enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:57 İstanbul ve Moğolistan Devlet üniversiteleri iş birliğinde yürütülen “Atlılar Kültürü” başlıklı arkeoloji kazı projesinin bu yılki ayağında çalışmalara başlandı.
08:57 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Ailesi, ‘Yaz Buluşması’ için Ankara’da bir araya geldi
06:54 Dünya Avrupa’nın ortasındaki soykırıma sessiz kaldı: Srebrenitsa
00:53 Cumhurbaşkanı Edoğan, “Pek çok tuzağa, oyuna, senaryoya, sinsi saldırıya maruz kaldık”
00:46 Ankara 2026 Türk Dünyası Turizm Başkenti seçildi
00:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü
00:33 Emine Erdoğan: Kadınların emeğiyle şekillenen güçlü yarınlara olan inançla, birlik ve başarı dileklerimle
00:22 ÖSYM Başkanlığınca ilk kez uygulanan Milli Eğitim Bakanlığı Akademi Giriş Sınavı’nın ikinci ve son oturumu olan Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi tamamlandı.
00:13 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir dönemin kapıları aralanıyor
00:04 15 Temmuz’da “Zaferin Adı Türkiye” dünyanın dört bir yanında yankılanacak
00:00 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “PKK’nın tüm yapılarıyla silah bırakması şart”
00:57 MEB’den asılsız LGS iddialarına ilişkin suç duyurusu
00:34 KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan “Terörsüz Türkiye” Vurgusu: Bölgeye Huzur Getirecek
00:24 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), ‘Terörsüz Türkiye’ için umut veren gelişmeleri önemsiyoruz
00:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye kazandı, milletim kazandı
00:08 Eski tip sürücü belgesi kullanan 3 milyon 211 bin 157 kişi ay sonuna kadar ehliyetlerini yenilemezse, belgeleri geçersiz sayılacak.
18:57 Emine Erdoğan’dan ‘Terörsüz Türkiye’ mesajı
11:47 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörün bitiyor olması en çok onları rahatsız ediyor”
11:02 Cups & Clouds Ortaköy’de Basın Lansmanı: Kahve Tutkusu Boğaz’la Buluştu
09:46 TUDPAM’dan Orta Doğu’ya Derinlikli Bakış: Dış Bakış Dergisi Haziran 2025 Sayısı Yayımlandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ankara Gıda ve Tarım Ürünleri Derneği Başkanı’ndan 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla mesajı

Ankara Gıda ve Tarım Ürünleri Derneği Başkanı’ndan 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla mesajı
16 Mayıs 2023
320
A+
A-

Ankara Gıda ve Tarım Ürünleri Derneği Başkanı iş insanı Canan Ceylan, 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

UHA / İnternational News Agency

Ankara Gıda ve Tarım Ürünleri Derneği Başkanı iş insanı Canan Ceylan, mesajında şu ifadeleri kullandı:” İnancımız ve yüzlerce yıllık medeniyetimizde annelik, kutsal bir vazife ve yüce bir mertebedir. Annelik, yaşamak ve yaşatmak adına eşi benzeri bulunmayan gurur ve mutluluktur. Dünyaya geldiğimiz gün sıkıca tuttuğu elimizi bir daha hiç bırakmayan, elini evlatlarının üzerinden çekmeyen annelerimiz; bizlere hiçbir zaman vazgeçmemeyi, ihtiyacı olana el uzatmayı ve paylaşmayı öğretendir. Anneler yanlızca evlatlarını değil; aynı zamanda bir toplumu da dünyaya getirirler. Varlıklarıyla bizleri tamamlayan, mücadeleleriyle bizlere güç veren annelerimize olan sevgimizi elbette tek bir güne sığdırmak mümkün değildir. Sağlıklı bir toplumun oluşmasında annelerimizin katkısı yadsınamaz. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan annelerimiz, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidir. Dolayısıyla, hayatımız boyunca hep en yakınımızda ve yanı başımızda olan annelerimize yaşamlarının her döneminde saygı ve sevgimizi göstermek, biz evlatları olarak hepimizin en önemli vazifesidir. Bu vesileyle; cennetle müjdelediği şehitlerimiz ile gazilerimizin kıymetli emanetleri ve engelli annelerimiz başta olmak üzere, bütün annelerin gününü yürekten tebrik ediyor; ahirete irtihal eden annelerimize yüce Mevla’mdan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.