enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:58 Nahçıvan Özerk Cumhuriyet
00:57 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Müslüman Amerikan Cemiyeti Kongresi’ne mesaj
00:51 Trump ile Zelenskiy, ABD’de buluşuyor: Barış için kritik görüşme
00:49 Adalet Bakanı Tunç, kucağında bebeğiyle keşfe çıkan hakimi tebrik etti
00:37 Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM Doğu Kudüs’ten aktarıyor…
00:35 Prof. Dr. Kanko: “Şehit Babasının Yoksulluğunu Açıklamayla Örtbas Edemezsiniz!”
00:34 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, ”Kadın girişimci, kalkınmayı hızlandırır”
00:34 İsrail’in Somaliland’ı tanımasına Türkiye’den tepki: ‘Somali’nin iç işlerine açık müdahale’
00:31 Ukrayna Barış Planında Mutabakat
00:27 Yediemin depolarında bekleyen atıl durumdaki 17 bin 47 mal ekonomiye kazandırıldı
00:26 Kocaeli Amatör Futbolu iflasın eşiğinde!…
00:26 Yeni haftada Sibirya soğukları Türkiye’yi etkisi altına alacak
00:22 Memur ve emekli zammı 5 Ocak’ta belli olacak
00:18 “Yüzyılın Konut Projesi”nde ilk kura çekimi bugün
00:13 Gümrüklerde piyasa değeri 1 milyar 26 milyon lira olan uyuşturucu madde ele geçirildi
00:03 (TİKA), Kuzey Makedonya’da 2005’ten bu yana eğitim, sağlık, tarım ve altyapı alanlarında 1300’ü aşkın projeyi hayata geçirdi.
00:01 İsrail–Yunanistan–GKRY arasında giderek kurumsallaşan üçlü işbirliği
15:25 Fransız sinema efsanesi Brigitte Bardot 91 yaşında hayatını kaybetti
08:45 İsrail, Yunanistan ve GKRY, yaptıkları üçlü zirvenin ardından yayınladıkları ortak bildiri…
00:55 Arabuluculuk 2026 yılı ücretleri belli oldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Analiz Haber : Meral Akşener’in dengesi bozuldu… Peş peşe gelen siyasi krizler savrulmasına neden oldu

Analiz Haber : Meral Akşener’in dengesi bozuldu… Peş peşe gelen siyasi krizler savrulmasına neden oldu
11 Kasım 2021
581
A+
A-

ANKARA-UHA HABER / İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son dönemde yaşadığı siyasi krizler sebebiyle savrulmaya başladı. Peki Akşener neden bu duruma düştü? İşte ayrıntılar…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in dengesi bozuldu. Millet İttifakı’ndaki tezkere krizi. Siirt’teki “Kürdistan” sessizliği üstüne de İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın şehit bacısına ettiği küfürler peş peşe geldi.

Akşener’in dengesinin bozulduğunu gösteren son gelişme grup toplantısında yaptığı açıklamalardı. Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bu durumu dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Bakan Varank, “İki video arasında tek fark var: birinde terör örgütü üyesinin eşine, diğerinde şehidimizin bacısına küfrediliyor.” diye yazdı.

Akşener ilk videoda, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’a küfür edenlere karşı çok sert tepki gösteriyor. İkinci videodaysa İYİ Partili Lütfü Türkkan’a destek çıkmak için özrü kabahatinden büyük ifadesinin tam karşılığı olan sözler kullanıyor.

Üstelik Akşener, olayın üstünü örtmeye çalıştıkça daha da savruluyor. Zira Meclis kürsüsünden korucuların sorunları diye anlattığı not da belli ki eline alelacele tutuşturulmuş, zira o notu yazdığı iddia edilen kişi korucu bile değil.

Meclis kürsüsünde şehit ailesine küfreden Lütfü Türkkan’ı savundu. Türkkan’ın skandalını örtmek için sözde Bingöl ziyaretinde koruculardan gelen notu okudu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Akşener’in Doğu ve Güneydoğu güvenlik korucuları şehit gazi aileleri federasyonu başkanı olarak tanıttığı Ali Haydar Yener’in korucu değil özel güvenlik görevlisi olduğunu belirtti. Üstelik Ali Haydar Yener korucu olmadığı gibi bugüne kadar kızına şiddet uyguladığı için hakkında adli işlem uygulanan birisi.

[UHA Haber Ajansı, 11 Kasım 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.