enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:57 MSB: Türk hava sahasına yönelen balistik mühimmat imha edildi
11:15 Ateş çemberinde akıl arayışı…
10:24 Bakan Fidan: İran’ın stratejisi son derece yanlış
09:38 Mazlumun Kimliği Sorulmaz
07:06 Mazlumun Kimliği Sorulmaz
10:35 Mücevherde Yeni Sezonun Trendleri İlk Kez Fuarda Açıklanacak
09:55 Saldırıların ardından Gazze’de “yeniden açlık” endişesi
09:45 ABD ile İsrail’in İran’a yönelik ortak saldırıları,artan jeopolitik risk primi, küresel enerji piyasalarında sert fiyat yükselişlerini beraberinde getirdi.
00:50 ABTTF Başkanı: İftarlarımız bazı çevreleri neden rahatsız ediyor?
00:23 Remzi DİLAN’ın yazısı, Öcalan’ın Statüsü: Baş Müzakereci mi, Yerli Mandela mı?
00:02 ‘Savaş Türkiye’yi de etkileyebilir’
10:42 Hocalı Soykırımı’nın 34. Yılında İstanbul’da Düzenlenen Konferansla Anıldı.
01:01 “Laikliği birlikte savunuyoruz” başlıklı bildiriyi imzalayan 168 kişi hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlattı.
00:50 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldı.
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan diplomasi trafiği
00:22 Portre: Ayetullah Ali Hamaney kimdir?
00:11 Kocaelispor Taraftarı Başkan Büyükakın’dan istemişti: O çocuklar maçta yerlerini aldı
00:11 Ramazan çadırında paylaşmanın tadı bir başka: İftar sonrası ücretsiz ikramlar Büyükşehir’den
00:10 Sahanın Durumu, Raporun Gereği ve Zamanlama
00:09 Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentinde insansız hava araçlarının (İHA) parçaları sonucu iki kişi yaralandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Sandoz Türkiye 70’nci yılında İhracat Şampiyonları Listesinde üçüncü oldu!

Sandoz Türkiye 70’nci yılında  İhracat Şampiyonları Listesinde üçüncü oldu!
31 Mayıs 2025
42
A+
A-

* İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) tarafından her yıl düzenlenen İKMİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde 2024’te ilaç kategorisinde Sandoz Türkiye üçüncülük elde etti.

* Detayı bültenimizde!…

UHA/  İnternational News Agency

ULAŞ DAĞLIOĞLU2017'den bu yana Marjinalli – Marjinal Porter ...

Gazeteci* Ulaş Dağlıoğlu  

İSTANBUL, 31 MAYIS 2025 – Gazeteci* Ulaş Dağlıoğlu’nun haberine göre,   Dış Ticaret Kompleksi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleşen İKMİB İhracatın Yıldızları Ödülünde Sandoz Türkiye üçüncülük kazandı.

Ödül ile ilgili konuşan Sandoz META Bölgesi ve Türkiye Ülke Başkanı Cengiz Zaim “Öncelikle bu başarı için tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. 2005 yılından bu yana aralıksız olarak Türkiye’nin ilaç ihracat şampiyonları arasında yer alıyoruz. Türkiye’de 70’nci senemizi kutlarken bu başarının devam etmesi, bizim için ayrıca gurur verici.  2024 sonu ihracat rakamımız, 100 milyon doların üzerinde gerçekleşti. Hastaların tedaviye erişimi artırmak misyonumuzun bir parçası olarak 1955’ten bu yana Türkiye’de ilaç sektörünün gelişimine ve ülke ekonomisine ihracat yaparak ve hastalara ulaşan ilaçlarımızın  yüzde 90’nından fazlasını Türkiye’de üreterek katma değer sağlıyoruz” diye konuştu.

Şirketin en büyük yatırımlarından biri olan Gebze Fabrikası, Sandoz’un dünyadaki en önemli 18 tesisinden biri olmakla birlikte aynı zamanda en büyük 3 tesisi arasında yer yer alıyor. Gebze Fabrikası’nda Sandoz standartlarında üretilen ürünler İngiltere’den Kanada’ya kadar yaklaşık 60 ülkeye ihraç ediliyor. Hali hazırda 12 milyar tablet üretim kapasitesine sahip Sandoz’un Gebze Fabrikasının Amerika’ya ihracatının başlatılması hedefleniyor.

Sandoz Türkiye 70 Yaşında
1955ten bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren Sandoz, Türkiye’de 800’e yakın bir istihdam yaratarak, faaliyet gösteriyor.  Türkiye’de ruhsatlı 80 eşdeğer ve 5 biyobenzer ürünü bulunuyor. Yüksek üretim kapasitesiyle Sandoz’un dünyadaki en önemli ilk tesislerinden biri konumunda olan ve Sıfır Atık Sertifikasına sahip Sandoz’un Gebze fabrikasında, atık azaltma iyileştirilmeleri ve önemli su tasarrufu çalışmaları da yürütülüyor. My Green Lab Sertifikası ve ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası gibi belgelerle sürdürülebilirlik konusundaki uzun vadeli taahhüdünü pekiştiren Sandoz Türkiye, Gebze fabrikasında güneş enerjisi ve yağmur suyu toplama projelerini de hayata geçirdi.

Sandoz: Dünya ölçeğinde eşdeğer ve biyobenzer ilaç şirketi olabilmeyi başarmış tek firma
1886 yılında İsviçre’de kurulan Sandoz,  22.000’in üzerinde çalışanıyla 100’den fazla ülkede yaklaşık 1500  ilaç ve mevcutta 28 biyobenzer ürün ile faaliyet gösteriyor.  Sandoz ilaçları her yıl yaklaşık 900 milyon kişiye ulaşıyor ve dünya çapında yılda 400 milyar ABD dolarından fazla olduğu öngörülen bir sosyal etki yaratıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.