayan Göktaş, kamuda engelli istihdamında 12 kat artış sağlandığını belirtti.

Bakan Göktaş, bugüne kadar 70 bin 878 engellinin kamuda istihdam edildiğini ifade ederek, “Yeni yılla beraber bizim de bir müjdemiz olacak engelli bireylerimize yönelik. Yeni bir atamamızı daha gerçekleştireceğiz. 1830 engelli vatandaşımızın EKPSS üzerinden kamuda istihdamını sağlayacağız. Hem engelli vatandaşlarımıza hem de ailelerine buradan hayırlı uğurlu olması dileklerimi iletiyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.