enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
19:07 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
18:39 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
11:21 TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
11:20 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “İsrail’in İran saldırıları, Her geçen zaman insanlığın aleyhinedir”
10:55 Devlet Bahçeli: İsrail, saldırılarını coğrafyanın her yerine taşımaktadır
10:16 UHA/  İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
09:45 Bakan Yerlikaya: Jandarmamız milletimizin tertemiz vicdanındadır
00:48 Vali Aktaş’tan İzmit Sanayi Sitesi’nde inceleme turu
00:45 İsrail-İran saldırılarının boyutu ne ve hangi hedeflere yönelik yapılmıştır?
00:39 “ABD’de Gazeteci Yaşamı ve Türkiye’ye Haber Aktarımı” söyleşisi Basın Evi’nde gerçekleşti
00:35 İsrail-İran saldırılarının nükleer müzakerelere etkisi ne olur?
00:24 Devlet arşivlerinde adına 1839’dan itibaren rastlanan ve 2016’da İçişleri Bakanlığına bağlanan Jandarma Teşkilatı,186 yaşında
00:20 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’dan SS. İzmit Sanayi Sitesi’nde sanayi sitesinde inceleme ziyareti
00:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan barış için yoğun diplomasi trafiği
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bakan Akar, Başkan Büyükkılıç ve Milletvekili Ersoy Cam Seyir Terası’nda Bünyan’ı İzledi

Bakan Akar, Başkan Büyükkılıç ve Milletvekili Ersoy Cam Seyir Terası’nda Bünyan’ı İzledi
28 Mayıs 2023
34
A+
A-

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile birlikte Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Valiliği ve Bünyan Belediyesi iş birliğinde Bünyan’da hayata geçirilen ‘Kayabaşı Cam Seyir Terası’ projesinde muhteşem manzarayı izledi.

UHA / Kayseri İnternational News Agency

16 ilçenin her birinde kırsal mahalleler dâhil dokunmadık alan bırakmamaya, merkezdeki imkânları kırsalda da hayata geçirmeye gayret gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yün el halıları, gilaburusu ve tarihi yapıları ile ünlü Bünyan ilçesindeki hizmetlerine, yenilikçi projeleriyle devam etti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Valiliği ve Bünyan Belediyesi iş birliğinde vatandaşlara Bünyan ilçesini zirveden izleme fırsatı sunan Kayabaşı Cam Seyir Terası Projesi’ni yerinde inceledi.

Kayabaşı Cam Seyir Terası ve etrafındaki park, bahçe ve piknik alanı donatılarını da inceleyen Bakan Akar ve Başkan Büyükkılıç, son durum hakkında bilgi aldı.

Bakan Akar ile Başkan Büyükkılıç, beraberindekilerle teras üzerinde muhteşem manzara eşliğinde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

BÜNYANLILARDAN COŞKULU KARŞILAMA

İlçe ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden Bakan Akar ile Başkan Büyükkılıç, gittikleri her ilçede olduğu gibi Bünyan ilçesinde de vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılandı.

Bakan Akar, ilçe sakinlerine hitap ederek, gece gündüz demeden çalışmaya gayret edeceklerini belirtirken, Başkan Büyükkılıç da “Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar ile birlikte Bünyan’da hemşehrilerimizle kucaklaştık. Bizleri sevgi ve ilgiyle karşılayan Bünyanlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Gazeteci* Yüksel SOLMAZOĞLU

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.