enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
00:43 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Adana’da fotoğrafçılık kursiyerleri sergi açtı

Adana’da fotoğrafçılık kursiyerleri sergi açtı
22 Haziran 2022
195
A+
A-

ADANA – UHA HABER / Adana’da, Seyhan Halk Eğitim Merkezi’nde “fotoğrafçılık” eğitimi alan kursiyerler sergi açtı.

Seyhan Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Fotoğrafçılık Kursu’nda, eğitmen Mesut Demirci’den 8 ay kurs alan kursiyerler, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu Taş Bina Fuaye Salonu’nda sergi açtı.

Açılış, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ali Kahya Demirhan ve Mustafa Necati Kameroğlu, Seyhan Halk Eğitim Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ, Seyhan Çep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Saffet Alptekin, Seyhan Osman Gazi Ortaokulu Müdürü Ali Akarsu ve eğitmen Demirci tarafından yapıldı.

Canay Kara, Cemal Temel, Deniz Kağıt, Eylül Akar, Fırat Özerpalet, Galip Şahin, Göksun Gökçeli, Gülcan Kılınç Şahin, Lütfiye Bayhan, Mehtap Yılmaz, Mesut Aslan, Nurcihan Büyükyiğit, Özgül Sanal, Tülin Çelik ve Yasemin Önal’ın objektiflerine yansıyan 45 fotoğraf yer aldığı sergiye, sanatseverler ilgi gösterdi.

Demirci, açılışta yaptığı açıklamada, eğitim sürecinde, ışığı, renkleri ve fotoğraf tekniklerini öğrenmek amacıyla keyifli bir yolculuğa çıktıklarını belirtti.

Teorik eğitimler dışında saha eğitimlerinde de güzel mekanlar gezdiklerini belirten Demirci, “Üretebilmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadık. Mutluluğumuzu bu sergi ile de paylaşmak istedik.” ifadelerini kullandı.

[UHA Haber Ajansı, 22 Haziran 2022]

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.