enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
16:00 Krediler Tükeniyor!
15:25 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025-26 sezonu bugün lig aşamasının ilk hafta maçlarıyla başlayacak…
00:54 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
00:43 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Almanya’da Avrupa Aileler Günü ve Türk Kültür Festivali misafirlerini ağırlıyor

Almanya’da Avrupa Aileler Günü ve Türk Kültür Festivali misafirlerini ağırlıyor
27 Aralık 2022
499
A+
A-

Almanya’nın Stuttgart kenti, “Avrupa Aileler Günü ve Türk Kültür Festivali”ne ev sahipliği yapıyor. Festivalde Türk mutfağının en güzel lezzetlerinin yanı sıra kültürel mirasımıza ait ürünler de davetlilere sunuluyor.

TRT Haber'in zirvedeki yeri değişmedi - Son Dakika Haberleri“Avrupa Aileler Günü ve Türk Kültür Festivali” tüm coşkusuyla misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor.

Uluslararası Sivil Toplumu Destekleme ve Geliştirme Derneği ile Diyanet İşleri Türk İslam Birliği tarafından düzenlenen festivale hafta sonu yoğun ilgi vardı.

Festival kapsamında “Tarih Unutmaz” ve “Yavuz Adaletin Kılıcı” kitaplarının yazarı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mücahit Küçükyılmaz da davetlilerle buluştu.

1 Ocak’a kadar devam edecek festival boyunca ziyaretçiler, tasavvuf musikisi konseri dinleyebilecek. TRT Çocuk Limon ile Zeytin animasyon ekibi de çocuklar için etkinlikler düzenleyecek.

İlhan Atasoy

Gazeteci* İlhan Atasoy

***

Yazar Hakkında

İlhan Atasoy, 1997 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu.

Sırasıyla İhlas Haber Ajansı ve NTV Televizyonu Ankara Haber Merkezlerinde çalıştı.

12 yıldır TRT bünyesinde olan İlhan Atasoy polis – adliye, Başbakanlık, Parlamento ve Cumhurbaşkanlığı muhabirliği yaptı. 2017 yılından bu yana TRT Berlin Muhabiri olarak çalışmaktadır.

[UHA Haber Ajansı, 27 Aralık 2022]

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.