enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
18:30 İngiltere, Kanada ve Avustralya Filistin’i tanıdı
00:59 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 2025-2026 sezonu, yarın oynanacak müsabakalarla başlayacak.
00:43 Okyanusun dibindeki gizemli halkalar, ‘zehirli sırrı’ açığa çıkardı
00:38 Z kuşağı günümüz dünyası için ne düşünüyor, ne talep ediyor, neleri beğeniyor, neleri beğenmiyor?
00:20 SPD Başkanı Yıldız: Türkiye’de Etkili bir Su Yönetiminin Yol Haritasını açıkladı.
00:19 Fenerbahçe’nin borcu açıklandı
00:08 AB, Rus LNG’sine yönelik ilk yaptırımlarla tabuları yıkıyor
00:06 Peygamber Efendimiz (S.A.S)’in, ‘Öyle bir zaman gelecek ki, kişi, malını helâlden mi yoksa haramdan mı elde ettiğine bakmayacak!
00:04 Belgrad’da askeri geçit töreni Sırbistan’ın dış politikası hakkında ne anlatıyor?
00:04 Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa’nın Pazartesi günü BM Genel Kurulu’nda Filistin Devleti’ni tanıyacağını tekrar teyit etti.
00:04 AB, yeni yaptırımlarla Rus gazını, bankaları, kriptoları ve ‘gölge filoyu’ hedef alıyor
13:29 Mourinho ilk antrenmanına çıktı
00:57 TRT1’in sevilen dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı’n Halid Bin Velid karakterini canlandıran Alexander Uloom, Hollywood’un yükselen yıldızı…
00:56 Bakan Fidan: Bölge ülkeleriyle ortak güvenlik konusunu masaya yatırmalıyız
00:45 “Dostluk Denizi” adıyla Doğu Akdeniz’de Türkiye-Mısır ortak deniz tatbikatı düzenlenecek.
00:45 Özbekistan Eski Dışişleri Bakanı ve Şanghay İşbirliği Örgütü Eski Genel Sekreteri Vladimir Norov,’dan TUDPAM’a özel açıklama..
00:38 SPD Başkanı Yıldız : Sulamada enerji maliyeti sorunu güneş enerjisi ile çözülebilir
00:35 Etki Odaklı Sohbetler’in konuğu Semtpati Vakfı Genel Müdürü Ece Ünver oldu
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşecek
00:31 Kosova’dan Mektup Var!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Antalya-Demre’ye yapılacak yat limanı için ihale düzenleniyor

Antalya-Demre’ye yapılacak yat limanı için ihale düzenleniyor
24 Ocak 2022
1.109
A+
A-

ANTALYA – UHA HABER / Antalya’nın turistik ilçelerinden Demre’ye yapılacak yat limanı için ihale düzenlenecek.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın edindiği bilgiye göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından Antalya Demre Yat Limanı Projesi, Yap İşlet Devret modeli çerçevesinde ihaleye çıkarıldı.

Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre, geçici teminatın 1 milyon 200 bin lira olarak belirlendiği ihalede teklifler 1 Mart 2022 tarihine kadar verilebilecek. Görevli şirketin kullanacağı krediler ve diğer harcamalar için Hazine garantisi verilmeyecek.

İhaleye katılmak isteyenler ihale dosyasını Yatırımları Genel Müdürlüğü Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sitesi (B) Blok Emek – Çankaya / ANKARA adresindeki Limanlar ve Kıyı Yapıları Yapım Dairesi Başkanlığı 511 No.lu odada ücretsiz olarak görebilecek.

Demre – Yat & Liman

İhalelere iştirak etmek için ihale dosya bedeli olan KDV dâhil 10.000,00-TL’yi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğüne yatırmalarını müteakip buna dair makbuzla birlikte Limanlar ve Kıyı Yapıları Yapım Dairesi Başkanlığına müracaat ederek dosyalarını almaları gerekiyor.

1,2 milyon lira geçici teminat tutarı belirlenen ihaleye son teklif verme tarihi ise 1 Mart 2022 saat 10.00 olarak açıklandı.

Demre Yat Limanı tamamlandığında, 400 yat bağlama kapasitesine sahip olacak, 300 yat kapasiteli çekek yeri, gümrük, güvenlik ve yönetim için idari binalar bulunacak.

[UHA Haber Ajansı, 24 Ocak 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.