enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Sözbilir uyardı: Ölü faylar dirildi, o illere dikkat!
00:55 Türkiye’nin yabancı menşeli savaş uçağı tedarikinin nedenleri…
00:52 İlim Kültür Eğitim Vakfı’nın (İLKE) “İlim Adamının Ahlaki Yolculuğu” konferansı…
00:51 Gazze Raporu: Kanıt Var, Karar Bekleniyor
00:47 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail’in Sumud Filosu’na yönelik saldırısını lanetliyorum
00:42 Tarih Vakfı’nın Cumhuriyet’in 100 Yılı Serisinden Yeni Bir Cilt: Türkiye Siyaseti – Dönemler, Aktörler, Meseleler
00:42 Avrupa’da Rusya’ya karşı tutum sertleşiyor
00:37 Putin Türkiye’ye krediyi onayladı
00:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kantin solculuğu havasından bir türlü çıkamıyorlar”
00:25 Dünya gıda sektörü Moskova Crocus Expo’da buluştu
00:16 SPD Başkanı Yıldız, Büyük Menderes Havzası Su-Çevre-Ürün Güvenliği Çalıştayı’nda konuştu
00:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti olarak çeyrek asırlık birikim temsil ediyoruz”
00:08 Saygınlar Kulübü, mehtap turuyla moral depoladı
23:38 Filistin’de yaşanan insanlık suçunun hala sona ermemesi oldukça düşündürücü
08:08 Covid’in yeni varyantları Nimbus ve Stratus hakkında neler biliniyor?
00:59 Erdoğan-Trump Görüşmesi
00:50 Bakan Göktaş, Ocak 2026 itibarıyla artırılacak Aile ve Gençlik Fonu kapsamındaki evlilik kredisi başvuruları başladı…
00:44 Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Açık Kaynak İstihbaratı Kullanımında Suriye Örneği…
00:37 Filistin tanınıyor, katil İsrail yalnızlaşıyor
00:34 Milli SİDA’larda ‘hava savunma’ dönemi başlıyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

(İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan iş insanı Murat Kapki’ye ait iki depoda tarihi eser ele geçirildi

(İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan iş insanı Murat Kapki’ye ait iki depoda tarihi eser ele geçirildi
1 Temmuz 2025
9
A+
A-

* İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan iş insanı Murat Kapki’ye ait olduğu düşünülen toplam değeri yaklaşık 5 milyon 100 bin lira olan 143 parça eser, 2 ayrı depoda ele geçirildi.

* Detayı bültenimizde!…

UHA/ İnternational News Agency

İSTANBUL, 01 TEMMUZ 2025 – Cumhuriyet Başsavcılığının, tutuklanan ve İBB Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu’nun aralarında bulunduğu zanlılar hakkında “suç örgütü yöneticisi olmak“, “suç örgütüne üye olmak“, “irtikap“, “rüşvet“, “nitelikli dolandırıcılık“, “kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek” ve “ihaleye fesat karıştırmak” suçlarından yürüttüğü yolsuzluk soruşturması devam ediyor.

Soruşturma kapsamında tutuklanan ancak 23 Haziran’da etkin pişmanlık hükümleri kapsamında ifade verdikten sonra sulh ceza hakimliğince tahliye edilen şüpheli Berat Çağrı Kapki, patronu ve aynı zamanda kuzeni Murat Kapki’nin Acarkent’teki villasında bulunan değerli tablolarını tutuklanmadan 1-2 ay önce Teşvikiye’de bir apartmanın deposuna taşıttığını aktarmasının ardından harekete geçildi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, başsavcılığın talimatı üzerine düzenlenen operasyon kapsamında Murat Kapki’ye ait olduğu belirlenen Sarıyer Maslak ve Şişli Teşvikiye’deki 2 farklı depo, 23-24 Haziran’da arandı.

Murat Kapki'ye ait 5 milyon değerinde kıymetli eşya ele geçirildi

Aramalarda, 64 figür, 35 tablo, 28 araba maketi, 10 cam biblo, 2 köpek şeklinde balon biblo, nostaljik tramvay maketi, mermer heykel ve tekne maketi olmak üzere toplam piyasa değeri yaklaşık 5 milyon 100 bin lira olan 143 parça bulundu.

Murat Kapki'ye ait 5 milyon değerinde kıymetli eşya ele geçirildi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.