enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:59 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:37 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
19:07 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
18:39 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
11:21 TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kırsalda kar nöbeti devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kırsalda kar nöbeti devam ediyor
29 Ocak 2022
330
A+
A-

ANTALYA – UHA HABER / Antalya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekiplerinin kırsalda kar nöbeti ve mücadele çalışmaları aralıksız devam sürüyor.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, bölgede kar yağışı etkisini azaltırken yollarda kar temizleme, tuzlama ve kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın yüksek kesimlerde karla mücadelesi gece gündüz sürerken, geçtiğimiz hafta sonundan itibaren etkisini artıran soğuk hava ve şiddetli kar yağışı Toroslar’da hayatı adeta felç etti, ulaşımda aksamalara yol açtı.

Vatandaşların mağdur olmaması ve ulaşım ağların açık tutulması için özveri ile gece gündüz çalışan Büyükşehir ekiplerinin nöbeti devam ediyor.

Antalya'da karla mücadele mesaisi devam ediyor - Antalya Haberleri

ALANYA’DA KAPANAN YOLLAR AÇILIYOR

Alanya kırsalında kar yağışının kapattığı yollar açılırken, buzlanma nedeniyle tehlikeli hale gelen yollarda tuzlama çalışması yapıldı.

Heyelan olan yerlerde yol temizleme, yağmur giderlerini açma ve şarampol temizleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Alanya’nın Taşatan yolunda kar temizleme çalışmaları sonucunda yolun Tesbili mevkiine kadar olan bölümü açıldı. Ayrıca Dim Vadisi’ndeki Akçatı, Bıçakçı ve Uğurlu mahallesi ile Gündoğmuş sınırındaki Bayırkozağacı mahallesi yollarındaki kar temizlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi - HABER DETAY

Gedevet, Türktaş, Dereköy, Asmaca, Bektaş ve Mahmutseydi yollarında ise tuzlama çalışması yapıldı. Diğer yandan heyelan sonrası yağmur giderleri tıkanan ve şarampolleri toprakla dolan Beyreli, Keşefli ve Büyükpınar mahalle yollarındaki yağmur giderleri açıldı ve şarampol temizliği gerçekleştirildi.

GAZİPAŞA KIRSALINDA KARLA MÜCADELEYE DEVAM

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Gazipaşa’daki karla mücadele çalışmaları da ara vermeksizin sürdürülüyor. Geçtiğimiz günlerde Gazipaşa’yı etkisi altına alan sağanak yağmur ve kar yağışının grup yollarında meydana getirdiği hasarlar bir bir gideriliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı yol ekipleri tarafından devam ettirilen çalışmalar kapsamında grup yollarında sel taşkınlarının oluşturduğu göçük ve şarampol temizlikleri bölüm bölüm devam ediyor. Ekipler biryandan da kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açarken buzlu bölgelerde ise tuzlama çalışması yürütüyor.

Antalya'da karla kaplı yollar iş makineleri ile temizlendi - Son dakika haberleri – Sözcü

TUZLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Büyükşehir ekiplerinin İbradı’da da kar mücadelesi devam ediyor. Manavgat Kaymakamlığı ve Yaylaalan Mahalle Muhtarlığı tarafından gelen ihbar doğrultusunda harekete geçen Büyükşehir ekipleri Bel yolunu ulaşıma açarak dağda mahsur kalan çobanların yollarını açtı. Manavgat Kaymakamlığı tarafından getirilen saman balyaları da Büyükşehir ekipleri tarafından çobanların ahırlarına kadar ulaştırıldı. Demre İlçesi Köşkerler-Belören-Çağman Grup yolunun Belören Karabel mevkiinde yoğun kar yağışı sonucu oluşan buzlanma nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yolda tuzlama çalışması yapıldı.

[UHA Haber Ajansı, 29 Ocak 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.