enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
00:04 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu bu hafta 2 kez toplanacak
00:55 Bakan Uraloğlu, Tunceli’nin Pertek ilçesindeki Singeç Köprüsü’nde düzenlenen “Karayolları Genel Müdürlüğü Projeleri Toplu Açılış Töreni”nde konuştu…
00:54 Söke’nin tescillenen “Kulak Çorbası” ilçenin gastronomi mirasına yeni bir değer kazandırdı.
00:45 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Katar’ın başkenti Doha’da yapılacak Dışişleri Bakanları Toplantısı’na iştirak edecek
00:40 Her eylül ayında New York’ta toplanan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu; 80. Yılda Çatının Altında Derinleşen Çatlaklar
00:28 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddet önleme faaliyetlerimizi güçlendiriyoruz”…
00:25 Milli Eğitim Bakanı Tekin, CNN Türk’te canlı yayınlanan “Hafta Sonu” programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı,
00:16 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhuriyet Halk Partisi’ne tepki göstererek, “Muhalefet, karalama siyaseti yapmaya devam ediyor.
00:15 Süper Lig’de bugün oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının başlama saati, A Milli Basketbol Takımı’nın EuroBasket 2025’teki final maçı dolayısıyla saat 19.00’a alındı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Ersoy Beyoğlu Belediyesi İstiklal Sanat Galerisi’ni Ziyaret Etti

Bakan Ersoy Beyoğlu Belediyesi İstiklal Sanat Galerisi’ni Ziyaret Etti
6 Kasım 2021
255
A+
A-

İSTANBUL-UHA HABER / Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yeni hizmete giren Beyoğlu Belediyesi İstiklal Sanat Galerisi’ni ziyaret etti. “Şifa Veren Sanat-Ebru” Sergisini gezerek eserleri inceleyen Bakan Ersoy, yeni sanat galerisi ve sergiyle ilgili Başkan Yıldız’dan bilgi aldı.

Beyoğlu Belediyesi tarafından İstiklal Caddesinde açılan İstiklal Sanat Galerisi, sanatseverlerin buluşma noktası oldu. Açılışa özel düzenlenen ve Türkiye’den Ebru Sanatçısı Hikmet Barutçugil ile Rusya coğrafyasından 5 sanatçının eserlerinin yer aldığı “Şifa Veren Sanat-Ebru” Sergisi yoğun ilgi gördü.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da bakan yardımcılarıyla birlikte İstiklal Sanat Galerisi’ni ziyaret ederek sergiyi gezdi. Yeni açılan sanat galerisi ve sergiyle ilgili Bakan Ersoy’a bilgi veren Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İstiklal Sanat Galerisi’nin yerel ve uluslararası sergiler ile kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacağını söyledi.

[UHA Haber Ajansı, 06 Kasım 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.