enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
00:54 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
00:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
00:43 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
00:41 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
00:40 Netanyahu’nun Mesut Yılmaz’dan istediği Siloam yazıtı nedir?
00:37 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
00:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
00:09 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
00:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
09:52 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
06:57 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
06:09 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
00:56 Türkiye Macaristan Ekonomik ve Ticaret Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti
00:37 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
00:32 Yeni Anayasa ve Aleviler paneli Ankara’da yapıldı
00:29 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gölcük Otobüs Terminalinin tanıtımı yapıldı…
00:23 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
00:17 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
00:16 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Dönmez: Doğal gaz ve elektrikte faturanın yarısını karşılıyoruz

Bakan Dönmez: Doğal gaz ve elektrikte faturanın yarısını karşılıyoruz
9 Ekim 2021
559
A+
A-

UHA HABER / Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, enerjide oluşan maliyetlerin hepsinin hane halkına ve esnafa yansıtılmadığını belirtti. “Doğal gaz ve elektrikte faturanın yarısını karşılıyoruz” dedi.

Mustafa Kemal AtatürkEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, NTV yayınında değerlendirmelerde bulundu.

Gündeminde elektrik ve doğal gaz fiyatları vardı. Bakan Dönmez, küresel piyasalarda artan enerji fiyatlarını fedakarlık yaparak vatandaşa yansıtmadıklarını belirtti.

Dönmez, enerji arz güvenliğine de değindi. Kuraklık nedeniyle elektrik üretiminin azaldığını ifade etti. Ancak Türkiye’nin arz güvenliğinde herhangi bir teknik altyapı sorunu olmadığını vurguladı.

Karadeniz’de sondaj faaliyetleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Karadeniz doğal gaz sahasındaki son gelişmeleri de değerlendirdi.

“Türkali isimli kuyularımızda ilk keşfimizi yaptığımız sahada biz artık üretim kuyuları hazırlıyoruz yani sahayı geliştiriyoruz. Bugün itibarıyla orada 6 tane kuyumuz olmuş oldu. İnşallah o bölgede biz belki 40’a kadar kuyu kazacağız.”

Bakan Dönmez, ilk 10 kuyuyu kazdıktan sonra üretime geçileceğini belirtti. 2023’te Karadeniz gazının vatandaşla buluşacağını söyledi.

[UHA Haber Ajansı, 09 Ekim 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.