enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
08:07 Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi (UTDSBK), 15 – 17 Ekim 2025 tarihlerinde Bosna Hersek’te düzenlenecek
06:55 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
00:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü
00:49 İsrail ve Yunanistan bu gelişmeyi, sadece güvenlik değil, nüfuz mücadelesi açısından da kritik bir eşik olarak okuyor…
00:41 Rusya-Ukrayna Arasında Barış Neden Sağlanamıyor?
00:41 İslamofobi mi Yoksa İslam Düşmanlığı mı?
00:41 Bakan Uraloğlu: “Taşınabilir Elektronik Cihazlarla İlgili Uluslararası Kurallara Titizlikle Uyulması Gerekiyor”
00:33 Rusya’da bilime ve akla yatırım
00:28 Bakan Yerlikaya Suriye İçişleri Bakanı Hattab ile görüştü
00:20 Bakanlıktan, otel yangınıyla ilgili eski İş Başmüfettişi hakkında soruşturma izni
00:17 WWF’ten plastik kirliliğine karşı güçlü ve hukuken bağlayıcı bir küresel anlaşma çağrısı
00:15 Devlet Bahçeli: Türkiye terör musibetinden kalıcı olarak kurtulacaktır
00:06 Milli İstihbarat Akademisi, İsrail ile İran arasındaki savaşı raporlaştırdı
07:16 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:41 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
06:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ankara’daki ‘Giresun Zirvesi’nden bölgenin kalkınması için 180 milyon lira destek çıktı

Ankara’daki ‘Giresun Zirvesi’nden bölgenin kalkınması için 180 milyon lira destek çıktı
25 Kasım 2024
24
A+
A-

Günaydın! Bugün günlerden 25 Kasım Pazartesi.. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara’da gerçekleştirilen ‘Giresun Zirvesi’nden 180 milyon lira destek çıktı.

UHA Haber’in edindiği bilgiye göre, Giresun Zirvesi‘ne Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un başkanlığında Giresun Milletvekillerinin de katılımıyla düzenlenen  ‘Giresun Zirvesi‘nden Bakan Kurumu’n talimatıyla Giresun’a  180 milyon lira destek aktarıldı,

Açıklama, Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun 22. 23. ve 28. dönem milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi olan Ali Temür’den geldi.

ZEYTİNLİK EVLERİ VE GÖKSU TRAVERTENLERİNE DE DESTEK SAĞLANACAK

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi de olan Giresun Milletvekili Ali Temür,  Giresun Belediyelerine 10 adet kazıcı ve yükleyici kepçe ile 1 adet greyder ve 2 çöp kamyonunun verildiğini ve  ayrıca her belediyeye çeşitli ihtiyaçların giderilmesi için belirli miktarlarda hibe desteği sağlandığını açıkladı.

Giresun Özel İdaresine de 2 adet çöp kamyonu, 1 adet greyder sağlandığını hatırlatan Milletvekili Ali Temür, Zeytinlik evleri projesi ile Göksu Travertenlerine ve kentsel dönüşüm desteği verdiğini aktardı.

Giresun Milletvekili Ali Temür, şunları söyledi:

“Yine özel idaremize de çeşitli ihtiyaçların giderilmesi için belirli miktarlarda hibe desteği katkısında bulunmuştur. Sayın bakanımıza yapmış olduğumuz ziyaret sonrası Giresun’umuza yaklaşık 180 milyon civarında katkıda bulunmuştur. Giresun’umuzu daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için yapmış olduğumuz projelerimize, Belediyemizin hizmetlerine ve Özel İdaremizin çalışmalarına katkı ve desteklerinden dolayı Sayın Bakanımız Murat kurum Bey’e Giresun halkı adına şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

İLERİ Giresun’dan Gazeteci* Dilek DEMİR’in haberine göre, öte yandan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslar sırasında, Giresun’un sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla görüşmeler yaptı.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin gelişimi için partiler üstü bir anlayışla hareket edeceklerini belirtti.

Başkan Köse, ilk olarak CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ile bir araya geldi. Görüşmede, belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve projeler üzerine değerlendirmeler yapıldı. Köse, halkın ihtiyaçları doğrultusunda birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Ardından AK Parti Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür ve Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal ile de TBMM’de bir araya gelen Başkan Köse, Giresuna yapılacak yatırımlar ve projeler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Köse, bu görüşmelerin, Giresun’un kalkınması için büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, milletvekillerinin verdikleri desteğin kendileri için çok değerli olduğunu belirtti.

Giresunlu AK Parti İstanbul Milletvekili, TBMM İdare Amiri Hasan Turan’ı da ziyaret eden Başkan Fuat Köse, projeleri hakkında istişarelerde bulunarak, şehrin geleceği için birlikte çalışmanın önemini yineledi.

Başkan Köse, Giresun’un menfaatleri doğrultusunda tüm siyasi partilerle işbirliği içinde çalışacaklarını belirterek, “Şehrimiz için partiler üstü bir anlayışla hareket etmek esastır. Ayrım gözetmeden, Giresun için yapılacak her adımı atmaya hazırım” dedi.

Başkan Köse, Ankara’daki temasları sırasında kendisine gösterilen ilgi ve destek için tüm milletvekillerine teşekkür etti.

Gazeteci Veysel KAVRAYAN, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO Liderler  Zirvesi'ndeki diplomasi trafiğini derlediDilek Demir

Veysel KAVRAYAN,            Dilek DEMİR

 

 

Gazeteci Veysel KAVRAYAN, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO Liderler  Zirvesi'ndeki diplomasi trafiğini derledi

Gazeteci* Veysel KAVRAYAN, UHA Haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.