enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:35 Avrupa Haberleri: ABD-İran Cenevre Görüşmeleri: Körfez’de tatbikat, masada nükleer pazarlık
08:00 Ekonomide gözler mart ayına çevrildi
00:05 KAAN’ın yeni prototipleri sahnede: Neler değişti?
00:04 Kudüs Valiliği: İsrail’in işgal altındaki Doğu Kudüs’teki Mescid-i Aksa’da ramazan ayı hazırlıklarını engellemeye devam ediyor…
00:03 “Türkiye nükleer silah yapabilir”
00:02 İstanbul’daki uyuşturucu soruşturması kapsamında CHP’li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ifadeye çağırıldı.
00:01 On bir ayın sultanı ramazanın ilk teravih namazı, 18 Şubat Çarşamba günü kılınacak…
00:01 Sıcaklıklar önce düşecek sonra yükselecek
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya’ya gidecek
01:04 Türkiye’yi Kuşatma Hayali
00:47 Huzurlu bir Ramazan için sorunsuz alışveriş: Güven ve hız Amazon.com.tr’de buluşuyor!
00:40 Bakan Kurum: “Çöp kutusu göndermeyi ballandıra ballandıra anlatıyor ama 455 bin konutu beğenmiyorlar”
00:10 Dışişleri’nden katil İsrail’in Batı Şeria’da arazi tesciline sert tepki
00:09 Kocaeli’n Gebze ilçesinde Barış Manço’yu eserleriyle anıldı
00:09 İletişim Başkanı Duran’dan ‘TRT World Citizen Awards’ paylaşımı
00:04 TBV’nin Yarının Denklemi serisinin yeni bölümü yayınlandı
00:01 Filistin’de İsrail’in yaptığı gibi CHP’li Milas İlçe Başkanı Ahmet Kılbey’den iş makanasıyla Asırlık Ağaç Katlimı!
10:13 ‘Sevgililer Günü’nü dini bir tartışma olarak değil, sevdiklerimiz için anlamlı bir gün olarak görelim
00:53 Mehmet Beyazıt’tan İki Eser Tek Kitapta: “Yüreğime Kar Yağıyor” ve “Tanrı Misafiri” Satışta!
00:49 Kocaeli’n Gebze ihracat şampiyonu firmalar ödüllendirildi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti Dilovası Daraltılmış Danışma Meclisi’ni tamamladı

AK Parti Dilovası Daraltılmış Danışma Meclisi’ni tamamladı
14 Haziran 2022
3.703
A+
A-

KOCAELİ, Gebze – UHA HABER / AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından her ilçede yapılan daraltılmış ilçe danışma meclisi Dilovası’nda da gerçekleşti.

AK Parti Dilovası İlçe Daraltılmış danışma meclisi Pazar günü akşam Dilovası İlçe Teşkilatı toplantı salonunda gerçekleşti.

AK Parti Dilovası’nda İlçe Başkanı İlhan Yıldırım başkanlığında gerçekleşen Daraltılmış ilçe danışma meclisine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti İl Gençlik Koları Başkan Vekili Ozan Denli, İl ve İlçe yöneticileri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda, AK Parti’nin 20 yılda yapmış olduğu hizmetler ve 2023 seçimi konuşuldu.

Resim önizlemesi

DİLOVASI 2023’E HAZIR

Danışma meclisinde açılış konuşması yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, göreve geldikleri günden bu yana yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Yıldırım “AK Parti 20 yıldır ülkeye hizmet ediyor. Ülkeye hizmet ederken de 14 seçim geçirdik. Biz her seçime farklı bir coşku ve anlayışla gittik. 2023 yılında yaptığımız hizmetlerin taçlandırılacağı, bugüne kadar yapmış olduğumuz kazanımları yarınlara taşıyacağımız bir seçim olacak. Biz bugüne kadar Türkiye için neyin doğru olduğuna düşündüysek, sonuna kadar savunduk. Hiçbir zaman algı üzerinden siyaset yapmadık, hizmet üzerinden siyaset yaptık. Dilovası ilçe teşkilatı olarak 2023 seçimlerine hazırız. Seçimlerde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kocaeli’de yine en yüksek oyu alabilmek için gece gündüz demeden tüm ekibimizle sahada çalışacağız. Teşkilatımıza güveniyorum” dedi.

Resim önizlemesi

Yıldırım’ın konuşmasının ardından sırayla İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Daha sonra ise Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve geldiği günden bu yana yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Resim önizlemesi

Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İl Başkanı Mehmet Ellibeş birer konuşma yaparak herkese çok büyük görev düştüğünü belirterek cadde cadde, sokak sokak, ev ev her vatandaşa ulaşılarak yapılanların anlatılmasını istediler.

Resim önizlemesi

Konuşmaların ardından toplantıya katılan partililer söz alarak sorun ve öneriler konusunda fikirlerini dile getirdiler. Toplantı günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

[UHA Haber Ajansı, 14 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.