enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:59 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Suriye’ye dönenlerin sayısı 550 bini buldu
00:55 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Yıkım kararlarına karşı açılan davaların yüzde 92’si karara bağlandı”
00:50 Moskova’da Kritik Buluşma: Rusya’nın Suriye Politikası ve Ortadoğu’daki Güç Dengeleri…
00:49 Yapay zeka ‘bencil’ davranmayı öğreniyor
00:47 Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu Bakü’de Genç MÜSİAD’ın organizasyonu’nda konuştu…
00:44 Hakan Fidan Irak’ı ziyaret edecek
00:41 Beşiktaş Kulübü olağan idari ve mali genel kurulu, bugün gerçekleştirilecek…
00:29 İletişim Başkanı Duran: Ortak geleceğimizi inşa etmeye kararlıyız
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul’da yüksek seyreden kira fiyatlarının hepimiz farkındayız”
00:21 Trump-Xi Görüşmesi: Soğuk Barış mı? Denge Arayışı mı?
00:09 Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Göztepe evinde Gençlerbirliğini 1-0 mağlup etti.
00:01 Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında bugün Fenerbahçe’yi konuk edecek…
00:57 Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapılan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nin açılışı,
00:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “TRT’miz sorumlu yayıncılığın zeminini büyütüyor”
00:48 İstanbul’da, Afganistan ile Pakistan arasında Türkiye ve Katar’ın ara buluculuğuyla, ateşkese devam kararı alındı…
00:45 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi
00:29 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Şimdiden su konusunda çok ciddi tedbirler düşünmek zorundayız”.
00:28 Bolu’daki otel yangını davasında karar açıklandı
00:27 Merkez Bankası Papara’nın faaliyet iznini iptal etti
00:26 İletişim Başkanı Burhanettin Duran, İsrail’in uyguladığı soykırıma karşı dünyanın sessiz kalmasını eleştirdi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, ‘Milletimiz hayal kurmayı unuttu’

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, ‘Milletimiz hayal kurmayı unuttu’
14 Temmuz 2021
740
A+
A-

UHA HABER / Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş memleketi Trabzon’un Akçaabat ilçesinde konuştu. Türkiye’nin en genç genel başkanı olan Hüseyin Baş, BTP ilçe kongresinin yapıldığı salon girişinde gençler tarafından, “Gençliğin umudu Hüseyin başkan” sloganıyla karşılandı.
Büyük bir katılım ve coşkunun olduğu programda konuşan BTP Trabzon İl Başkanı Nihat Hekimoğlu, “Haydar hocamız bugün bizim aramızda yok ama işte evladı var, evlatları var. O’nun bize bıraktığı ve bizim hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimiz mirası olan Hoş Geldin Atatürk anlayışı var, Milli Ekonomi Modeli var, Ehl-i Beyt Külliyatı var.” dedi.
BTP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Emre Polat ise, “Biz bu topraklarda herkesin huzur içinde, refah içinde yaşayacağı güçlü Türkiye’nin temellerini hep birlikte atacağız.” İfadelerini kullandı.
“Gençliğin umudu Hüseyin Başkan”
Konuşmasına “Bağımsız Türkiye’nin aslanları, Bağımsız Türkiye’nin fedakâr anneleri, babaları, çocukları… Bağımsız Türkiye idealinin gelecekleri hepiniz hoş geldiniz.” cümlesiyle başlayan BTP liderinin konuşması sık sık “Gençliğin umudu Hüseyin başkan” sloganıyla kesildi.
Sloganlara, “Bu gençler, bu salon sadece Akçaabat’ı değil Türkiye’yi önümüzdeki seçimde alabilecek kuvvete, kudrete sahiptir Allah hepinizden razı olsun.” şeklinde karşılık veren Hüseyin Baş, “Bağımsız Türkiye Partisi size hizmet için vardır.” dedi ve şöyle devam etti;
“Gençler burada bağırıyor, elleri patlayıncaya kadar alkışlıyor. Niye biliyor musunuz? Beni, sevdikleri için değil burada bir umut gördükleri için… Bunlar gençliğin umudunu tükettiler.”
“Milletin zaten gerçeği yok hayali de kalmadı”
Parti sloganı olan ‘Var bi hayalimiz’e dikkat çeken BTP Genel Başkanı Baş, “Bizim sloganımız ‘Var bi hayalimiz.’ Bu slogan herkesi heyecanlandırdı. Neden? Millet hayal kurmayı unuttu, milletin zaten gerçeği yok hayali de kalmadı. Biz milletin hayallerini gerçekleştirmek için yola çıktık. Allah hepimize bunu yapmayı, yapabilmeyi nasip etsin. Bu davanın önderlerinin, bu davanın kurucularının ve bize bu davayı yaşamayı, yaşatmayı öğreten ebedi genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’a layık olmayı Allah hepimize nasip etsin.” Dedi.
“Kaybolan değerlerimizi geri kazandıracağız”
Gelinen noktada Türkiye’nin değerlerinin bir bir yok edildiğini belirten Hüseyin Baş şöyle devam etti; “Tüm değerlerimizi bitirdiler. Bu salonda merhum genel başkanımızın katıldığı son programın adı ‘Kaybolan Değerlerimiz‘di. Ülkemize değerlerini geri kazandırmamız lazım. Arı gibi çalışacağız. Bu vatan için canını vermiş insanları torunları olarak üzerimize düşeni yapacağız ve Allah’ın izni ile iktidarı kazanıp bu ülkeyi düzlüğe çıkaracağız. Biz kimin torunuyuz, kim bizim atamız? Atatürk’ün! Biz Atatürk’ün torunları bu ülkeyi kurtarmaya geliyoruz, hayırlı olsun uğurlu olsun.

[UHA Haber Ajansı, 14 Temmuz 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.