enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:54 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:39 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:32 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
09:57 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
21:02 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:35 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Anadolu Isuzu Berlin Bus2Bus 2022 fuarına katılıyor 

Anadolu Isuzu Berlin Bus2Bus 2022 fuarına katılıyor 
26 Nisan 2022
1.329
A+
A-

BERLİN – UHA HABER / Anadolu Isuzu, 27-28 Nisan 2022 tarihlerinde Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenecek olan Bus2Bus fuarına katılarak en yeni midibüs ve otobüs modellerini sergileyecek.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı Avrupa Temsilciliğinin haberine göre, Anadolu Isuzu fuarda tam elektrikli NovoCITI Volt ve Kendo / Interliner CNG araçları ile yer alacak. NovoCITI Volt’un yenilenen tasarımı da ilk kez Bus2Bus fuarında sahne alacak. 

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu yurtdışı pazarlardaki büyümesini yer aldığı sektörel etkinliklerle desteklemeye devam ediyor.

Anadolu Isuzu bu kapsamda otobüs üretim sektörünün en önemli uluslararası etkinlikleri arasında olan ve 27-28 Nisan 2022 tarihlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek olan Bus2Bus 2022 fuarına katılacak.

Anadolu Isuzu Berlin Bus2Bus 2022 fuarına katılıyor · Ulaşım SektörüUlaşım Sektörü

Dünyanın önde gelen otobüs markalarını ve yan sanayii üreticilerini bir araya getirecek olan Bus2Bus 2022 fuarında Anadolu Isuzu NovoCITI Volt ve Kendo / Interliner CNG araçları ile katılacak.  

Türkiye’de yüzde 70’e varan yerlilik oranı ile ürettiği midibüs ve otobüsleri dünyanın 45 ülkesine ihraç eden ve midibüs segmentinde 18 yıldır İhracat şampiyonu olan Anadolu Isuzu, yüzde 100 elektrikli otobüsü NovoCITI Volt’un yenilenen tasarımını da ilk kez Bus2Bus fuarında tanıtacak. 

Isuzu Novociti Volt Avrupa’da iddialı 

Yenilenen tasarımı ile ilk kez Bus2Bus fuarında sahneye çıkacak olan yüzde 100 elektrikli Isuzu Novociti Volt, sıfır karbon emisyon seviyesi sayesinde çevre dostu araçlar kategorisinde yer alacak.

Emisyon kurallarının gittikçe katılaştığı dünyada, midibüs segmentinde yüzde 100 elektrikli olarak tasarlanan Isuzu Novociti Volt modeli iki farklı batarya kapasitesi ile pazarda kendini gösterecek.

Novociti Volt, 211 kWh’lık batarya kapasitesi ile 300 km’ye kadar menzil olanağı sağlarken, 268 kWh’lık batarya kapasitesi ile 350 km’ye kadar menzil olanağı sunuyor.

AVAS (Acoustic Vehicle Alerting Systems) sayesinde yayaların güvenliği için, gürültü kirliliği yapmayan yapay bir motor sesi çıkaran Novociti Volt, bu sayede yayaların aracı farketmesini sağlayarak riskli durumları engelliyor. Anadolu Isuzu, NovoCITI Volt’un ilk yurtdışı satışlarını 2021 yılında Fransa’ya gerçekleştirdi.   

Anadolu Isuzu Bus2Bus Berlin Fuarı'na Novociti Life ile katılıyor

Kendo / Interliner CNG, çevreci ulaşım talebine akılcı yanıt 

Tüm dünya şehirlerinde düşük emisyon salınımı ve çevreye duyarlı araçların teşvik edildiği günümüzde Anadolu Isuzu modern belediyelerin ve ulaşım operatörlerinin bu yöndeki taleplerine CNG (Compressed Natural Gas – Sıkıştırılmış Doğal Gaz) sistemine sahip modelleri ile yanıt veriyor.

Şehir içi uzun mesafe ve şehirlerarası kısa mesafelerde taşımacılık için kullanılmak üzere üretilen Kendo Interliner CNG, özellikle personel ve okul taşımacılığı için ideal özelliklere sahip bulunuyor.

Büyük otobüs kategorisine göre daha tasarruflu olan, geniş bagaj kapasitesi ile büyük avantaj sunan Kendo Interliner CNG, konfor ve fonksiyonellik bakımından büyük otobüs sınıfındaki lüks araçları aratmıyor.

Malazgirt 1071_680*100 banner

Anadolu Isuzu’nun akıllı güvenlik (smart safety) sistemleri ile donatılan Kendo, sürücü puanlama ve kendi kendine arıza teşhis (self- diagnostic) özellikleri ile fark yaratıyor.

Anadolu Isuzu’nun Ar-Ge merkezinde geliştirdiği 13 metrelik Kendo / Interliner CNG, son olarak Avrupa’da yedi ülkeden uzman temsilcilerin oluşturduğu jüri tarafından Sustainable Bus of The Year 2022 ödülünün sahibi oldu. 

HABER : Mert AYBARS

[UHA Haber Ajansı, 26 Nisan 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.