enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
00:54 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
00:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
00:43 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
00:41 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
00:40 Netanyahu’nun Mesut Yılmaz’dan istediği Siloam yazıtı nedir?
00:37 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
00:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
00:09 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
00:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
09:52 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
06:57 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
06:09 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
00:56 Türkiye Macaristan Ekonomik ve Ticaret Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti
00:37 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
00:32 Yeni Anayasa ve Aleviler paneli Ankara’da yapıldı
00:29 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gölcük Otobüs Terminalinin tanıtımı yapıldı…
00:23 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
00:17 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
00:16 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ayşenur Arslan aşı konusunda Türkiye’yi karalamak isterken yine rezil oldu

Ayşenur Arslan aşı konusunda Türkiye’yi karalamak isterken yine rezil oldu
1 Nisan 2021
473
A+
A-

UHA HABER / Halk TV’de, Medya Mahallesi’nin sunucusu Ayşenur Arslan, konuklarıyla Türkiye’deki aşılama çalışmalarını değerlendirdi. Türkiye’deki aşı uygulamalarını başarısız göstermeye çalışan Ayşenur Arslan, program konuklarından aradığı desteği bulamayarak adeta rezil oldu.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘AKŞAM Gazetesi‘nden aktardığı haberine göre, Halk TV’de, Medya Mahallesi’nin sunucusu Ayşenur Arslan, konuklarıyla Türkiye’deki aşılama çalışmalarını karalamak isterken rezil oldu.

Türkiye, 14 Ocak’ta başlattığı koronavirüs aşı kampanyasında başarısını sürdürüyor.

Birçok ülkeyi geride bırakan Türkiye, sağlık altyapısı yatırımları ve yeterli sağlık çalışanı istihdamının etkisiyle, koronavirüs aşılarını kısa sürede vatandaşlara uyguluyor.

Türkiye’nin dört bir yanında, en ücra köylere kadar dağıtımı yapılan aşıların uygulamaları devam ederken, uygulanan birinci ve ikinci doz toplam aşı miktarı 15 milyonu geçti.

Türkiye’nin bu başarılarına rağmen muhalefet cephesinden eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Dün de Halk TV’de, Medya Mahallesi’nin sunucusu Ayşenur Arslan, konuklarıyla Türkiye’deki aşılama çalışmalarını değerlendirdi.

Hükümetin aşılama çalışmalarını eleştirmeye çalışan Arslan, HDP’li Barış Atay’ın bir tweet’ini kaynak gösterip, Türkiye’de aşı yetersizliğine vurgu yapmaya çalıştı.

“AŞI YOK”

Arslan, Atay’ın “Babam ve annemin aşı sırası geldi, randevularını aldılar. Babam bugün aşı vurulmaya gitti. Bil bakalım ne yok? Evet, doğru bildin. Aşı yok!” tweet’ini okuyup, programın konuklarından Bahattin Yücel’den destek bulmaya çalıştı.

Ayşenur Arslan aşı konusunda Türkiye'yi karalamaya çalıştı, rezil oldu

“SİZ AŞI OLDUNUZ MU?”

Arslan daha sonra Bahattin Yücel’e “Siz aşı oldunuz mu?” diye sordu. Yücel ise “Evet oldum. 2 kere” cevabını verdi.

Aradığı cevabı bulamayan Arslan, bu kez Yücel’e “Etrafınızda vaka ve yoğunluk olarak bir sıkıntı var mı peki gözleminiz nedir?” diye başka bir soru yöneltti.

“SIKINTI YAŞAYAN YOK”

Yücel ise “Aşı yokluğu konusunda sıkıntı yaşayan yok.” diye yanıtladı.

Aldığı cevaplardan yüzü düşen Arslan, “Randevusu olup da aşı yok diye olamayanlar da var.” diyerek konuyu kapattı.

[UHA Haber Ajansı, 01 Nisan 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.