enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:48 Kocaeli’n Dilovası Müftülük Hizmet Binası, Kaymakam Dr. Metin Kubilay’ın Himayelerinde Yapımına Başlandı
00:40 Tarihi komisyon 5. toplantısını tamamladı
00:40 NATO Genel Sekreteri Rutte, Türkiye’ye 2026’da düzenlenecek NATO Zirvesi’ne Ankara’da ev sahipliği yapacağı için teşekkür etti…
00:34 Bakan Işıkhan, 8. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
00:21 Kocaeli Ticaret Odası’nın Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’ne kayıtlar devam ediyor
00:17 Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Yalçın’dan sert çıkış: “Siyaset ticaret değil, vatan meselesidir!”
00:04 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “sağlık emekçilerinin darp edilmesi, kabul edilemez bir vahşettir!”
00:01 Yunanistan, 2025-2026 eğitim yılı öncesi Batı Trakya Türk azınlığına ait üç okulu daha kapattı.
18:40 Türk Dış Politikası Araştırma Merkezi’nin (TUDPAM) “Dış Bakış” dergisi okurlarıyla buluştu
17:41 Kocaeli basın camiası yasta…
00:58 ABD’den Ukrayna’nın Kırım’ı Rusya’ya ait olarak tanıması şartı…
00:48 TRHaber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül’den Alaska Zirvesi değerlendirmesi…
00:41 AB’nin varoluş sancısı: Kış uykusundan uyanabilecekler mi?
00:24 (BM) İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (UNOCHA), 2024 yılında 383 insani yardım çalışanı hayatını kaybetti
00:21 Türkiye İsrail’i vurur mu? İbrahim Karagül yazdı: Alaska Zirvesi’nin arkasındaki akıl; Barış’tan başka şeyler de planlıyor..”
00:10 ABD Başkanı Trump: Almanya, Britanya ve Fransa, Ukrayna’da asker bulundurmak istiyor
00:04 Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’dan Hamas’a: Yaptığınız eylemle Filistin’e ne kazandırmış oldunuz
18:04 Aon’un “Küresel Ücret Şeffaflığı” raporu yayımlandı Şirketler ücret şeffaflığına hazır değil
17:41 ABD Başkanı Trump ile Rus lider Putin’in Alaska Zirvesi ve gelişmeler!
08:45 Eurovision Şarkı Yarışması 70. yılını kutlamak için yepyeni bir görünüme kavuşuyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Altun: 28 Şubat, nifak tohumudur

Altun: 28 Şubat, nifak tohumudur
28 Şubat 2021
596
A+
A-

UHA HABER / Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 28 Şubat’ın, yalnızca askeri değil siyasi, kültürel ve sosyal bir darbe ve toplumun nefessiz bırakılmaya çalışıldığı bir süreç olduğunu vurgulayarak, “28 Şubat, nifak tohumudur.” ifadesini kullandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bugünün demokrasinin, halk iradesinin, meşru iktidarın, temel hak ve özgürlüklerin darbeci zihniyet tarafından askıya alınmasının, postmodern tekniklerle Türkiye Cumhuriyeti hükûmetinin darbeyle görevinden uzaklaştırılmasının yıl dönümü olduğunu söyledi.

“28 Şubat, millete kin besleyenlerin kustuğu zehirdir”

28 Şubat’ın Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti’ne karşı gerçekleştirilen bir darbe olmasının yanında toplumun büyük bir kesimine karşı başlatılan cadı avının, temel hak ve özgürlüklerinin askıya alınarak toplumun önemli bir kesiminin yaşam alanlarının yok edilmesinin de bir diğer adı olduğunu belirten Altun, şunları kaydetti:

“Eğitimden sağlığa, ticaretten kültüre kadar toplumun önemli bir kesiminin sistemin dışına çıkarılmasını amaçlayan bu antidemokratik ve ahlaksız süreç ne yazık ki asker-sivil işbirliği ile gerçekleşmiştir. Belli siyasi partiler, STK’lar ve sözde aydınlar bu koronun içerisindeydi.

Aziz milletimiz, tarihinden aldığı güç ve ilhamla 28 Şubat’ı gerçekleştiren zihniyete çok kısa bir süre içerisinde, kendi evlatlarını yeniden iktidara taşıyarak cevap vermiştir. Çünkü 28 Şubat, aziz milletimize ve değerlerimize kin besleyenlerin ele ele verdiği bir süreçtir.

28 Şubat bir darbedir.28 Şubat yalnızca askerî değil siyasî, kültürel ve sosyal bir darbedir. 28 Şubat, toplumun nefessiz bırakılmaya çalışıldığı bir süreçtir. 28 Şubat, nifak tohumudur. 28 Şubat, millete kin besleyenlerin kustuğu zehirdir. 28 Şubat, müstemleke zihniyettir.”

[UHA Haber Ajansı, 28 Şubat 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.