enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
00:04 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu bu hafta 2 kez toplanacak
00:55 Bakan Uraloğlu, Tunceli’nin Pertek ilçesindeki Singeç Köprüsü’nde düzenlenen “Karayolları Genel Müdürlüğü Projeleri Toplu Açılış Töreni”nde konuştu…
00:54 Söke’nin tescillenen “Kulak Çorbası” ilçenin gastronomi mirasına yeni bir değer kazandırdı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, CHP’nin adayı Burcu Köksal’a: Bir günde Türkiye’yi karıştırana memleket emanet edilir mi?

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, CHP’nin adayı Burcu Köksal’a: Bir günde Türkiye’yi karıştırana memleket emanet edilir mi?
9 Mart 2024
83
A+
A-

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “DEM’cilerden fırça yiyenler geri vitese taktı. Türkiye’yi bir günde karıştıranlara bu memleket emanet edilir mi? Tabi sen mi yönetmeye talipsin yoksa yakınındaki birisi mi bunu sormak lazım. Kimin yönetmek istediğini de herkes iyi biliyor” dedi.

UHA / İnternational News Agency

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, CHPnin Afyonkarahisar’da Genel Başkanlarıyla gerçekleştirdiği mitinge katılan kişi kadar, mahalle mitinglerimize katılan gönüldaşlarımız var. Bu soğuk havaya rağmen mahalle mitingimizi coşku ve heyecanla gerçekleştiriyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Aşk ile koşan yorulmaz. Ne soğuk ne sıcak bize tesir etmez Allah’ın izniyle. Bizlere gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

CHP'li Köksal: Afyon Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç tüm siyasi partilere açık olacak

[CHP’nin Belediye Başkanı adayı Burcu Köksal, “Belediye başkanı olarak seçildiğimde, Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak.” demişti.]

“DEM’cilerden fırçayı yiyince geri vitese taktılar”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Özkaya, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Kardeşlerim, sizlerin huzurunuzda soruyorum; ;  CHP’nin adayı hanımefendi Afyonkarahisar DEM, HDP olmadığını yeni mi öğrendi? DEM’cilerle mecliste dip dibe oturuyorsun. Bugüne kadar onlarla ilgili tek kelime söz söylemedin. Afyonkarahisar milliyetçi Afyonkarahisar muhafazakâr ben bu şehrin insanından DEM’cilere çakarak oy alırım diye mi düşündün. Tabi DEM’cilerle yönetmeyeceğim dedi ama iş sosyal medyaya düşünce DEM’cilerden fırçayı da yiyince üstüne bir de büyük şehirleri kaybederiz korkusuyla geri vitese taktılar. Genel başkanını arayıp, ‘yanlış söyledim aman başkanım sen düzelt’ diyor. Bunların entrikaları bitmez gece de işler karışınca Ekrem İmamoğlu çıkıyor, “onu atın partiden” diyor. Yahu sen de belediye başkan adayısın o da belediye başkan adayı çıkıp da hadi oradan sen kimsin demiyorsun. Bir de diyor ki ben DEM’cilerle Afyonkarahisar’ı yönetmeyeceğim. Afyonkarahisar’ın hangi belediye başkanı DEM’cilerle yönetti bu şehri? Yalan söyleyerek bu memleketin muhafazakâr seçmeninden oy almaya çalışıyorsun” dedi.

“Bir günde Türkiye’yi karıştıran sana memleket emanet edilir mi, sen mi yöneteceksin yakının mı?”

Özkaya sözlerine şöyle devam etti:

“LGBT’cileri getirip mecliste ağırlayan sensin, toplantılar yapan sensin. Sonra da çıkıp Afyon’a kadın eli değecek diyorsun. Afyonkarahisar’ımızın mert kadınları ile yiğit kadınlarının eli zaten değiyor bu şehre. Bizde hanımefendilerin kibarlığından nezaketinden mutluyuz. Lakin sen değdiğin yeri yeşertmiyorsun değdiğin yeri yıkıp geçiyorsun berbat ediyorsun. Daha bir günde Türkiye’yi karıştırdın. Afyonkarahisar sana emanet edilir mi? Tabi sen mi yönetmeye talipsin yoksa yakınındaki birisi mi bunu sormak lazım. Kimin yönetmek istediğini de herkes iyi biliyor. Afyonkarahisar halkı bu işlere pabuç bırakmaz sana da notunu da verir. Camileri yıkıp yerine heykel yapan heykel tüccarlarına bu memleket bırakılmaz. Zaten yapacağı işlerden biri de heykel müzesi. Bunlarda hayali proje çok, vaat çok icraat yok.

Egemen Toprak Çiçek - Kameraman - Afyon Postası | LinkedIn

Gazeteci* Egemen Toprak Çiçek
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.