enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 TRT1’in sevilen dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı’n Halid Bin Velid karakterini canlandıran Alexander Uloom, Hollywood’un yükselen yıldızı…
00:56 Bakan Fidan: Bölge ülkeleriyle ortak güvenlik konusunu masaya yatırmalıyız
00:45 “Dostluk Denizi” adıyla Doğu Akdeniz’de Türkiye-Mısır ortak deniz tatbikatı düzenlenecek.
00:45 Özbekistan Eski Dışişleri Bakanı ve Şanghay İşbirliği Örgütü Eski Genel Sekreteri Vladimir Norov,’dan TUDPAM’a özel açıklama..
00:38 SPD Başkanı Yıldız : Sulamada enerji maliyeti sorunu güneş enerjisi ile çözülebilir
00:35 Etki Odaklı Sohbetler’in konuğu Semtpati Vakfı Genel Müdürü Ece Ünver oldu
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşecek
00:31 Kosova’dan Mektup Var!
00:27 Türkiye’nin Potansiyeli ve Siyasetin Orta Vadeli Geleceği
00:17 Aon, Formula 1 takımı Scuderia Ferrari HP’nin sponsoru oldu
00:08 “Filenin Efeleri” A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2025 Dünya Şampiyonası son 16 turunda yarın Hollanda ile çeyrek final mücadelesi verecek.
00:04 Uyku bozuklukları Alzheimer hastalığının oluşumunda önemli bir faktör
00:01 Gençlerimizin geleceğinden endişe etmeyelim: Z Kuşağı gençlerimiz daha atik, cesur! …
20:30 Dünyada ve Türkiye’de Yükselen Spor branşının adı ” PİCKLEBALL “
10:00 Türkiye’de Ulaşım Sistemlerinin Gelişimi
00:44 Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılacağını duyurdu.
00:37 Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2025’in ikinci döneminde 28 projeye 7 milyon 375 bin lira destek sağladı.
00:37 GSG Impact Mütevelli Heyeti Toplantısı Londra’da Gerçekleşti
00:34 “Bugünkü Konjonktürde Uygur Sorunu” çalıştayı
00:34 Kerkük Kimin?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Atiba Hutchinson: Aklımda devam etmek var

Atiba Hutchinson: Aklımda devam etmek var
19 Mart 2021
925
A+
A-

UHA HABER / Beşiktaş’ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, antrenman öncesi basın mensuplarının karşısına geçti. Deneyimli futbolcu, “Şu an kendimi iyi hissediyorum. Aklımda devam etmek var. Sezon sonu nasıl hissedeceğime bakacağım” dedi.

Atiba Hutchinson’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Orijinal mevkim 6 numara ama hücuma da katkı vermeyi istiyorum. Çok kaliteli hücumcularımız var. Maçın içerisinde hücuma katkı vermem gereken zamanlarda katkı veriyorum. Ben her zaman elimden geleni yapmayı isteyen bir futbolcu oldum, savunmada da, hücumda da. Ben kendi üzerime düşeni yapıyorum. Önemli olan da takıma katkı vermek.”

“Josef benim işimi çok kolaylaştırıyor”

“Josef’in performansı hepimizi daha yukarıya çıkartıyor. Hücuma çıkarken daha rahat hissediyorum. Josef bütün hataları kapatan bir futbolcu. Benim işimi çok kolaylaştırıyor. Takımı bir seviye yukarı çekiyor. Larin bütün sezon çok iyi oynadı. Herkes elinden geleni yapıyor. Larin hücumda eksiklerimizi kapatıyor. Öz güveni çok yüksek. Böyle oynaması beni çok mutlu ediyor.”

“Fenerbahçe maçı şampiyonluk anlamına gelmez, önemli ve büyük bir maç. İki zor Başakşehir maçından sonra bu maçı oynayacağız. Herkesin beklediği bir maç olacak. Bize kazandıracaklarının farkındayız bu maçın. Öz güvenimiz yüksek ama fazla özgüven anlamına gelmeyecek”

“Derbi belirleyici olacak”

“Derbi maçları zordur. Ligde konumu iyi olan iki takım olacak. Biz bu maçın önemini, ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Kazanmak istiyoruz. Fenerbahçeli oyuncular da aynı şekilde. Bir savaş olacak. Belirleyici bir maç olacağı kesin. Şampiyonlukla ilgili yüzde vermek istemiyorum.”

“Gereken her şeye sahibiz. Atmosfer dışarıdan da gözüküyordur, iyi atmosfer var. Uzun süredir böyle. Saha içinde ve dışında da atmosfer bize faydalı ve yardımcı olacak. Henüz kazanılmış bir şey olacak. Her maça tek tek bakıyoruz. Sezon sonu geldikçe de iyi hissediyoruz”

“Bu sezonun en güzel anı için deplasmandaki Fenerbahçe maçı ve Başakşehir maçları diyebilirim. Bu tarz maçları kazanmak özgüven verir, özgüveninizi pekiştirir. Üzüldüğümüz maç ise iç sahadaki Trabzonspor maçıydı. İyi oynadık ama 3 puanı kazanamadık. Detaylarda kaybettik”

“Aklımda devam etmek var”

“Şu an kendimi iyi hissediyorum. Sezon başından fikirlerim değişmedi. 2 ay kaldı sezonun bitmesine. Şu an yaptığımız şeye odaklanmış durumdayım. Aklımda devam etmek var. Sezon sonu nasıl hissedeceğime bakacağım. Şu an iyi hissediyorum. Vücudumla ilgili şikayetim yok.”

“Sergen Yalçın’ın benim için söyledikleri için çok teşekkür ederim. Futbol kariyerim bittikten sonra Beşiktaş’ta görev almayı değerlendireceğim. 2 şampiyonluğum, 3 çocuğum var. Diğer çocuğuma da şampiyonluk hediye etmek istiyorum.”

[UHA Haber Ajansı, 19 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.