enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:21 Zelenski Ankara’da: Bölgesel Dengelerde Diplomatik Arayış
00:43 Bakan Tunç: Çocuklarımızın güvenli bir geleceğe adım atmaları hepimizin ortak amacıdır
00:42 “Futbolda bahis” iddiasına ilişkin yürütülen soruşturmda 8’i tutuklu 17 hakem hakkında (MASAK) raporu hazırlandı…
00:38 Radikal Hakaret Siyasetinin Amacı Ne?
00:29 Ankara Gıda Kontrol Laboratuvarı’nda, yılda yaklaşık 1 milyon 800 bin gıda analizi yapılıyor.
00:20 Yerel Yönetim Reformu Yaklaşırken…
00:16 Soykırımın yükü Gazzeli kadınların omzunda
00:08 Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Jae-myung Türkiye’ye gelecek
00:06 İstanbul Fatih’te bir otelde konaklayan 4 kişilik Böcek ailesinin ölümüyle ilgili, otel sahibi ve bir otel çalışanı tekrar gözaltına alındı
00:02 Gazze’de 11 Ekim’de ateşkesin yürürlüğe girmesinden bu yana İsrail’in saldırılarında hergün çocuklar öldürülüyor…
21:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Güney Afrika Cumhuriyeti’nde…
17:14 Tarihi komisyon İmralı’ya gidiyor
11:34 Türkiye’den Yunanistan’a sert tepki: Hukuksuz oldu bitti girişimleri reddediyoruz
00:57 Bakan Tekin, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Bakanlığının 2026 yılı bütçesine ilişkin sunumunda konuştu…
00:55 Vuçiç hakkında suç duyurusu: Saraybosna’da ‘İnsan Safarisi’
00:54 Kosova’da siyasi kriz: Hükümet yeniden kurulamadı, erken seçim kapıda
00:50 Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu anlaştı mı?
00:48 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nüfus artış hızımız azalıyor
00:32 Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğu, Meclis toplantısına eski ve yeni içme suyu borularını getirdi…
00:26 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 2026’da iki kez yapılacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti Dilovası Daraltılmış Danışma Meclisi’ni tamamladı

AK Parti Dilovası Daraltılmış Danışma Meclisi’ni tamamladı
14 Haziran 2022
3.701
A+
A-

KOCAELİ, Gebze – UHA HABER / AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından her ilçede yapılan daraltılmış ilçe danışma meclisi Dilovası’nda da gerçekleşti.

AK Parti Dilovası İlçe Daraltılmış danışma meclisi Pazar günü akşam Dilovası İlçe Teşkilatı toplantı salonunda gerçekleşti.

AK Parti Dilovası’nda İlçe Başkanı İlhan Yıldırım başkanlığında gerçekleşen Daraltılmış ilçe danışma meclisine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti İl Gençlik Koları Başkan Vekili Ozan Denli, İl ve İlçe yöneticileri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda, AK Parti’nin 20 yılda yapmış olduğu hizmetler ve 2023 seçimi konuşuldu.

Resim önizlemesi

DİLOVASI 2023’E HAZIR

Danışma meclisinde açılış konuşması yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, göreve geldikleri günden bu yana yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Yıldırım “AK Parti 20 yıldır ülkeye hizmet ediyor. Ülkeye hizmet ederken de 14 seçim geçirdik. Biz her seçime farklı bir coşku ve anlayışla gittik. 2023 yılında yaptığımız hizmetlerin taçlandırılacağı, bugüne kadar yapmış olduğumuz kazanımları yarınlara taşıyacağımız bir seçim olacak. Biz bugüne kadar Türkiye için neyin doğru olduğuna düşündüysek, sonuna kadar savunduk. Hiçbir zaman algı üzerinden siyaset yapmadık, hizmet üzerinden siyaset yaptık. Dilovası ilçe teşkilatı olarak 2023 seçimlerine hazırız. Seçimlerde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kocaeli’de yine en yüksek oyu alabilmek için gece gündüz demeden tüm ekibimizle sahada çalışacağız. Teşkilatımıza güveniyorum” dedi.

Resim önizlemesi

Yıldırım’ın konuşmasının ardından sırayla İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Daha sonra ise Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve geldiği günden bu yana yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Resim önizlemesi

Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İl Başkanı Mehmet Ellibeş birer konuşma yaparak herkese çok büyük görev düştüğünü belirterek cadde cadde, sokak sokak, ev ev her vatandaşa ulaşılarak yapılanların anlatılmasını istediler.

Resim önizlemesi

Konuşmaların ardından toplantıya katılan partililer söz alarak sorun ve öneriler konusunda fikirlerini dile getirdiler. Toplantı günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

[UHA Haber Ajansı, 14 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.