enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:55 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
06:52 Komisyonun Aşırı Siyasi Mücadeleye Alet Edilme Riski
00:27 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:17 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
00:16 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
00:01 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
23:16 İstanbul’da Türkiye-İtalya-Libya zirvesi
23:01 TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti genel başkanlarına “Terörsüz Türkiye” teşekkürü
22:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de omuz omuza şükür namazı kılacağız
08:32 Güneydoğulu halıcılar, yılın ilk yarısında ihraç ettikleri 165 milyon 121 bin metrekare halıdan 873 milyon 321 bin dolar gelir sağladı.
08:02 POLSAM’ın “Bir Akademisyenin Ardından: Güney Ferhat Batı” adlı kitabı okuyucuyla buluştu
06:57 Dünya Dönüyor!
06:55 Şirketlerden N’aber!
06:53 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın Sosyal Medyada dolaşan ‘Erdoğan’ın Akıbeti’ üzerine yorumu…
06:52 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
00:54 Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için Adana-Gaziantep Otoyol Bağlantı Yolu ve Misis Köprüsü yeniden projelendiriliyor
00:41 Bu fotoğraftaki sen misin ? Sahte Mesajlara Dikkat: Dolandırıcılık ve Virüs Tuzağından Korunma Rehberi
00:01 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gabon Cumhurbaşkanı Brice Clotaire Oligui Nguema huzurunda, iki ülke arasında ortak anlaşmalar imzalandı.
18:38 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Öztürk: Coğrafi işaretli ürünler AB yolunda
11:01 Rusya’da büyük deprem, ABD ve Japonya’da tsunami alarmı!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Alanyasporlu Bülent Korkmaz kazanmaya devam ediyor

Alanyasporlu Bülent Korkmaz kazanmaya devam ediyor
23 Kasım 2021
652
A+
A-

ANTALYA-UHA HABER / Aytemiz Alanyaspor Bülent Korkmaz, yönetiminde kazanmaya devam ediyor. Beşiktaş’ı 2-0 mağlup eden Akdeniz ekibi, deneyimli teknik adam ile çıktığı 10 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı.

Aytemiz Alanyaspor yükselişini sürdürüyor. Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı mağlup eden turuncu yeşilliler, lider Trabzonspor ile berabere kaldı.

Sezona Çağdaş Atan ile başlayan güney ekibi, 3 haftada 3 puanda kalınca Bülent Korkmaz’ı takımın başına getirdi.

4. haftadaki GZT Giresunspor maçıyla göreve başlayan Korkmaz, Alanya ekibi ile çıktığı 10 karşılaşmada; 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı.

GZT Giresunspor, Galatasaray ve Kasımpaşa’yı mağlup eden Güney ekibi, sonrasında Trabzonspor ve İttifak Holding Konyaspor ile berabere kaldı.

Yukatel Kayserispor’u 6-3’le geçen Korkmaz’ın öğrencileri, deplasmanda Fenerbahçe’yi de 2-1 mağlup etti.

11’nci haftada Göztepe ile berabere kalan Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor’a 2-0 kaybetti ve Bülent Korkmaz ile ilk yenilgisini aldı. Son maçında Beşiktaş’ı ağırlayan turuncu yeşilliler, rakibini 2-0 yenerek, puanını 24’e yükseltti.

Bülent Korkmaz ile evinde mağlubiyet yüzü görmeyen Akdeniz ekibi, 10 maçta 18 kez ağları sarsarken kalesindeki 10 gole engel olamadı.

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Fraport Tav Antalyaspor’a konuk olacak.

[UHA Haber Ajansı, 23 Kasım 2021]

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.