ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:06 Suriye’nin Geçiş Hükümetinin Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, İdlib, ve Halep’in ardından Afrin’i ziyaret etti
20:42 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Özgür Özel’e tepki
20:29 MHP Genel Başkanı Bahçeli: TÜSİAD’ın vesayetçi sancıları nüksetti
20:15 Fahrettin Altun’dan The Economist’e tepki
19:25 Fotoğraf Krizinin Perde Arkası
10:25 Bakan Kurum, Kriter Dergisi’ne konuştu: Deprem bölgesine 584 milyar Tl. kaynak ayrıldı
10:00 Kocaeli’de İlk beşe giren ihracatın en fazla yapıldığı sektör belli oldu!
09:07 Tüzel kişilerin KKM hesap açma işlemi sonlandırıldı
08:35 AK Parti Grup Başkanvekili Gül, “Türkiye’nin 2025 yılında darbe anayasasından kurtulması gerekiyor”
07:58 Kriter’in Şubat Sayısı Çıktı: Yapay Zeka Savaşları
07:55 Ahmet Kaya ve Ferdi Tayfur
07:22 Erzincan İliç ilçesindeki toprak kaymasıyla ilgili TBMM Araştırma Komisyonu taslak raporu tamamlandı
07:12 Kocaeli genç-yaşlı, kadın-erkek taraftarlar, Trendyol Süper Lig’e çıkmak için hafta sayan Kocaelispor’a destek için üyelikte yarıştılar
19:56 Hazır Giyim Sektörü, Sürdürülebilirlik URGE Projesi kapsamında Kurumsal Karbon Ayakizi Eğitimine başladı
19:32 CHP’li Belediye Başkanlarından Mansur Yavaş’a teşekkür, Ekrem İmamoğlu’na ise ortak çağrı: ‘Millet adına aday ol’
12:44 TBMM Başkanı Kurtulmuş, 16-20 Şubat’ta Japonya’ya resmi ziyarette bulunacak
12:24 FETÖ’ye 39 ilde ‘Kıskaç’ operasyonu: 103 gözaltı
11:42 TÜSİAD YİK Başkanı Aras’a soruşturma
11:36 İsrail’in Filistinlileri cezalandırmak için kullandığı yöntem: Ev yıkımları
11:12 Dışişleri Bakanı Fidan’dan “Münih Güvenlik Konferansı” diplomasisi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti, Yeniden Refah Partisi’ni ziyaret etti

AK Parti, Yeniden Refah Partisi’ni ziyaret etti
2 Şubat 2024
10
A+
A-

* AK Parti, Yeniden Refah Partisi’ni ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ve AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz yer aldı.

* Ala ve Yavuz, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ve Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül ile basına kapalı olarak yaklaşık 1,5 saat görüştü.

UHA / İnternational News Agency

UHA Haber’in takvim.com.tr’ye dayandırdığı haberine göre, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ve AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi’ni ziyaret etti.

Ala ve Yavuz, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ve Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül ile basına kapalı olarak yaklaşık 1,5 saat görüştü.

Görüşmenin ardından Doğan Bekin bir gazetecinin, “Sizin karşı taraftan bir isteğiniz oldu mu? Onların sizden bir isteği oldu mu?” sorusuna, “Yok. Zaten bu konularla ilgili 4 turlu görüşmeler yapıldı. Son olarak gözden geçirildi bazı şeyler. Üzerinde son rötuşlar yapıldı bazı şeylerin. Genel başkanlar düzeyinde artık nasıl bir karar verilecekse biz de ona uyacağız.” yanıtını verdi.

Bir gazetecinin de “Sıcak bir karşılama oldu.” ifadesi üzerine Bekin, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Bizim kadim dostlarımız. Bu, siyasetten de öte uzun yıllardır birlikte olduğumuz kardeşlerimiz. Elbette ki biz yakın bir karşılama göstereceğiz. İttifak olsa da olmasa da bizim için bu değişmez.”

Bekin, “İstanbul, Ankara ve İzmir’den belediye başkanı adayı çıkaracak mısınız?” sorusu üzerine de “Bununla ilgili hiçbir şey söyleyemeyeceğiz. Bununla ilgili son sözü Genel Başkanımız söyleyecek.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.