enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:13 Azerbaycan’ın ‘Kara’ günü: Kanlı Ocak
14:40 Bayrampaşa Belediyesi’nde yolsuzluk soruşturması: 12 gözaltı
14:02 Bahçeli: “Terörsüz Türkiye adımlarının hızlanmasıyla provokasyonlar da tehlikeli ölçüde tırmandı”
13:40 Adalet Bakanı Tunç, “Bayrağımıza yönelik saldırıyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve 14 kişi gözaltına alındı”
13:16 TRT’nin ‘Gökkuşağı Faşizmi’ belgeseli LGBT lobisini tedirgin etti
13:02 Kurtulmuş: Bayrağımıza uzanan her el tüm milletimize ve asırlık kardeşliğimize uzanmıştır
12:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2025 yılındaki faaliyetleri kitapta derlendi
12:23 9 ilde 9 organize suç örgütüne operasyon: 89 şüpheli yakalandı
11:34 İletişim Başkanı Duran, Suriye Enformasyon Bakanı Mustafa ile görüştü
11:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüştü
10:44 Yılmaz: Bayrağımıza gerçekleştirilen saldırı hiçbir şekilde cezasız kalmayacak
10:29 Türk bayrağına yönelik alçak provokasyona soruşturma başlatıldı
00:56 Hollanda-Türk İş Dünyası nereye koşuyor ve yeni bir sayfa mı açılıyor?
00:39 Von der Leyen’den Davos’ta ‘Avrupa bağımsızlığı’ vurgusu
00:21 Avrupa’nın çıkmazı: Ukrayna’yı Putin’den, Grönland’ı Trump’tan korumak
00:12 Erzurum’da sokak kedileri unutulmadı!
11:32 Kocaeli’nde kar ve yağış önce dereleri, sonra Sapanca Gölü’nü güldürdü
09:50 Esenboğa Havalimanı’nda 3. pist ve yeni kule hizmete girdi
00:57 ABD Başkanı Trump, Grönland’ı ilhak girişimi hakkında NBC’ye değerlendirmelerde bulundu
00:38 Haber Analiz | Avrupa’ya Açılan Bir Kapı Olarak Türkiye
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Prof. Dr. Haydar Baş, başta dinler arası diyalog olmak üzere FETÖ faaliyetlerini deşifre eden ilk insan”

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Prof. Dr. Haydar Baş, başta dinler arası diyalog olmak üzere FETÖ faaliyetlerini deşifre eden ilk insan”
12 Haziran 2022
669
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / Hüseyin Baş: Devlet teröristle muhabbet yapmaz o yüzden seninle vakit kaybetmeyeceğim. Arkadaşlar şunu, hocasının sümüklerinde boğup Vatikan’a defnedin lütfen.Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) ve genç genel başkanı Hüseyin Baş’ın son dönemde yaptığı dikkat çekici paylaşımlar ve açıklamaların medyada geniş yer bulması bazı kesimleri rahatsız etti.

Bu rahatsızlık FETÖ elebaşlarından biri olan kaçak Emre Uslu tarafından dillendirildi.

Firari Emre Uslu FETÖ içerisindeki yeni kavgayı anlattı

[Solda vatan haini FETÖ’cü Emre Uslu ve hocası FETÖ’cü hain Fethullah Gülen hoca müsvettesi]

Hüseyin Baş neden öne çıkarılıyor?Sosyal medya hesabından paylaşım yapan FETÖ firarisi Uslu, “Bu Hüseyin Baş neden sürekli medyada öne çıkarılıyor? Aldığı oylar arttığı için mi yoksa memleket için çok kritik bir işi mi var?” şeklinde bir paylaşım yaptı.

BTP GENEL BAŞKANI HÜSEYİN BAŞ'TAN BAYRAM MESAJI

[Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) genç genel başkanı Hüseyin Baş]

BTP Liderinden Hodri Meydan !Bu paylaşıma sosyal medya hesabından cevap veren BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, yaptığı ilk paylaşımda Emre Usluyu etiketleyerek, “Ben yarın saat 11:00’de tek başıma Pensilvanya’da olurum ama sen karşıma çıkabilir misin?” diyerek firari Fetöcü’ye meydan okudu.

Haydar Baş kimdir : Haydar Baş Hayatı ve Nereli?

(Prof. Dr. Haydar Baş]“Acısı var bunların. Babam az şey etmedi…”Hüseyin Baş daha sonraki paylaşımında ise Türkiye’de FETÖ’nün en güçlü olduğu dönemde BTP’nin kurucusu Prof. Dr. Haydar Baş’ın başta dinler arası diyalog olmak üzere FETÖ faaliyetlerini deşifre eden ilk insan olmasına atıfta bulunarak “Acısı var bunların. Babam az şey etmedi…” ifadelerini kullandı.“Devlet teröristle muhabbet yapmaz”BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın bu cevabı üzerine üslubunu iyice çirkinleştiren FETÖ’cü Uslu, BTP liderini derin devlet adına konuşmakla itham etti.

BTP Lideri firari Fetöcü’ye bu sefer adeta ayar veren bir paylaşım daha yaptı.Hüseyin Baş attığı twette, “Aynen Emre. Devlet teröristle muhabbet yapmaz, o yüzden seninle vakit kaybetmeyeceğim. Arkadaşlar şunu hocasının sümüklerinde boğup Vatikan’a defnedin lütfen.” ifadelerini kullandı.

BTP Lideri firari Fetöcü’ye bu sefer adeta ayar veren bir paylaşım daha yaptı.Hüseyin Baş attığı twette, “Aynen Emre. Devlet teröristle muhabbet yapmaz, o yüzden seninle vakit kaybetmeyeceğim. Arkadaşlar şunu hocasının sümüklerinde boğup Vatikan’a defnedin lütfen.” ifadelerini kullandı.

HABER : Eyüp Gündoğdu

[UHA Haber Ajansı, 12 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.