enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:48 FIFA 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off etabının kura çekimi, bugün gerçekleştirilecek.
00:42 TRT Akademi’den aralık ayına özel spikerlik ve sunuculuk eğitimi
00:41 Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı…
00:30 İçişleri Bakanı Yerlikaya,”2026’da ikinci şark tebligatı yapılmayacak”
00:30 Saraybosna Safarisi: Zengin yabancılar Bosnalı sivillere nasıl ateş açtı?
00:25 Tarım Bakanlığı’ndan sokak lezzetlerine sıkı takip
00:10 Dışişleri Bakanı Fidan,”Kıbrıs Türk halkının huzur, refah ve kalkınmasına yönelik gayretlerimizi sürdüreceğiz”
00:04 Hızlı Tren (YHT) ve anahat tren biletlerinde öğretmenlere yüzde 50 indirim…
00:57 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Müze ve ören yerlerini yaklaşık 29 milyon 700 bin kişi ziyaret etti”
00:56 Beyaz Saray’ın Gazze Barış Planının Akıbeti Belirsiz
00:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kökü dışarıda ideolojik yaklaşımları reddediyoruz”
00:48 Bu hafta boyunca yurt genelinde hava yağışsız ve kurak olacak.
00:43 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara’da gündeme ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı…
00:39 Bakan Göktaş, Engelli Hakları İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı’nda konuştu
00:32 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gerekirse İmralı’ya kendim giderim
00:32 Bursa’da bir ay süren su kesintilerinin ardından, Büyükşehir Belediyesi su ücretinde yüzde 30 artışa gitti…
00:29 İstanbul’un Macaristan Fahri Konsolosu Şahbaz’dan Başkonsolos Keller László’ya Ziyaret
00:18 Böcek ailesinin Adli Tıp Kurumu ön raporu TRT Haber’de
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuştu…
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, “Türkiye, Güney Kafkasya’da barışın tesis edilmesi için çaba göstermektedir”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Adana’da fotoğrafçılık kursiyerleri sergi açtı

Adana’da fotoğrafçılık kursiyerleri sergi açtı
22 Haziran 2022
195
A+
A-

ADANA – UHA HABER / Adana’da, Seyhan Halk Eğitim Merkezi’nde “fotoğrafçılık” eğitimi alan kursiyerler sergi açtı.

Seyhan Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Fotoğrafçılık Kursu’nda, eğitmen Mesut Demirci’den 8 ay kurs alan kursiyerler, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu Taş Bina Fuaye Salonu’nda sergi açtı.

Açılış, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ali Kahya Demirhan ve Mustafa Necati Kameroğlu, Seyhan Halk Eğitim Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ, Seyhan Çep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Saffet Alptekin, Seyhan Osman Gazi Ortaokulu Müdürü Ali Akarsu ve eğitmen Demirci tarafından yapıldı.

Canay Kara, Cemal Temel, Deniz Kağıt, Eylül Akar, Fırat Özerpalet, Galip Şahin, Göksun Gökçeli, Gülcan Kılınç Şahin, Lütfiye Bayhan, Mehtap Yılmaz, Mesut Aslan, Nurcihan Büyükyiğit, Özgül Sanal, Tülin Çelik ve Yasemin Önal’ın objektiflerine yansıyan 45 fotoğraf yer aldığı sergiye, sanatseverler ilgi gösterdi.

Demirci, açılışta yaptığı açıklamada, eğitim sürecinde, ışığı, renkleri ve fotoğraf tekniklerini öğrenmek amacıyla keyifli bir yolculuğa çıktıklarını belirtti.

Teorik eğitimler dışında saha eğitimlerinde de güzel mekanlar gezdiklerini belirten Demirci, “Üretebilmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadık. Mutluluğumuzu bu sergi ile de paylaşmak istedik.” ifadelerini kullandı.

[UHA Haber Ajansı, 22 Haziran 2022]

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.