enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
16:16 29 ilde DEAŞ operasyonu: 139 şüpheli yakalandı
10:49 Türk Dünyası’nın ortak bayramı: Nevruz
10:08 Hollanda’da Türk Gençlerine Çağrı: “İki Dil, İki Dünya” Podcast Yarışması Başladı
00:55 Kazakistan’da Anayasal Dönüşümün Yeni Safhası: Referandum ve Devlet Tasarımı
00:46 Küba’da Enerji Krizi ve Protestolar
00:01 Kocaeli’nin Gönül Köprüsü: “Kocaeli Abisi” Ramazan Bilançosunu Açıkladı!
22:45 İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İngiltere’nin ABD’ye askeri üs sağlamasını eleştirdi
14:39 ABD, İsrail, İran savaşından son gelişmeler…UHA / İnternational News Agency’nda
13:44 Bakan Uraloğlu: “Türkiye’nin ilk hızlı tren fabrikası bu yıl içerisinde hizmete alınacak”
13:06 Haluk Özsevim: AKRA Gran Fondo, sadece bir yarış değil, bir yaşam tarzı
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti İzmir’in yeni başkanı Bilal Saygılı, görevi Kemal Ali Sürekli’den devraldı

AK Parti İzmir’in yeni başkanı Bilal Saygılı, görevi Kemal Ali Sürekli’den devraldı
2 Nisan 2023
50
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir İl Kongresi’nde il başkanı seçilen Bilal Saygılı, yapılan törenle görevini bir önceki il başkanı Kemal Ali Sürekli’den törenle devraldı.

Ne mutlu Türküm diyene… - 11incikoy.comUluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, geçtiğimiz günlerde Kemal Ali Sürekli’nin milletvekilliği adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından yeni göreve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSAİD) eski başkanı Bilal Saygılı atanmıştı.

AK Parti İzmir il binasında yoğun katılımın olduğu devir teslim töreninde geçmiş dönem il başkanı olan Kemal Ali Sürekli, burada yaptığı konuşmada 16 Nisan 2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı görevi dört yıl sürdürdüğünü söyledi.

” Elhamdülillah tüm teşkilatımızın desteği ile İzmirlilere hizmet etmeye çalıştık” diyen Kemal Ali Sürekli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

16 Mart 2023’te milletvekili aday adayı olmak için görevimden istifa ettim. Görevi de geçici olarak Nail Kocabaş kardeşimiz yürüttü. Bu süreçte yapılan değerlendirmeler sonucunda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Bilal Saygılı kardeşimiz il başkanı olarak atanmıştır. Kendisini tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyoruz. Allah yolunu bahtını açık etsin. Onun her zaman yanındayız, emrindeyiz. Her zaman beraber çalışacağız. Biz biriz, beraberiz, İzmir’iz. Seçimlere Başkanımız Saygılı’nın liderliğinde kapı kapı dolaşacak, sıkmadık el ve çalmadık kapı bırakmayacağız. Allah’ın izni ile Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha Cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Bir de iddiamız daha var. İnşallah bu dönem Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımızı İzmir’de birinci yapacağız. Teşkilatımız bu seçime hazır”.

Görevi yeni devralan AK Parti İzmir’in yeni İl Başkanı Bilal Saygılı ise, “AK Parti İzmir il başkanı olarak burada olmanın bana getirdiği onur, bu dünyada hiçbir değerin eşit olamayacağı bir konumdur. Sizlerle olmaktan onur duruyorum. İnşallah burada çok güzel işler yapacağız. Ayrıca Kemal Ali Sürekli başkanımıza bu 4 yılda gösterdiği kıymetli mücadelesi için teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Rabbim yolunu açık etsin. Hiç darda bırakmasın. Bir çoğumuz niyetliyiz. Ramazan ayının da hepimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Ben sizlerle teşkilatın içinde birebir çalışmamış gibi gözüksem de geçiş dönem il başkanlarımız da buna şahit, belediye başkanlarımız da buna şahit . Bizler çok yoğun temaslarda olduk. Sivil toplum kuruluşlarında başkanlıklar yaptık. Biz AK Parti’nin bir neferiyiz. Hem STK’larda hem iş dünyasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize verdiği görevi layıkıyla yapmaya çalıştık” dedi.

Kendisini tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyoruz. Allah yolunu bahtını açık etsin. Onun her zaman yanındayız, emrindeyiz. Her zaman beraber çalışacağız. Biz biriz, beraberiz, İzmir’iz. Seçimlere Başkanımız Saygılı’nın liderliğinde kapı kapı dolaşacak, sıkmadık el ve çalmadık kapı bırakmayacağız. Allah’ın izni ile Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Bir de iddiamız daha var. İnşallah bu dönem Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımızı İzmir’de birinci yapacağız. Teşkilatımız bu seçime hazır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kemal Ali Sürekli, yeni İl Başkanı Bilal Saygılı’ya çiçek takdim etti. Törene AK Parti İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, ilçe başkanları, il ve ilçelerin yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.