enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:45 Bakan Bolat: “Bölgede ekonomik hayata dönüş yeniden güç kazandı”
06:40 SGK prim borcu tecil ve taksitlendirme işlemlerinde peşinat şartı kaldırıldı
06:20 (BDDK), kredi kartı limitlerinde eğitim ve sağlık harcamalarını istisna kapsamında tuttu
00:55 AVRUPA HABERLERİ / Brüksel, sosyal medya kısıtlamasında AB ülkelerini yetki aşımına karşı uyardı
00:52 Rusya Maliye Bakanlığı: Petrol ve doğal gaz gelirleri yaklaşık 5 milyar dolar geriledi
00:51 “CHP’li belediyeler, ellerindeki suyu millete ulaştıramıyor”
00:26 Bakan Bolat, “Deprem bölgesinde e-ticaret alanında nitelikli insan kaynağı oluşturulacak”
00:20 Zelenskiy: Şubat 2022’den bu yana 55.000 Ukraynalı asker öldü
00:20 Erdoğan,”Asrın felaketinin yıl dönümü yaklaşıyor diye deprem turistleri yine hareketlenmiş vaziyette”.
00:11 “İran-ABD gerginliği”
00:08 Bakan Kurum: Bizim insanımız devletine ‘devlet baba’ der
00:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Biz, tüm renkleriyle bir, bütün, güçlü, huzurlu bir Suriye’den yanayız”
17:47 Ziraat Türkiye Kupası B. Grubu üçüncü maçında Konyaspor 5 golle galip
17:39 Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler belli oldu.
13:30 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her şeyden önce biz bölgemizde yeni bir savaş istemiyoruz
00:58 SİYASET HABERLERİ / MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Umut hakkı konusunda uzlaştık” dedi.
00:57 Ukrayna, Rusya’nın saldırısının ardından Abu Dabi görüşmelerinde müzakere tutumunu değiştirecek
00:49 Türkiye’nin 6 Şubat 2023’te depremlerin yol açtığı hasarların giderilmesi ile bölgenin yeniden imarına yönelik çalışmalar sürüyor.
00:49 AVRUPA HABERLERİ / Von der Leyen, Avustralya ile askıdaki ticaret anlaşmasını sonuçlandırmak için Canberra’ya gidecek
00:45 (SETA) Kriter Dergisi’nin Şubat Sayısı Çıktı!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Prof. Dr. Haydar Baş, başta dinler arası diyalog olmak üzere FETÖ faaliyetlerini deşifre eden ilk insan”

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Prof. Dr. Haydar Baş, başta dinler arası diyalog olmak üzere FETÖ faaliyetlerini deşifre eden ilk insan”
12 Haziran 2022
675
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / Hüseyin Baş: Devlet teröristle muhabbet yapmaz o yüzden seninle vakit kaybetmeyeceğim. Arkadaşlar şunu, hocasının sümüklerinde boğup Vatikan’a defnedin lütfen.Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) ve genç genel başkanı Hüseyin Baş’ın son dönemde yaptığı dikkat çekici paylaşımlar ve açıklamaların medyada geniş yer bulması bazı kesimleri rahatsız etti.

Bu rahatsızlık FETÖ elebaşlarından biri olan kaçak Emre Uslu tarafından dillendirildi.

Firari Emre Uslu FETÖ içerisindeki yeni kavgayı anlattı

[Solda vatan haini FETÖ’cü Emre Uslu ve hocası FETÖ’cü hain Fethullah Gülen hoca müsvettesi]

Hüseyin Baş neden öne çıkarılıyor?Sosyal medya hesabından paylaşım yapan FETÖ firarisi Uslu, “Bu Hüseyin Baş neden sürekli medyada öne çıkarılıyor? Aldığı oylar arttığı için mi yoksa memleket için çok kritik bir işi mi var?” şeklinde bir paylaşım yaptı.

BTP GENEL BAŞKANI HÜSEYİN BAŞ'TAN BAYRAM MESAJI

[Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) genç genel başkanı Hüseyin Baş]

BTP Liderinden Hodri Meydan !Bu paylaşıma sosyal medya hesabından cevap veren BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, yaptığı ilk paylaşımda Emre Usluyu etiketleyerek, “Ben yarın saat 11:00’de tek başıma Pensilvanya’da olurum ama sen karşıma çıkabilir misin?” diyerek firari Fetöcü’ye meydan okudu.

Haydar Baş kimdir : Haydar Baş Hayatı ve Nereli?

(Prof. Dr. Haydar Baş]“Acısı var bunların. Babam az şey etmedi…”Hüseyin Baş daha sonraki paylaşımında ise Türkiye’de FETÖ’nün en güçlü olduğu dönemde BTP’nin kurucusu Prof. Dr. Haydar Baş’ın başta dinler arası diyalog olmak üzere FETÖ faaliyetlerini deşifre eden ilk insan olmasına atıfta bulunarak “Acısı var bunların. Babam az şey etmedi…” ifadelerini kullandı.“Devlet teröristle muhabbet yapmaz”BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın bu cevabı üzerine üslubunu iyice çirkinleştiren FETÖ’cü Uslu, BTP liderini derin devlet adına konuşmakla itham etti.

BTP Lideri firari Fetöcü’ye bu sefer adeta ayar veren bir paylaşım daha yaptı.Hüseyin Baş attığı twette, “Aynen Emre. Devlet teröristle muhabbet yapmaz, o yüzden seninle vakit kaybetmeyeceğim. Arkadaşlar şunu hocasının sümüklerinde boğup Vatikan’a defnedin lütfen.” ifadelerini kullandı.

BTP Lideri firari Fetöcü’ye bu sefer adeta ayar veren bir paylaşım daha yaptı.Hüseyin Baş attığı twette, “Aynen Emre. Devlet teröristle muhabbet yapmaz, o yüzden seninle vakit kaybetmeyeceğim. Arkadaşlar şunu hocasının sümüklerinde boğup Vatikan’a defnedin lütfen.” ifadelerini kullandı.

HABER : Eyüp Gündoğdu

[UHA Haber Ajansı, 12 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.