enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:39 Türk firmaları dev Moskova fuarında
00:36 Bakan Gürlek: Cezasızlık algısının kırılması için adımlar atacağız
00:34 Ulusal Demografi Eylem Planı ile Batı Trakya’da ne yapılmak isteniyor?
00:15 Türk firmaları dev Moskova fuarında
00:01 İran-ABD-İsrail savaşı: Sahada ilk kez gördüklerimiz
10:00 Filistin Direnişinin Temel Taşı: “Filistin’de Kadın ve Anne Olmak” Konferansı Gerçekleştirildi.
09:32 Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kurucusu: Mehmet Emin Resulzade
00:19 CHP’li Kanko Derince Lisesi Tartışmasını Meclis’e Taşıdı: “Okullar Kentlerin Hafızasıdır”
00:04 Yunanistan Kültür Bakanlığı, Yanya’daki tarihi Aslan Paşa Camii’nin restorasyonunu üstleniyor
23:19 Hukuksuzluklar Ortasında Hürmüz Boğazı
22:52 Terörsüz Türkiye Süreci Hızlanacak
22:39 İran’a Siyonist Saldırı ve Batının Kukla Kürdistan Hayali!
22:30 Terörsüz Türkiye Hedefinin Siyasal ve Toplumsal Yönleri
22:23 ABD/İsrail-İran Savaşı Irak’a Nasıl Yansıyor?
22:08 ABD ve İsrail’in Saldırıları İran’da Kürt Silahlı Grupları Harekete Geçirebilir mi?
20:22 Kocaelispor sürpriz şekilde kupaya veda etti 
10:45 ABD’de CNN’in bağımsız araştırma şirketi SSRS’nin anketine göre, kamuoyunun yüzde 54’ü, İran’a yönelik saldırıların ülkesi için daha büyük tehdit oluşturacağını düşünüyor.
10:29 Madrid’de ‘Belirsizliği Yönetmek, Dönüşümü Yönlendirmek: Dönüm Noktasında NATO’ paneli düzenlendi
10:16 İran Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı
10:04 Bakan Fidan, ABD’li mevkidaşı Rubio ile görüştü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

“Bağımsızlık Seferberliği” tanıtım toplantısı

“Bağımsızlık Seferberliği” tanıtım toplantısı
27 Kasım 2024
55
A+
A-

Yeşilay ev sahipliğinde düzenlenen ve İçişleri Bakanlığı ile birlikte başlatılan “Bağımsızlık Seferberliği” tanıtım toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi.

UHA Haber’den Gazeteci* Veysel KAVRAYAN’ın haberine göre, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tanıtım programı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra İstanbul Valisi Davut Gül, Edirne Valisi Yunus Sezer, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çanakkale Valisi Ömer Toraman, Yalova Valisi Hülya Kaya, Sakarya Valisi Rahmi Doğan, Kırklareli Valisi Uğur Turan, Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç, İçişleri Bakanlığı ve Yeşilay yetkilileri, Kocaeli Yeşilay Şube Başkanı Salih Işık ve Kocaeli Yeşilay Şubesi yönetimi, Kocaeli Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü öğrencileri ve Yeşilay gönüllüleri ile davetliler katıldı.

Bağımsızlık Seferberliği” kampanyasının tanıtımı İstanbul'da yapıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan program, Yeşilay tanıtım videosunun ardından Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın konuşmalarıyla devam etti.
Bağımsızlık Seferberliği Projesinin tanıtımının yapıldığı, görüş ve önerilerin değerlendirildiği lansman programı, toplu hatıra fotoğrafı çekimleri ile sonlandı.
Vali Aktaş, “Bağımsızlık Seferberliği” programına katıldı
Vali İlhami Aktaş, Kocaeli Yeşilay Şubesi ve Kocaeli Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü ile bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve Kocaeli ekibiyle de toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.
Hepimiz İçin Bağımsız Gelecek” misyonuyla gerçekleştirilen Bağımsızlık Seferberliği ile bağımlılıklara karşı mücadelenin daha geniş kitlelere yayılması ve toplumun her kesiminin sahada daha etkin hale getirilmesi planlanmaktadır.
Gazeteci* Veysel KAVRAYAN
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.