enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Müze ve ören yerlerini yaklaşık 29 milyon 700 bin kişi ziyaret etti”
00:56 Beyaz Saray’ın Gazze Barış Planının Akıbeti Belirsiz
00:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kökü dışarıda ideolojik yaklaşımları reddediyoruz”
00:48 Bu hafta boyunca yurt genelinde hava yağışsız ve kurak olacak.
00:43 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara’da gündeme ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı…
00:39 Bakan Göktaş, Engelli Hakları İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı’nda konuştu
00:32 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gerekirse İmralı’ya kendim giderim
00:32 Bursa’da bir ay süren su kesintilerinin ardından, Büyükşehir Belediyesi su ücretinde yüzde 30 artışa gitti…
00:29 İstanbul’un Macaristan Fahri Konsolosu Şahbaz’dan Başkonsolos Keller László’ya Ziyaret
00:18 Böcek ailesinin Adli Tıp Kurumu ön raporu TRT Haber’de
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuştu…
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, “Türkiye, Güney Kafkasya’da barışın tesis edilmesi için çaba göstermektedir”
00:11 Bakan Tunç: “Hedefimiz umudu onaran, hatayı düzelten, insan onurunu merkeze alan bir yaklaşımı hakim kılmaktır”
06:50 Sempozyum | Sosyal Panorama 2025: Türkiye’de Değişen Nüfus ve Ailenin Geleceği
00:57 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elim uçak hadisesinin neden yaşandığını çok daha net göreceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız”
00:50 TOBB’un Nefes kredi hacmi 25 milyar liradan 50 milyar liraya yükseltildi…
00:48 Bakan Uraloğlu, “Üretilen dördüncü Milli Banliyö Tren Seti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine teslim edildi”
00:43 Türkiye genelindeki metro tünelleri, olağanüstü durumlarda 1 milyon 374 bin kişiye acil barınma imkanı sağlayacak kapasitede…
00:40 “2025 yılında 65 ilde 255 kazı alanına ulaştık”
00:39 Bakan Güler: Kutuların çözümü ve ilk bulgulara ulaşma süreci en az 2 ay sürer
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Önceki dönem Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu yeni yıla teşkilatlarla girdi

Önceki dönem Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu yeni yıla teşkilatlarla girdi
1 Ocak 2025
32
A+
A-

Önceki dönem Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu yeni yılın son akşamında AK Parti Başiskele teşkilatını ziyaret etti.

UHA / İnternational News Agency
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Geçtiğimiz haftalarda kongrelerini tamamlayan AK Parti’de ziyaretler devam ediyor. Önceki gün Karamürsel ilçe teşkilatını ziyaret eden Karaosmanoğlu, yeni yılın son akşamı da Başiskele teşkilatını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Kalabalık teşkilat mensupları tarafından karşılanan İbrahim Karaosmanoğlu, göreve yeni seçilen AK Parti Başiskele ilçe başkanı Mehmet Başyiğit ve yönetimini, ilçe kadın kolları başkanı Nesrin İbrahimoğlu ve yönetimini ve ilçe gençlik kolları başkanı İbrahim Acar ve yönetimini ziyaret etti.
YASİN ÖZLÜ’DE KATILDI
AK Parti Başiskele ilçe başkanlığı binasında gerçekleşen ziyaret programına Başiskele belediye başkanı Yasin Özlü’de katılım sağlayarak hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Karaosmanoğlu; ” zaman su gibi akıp gidiyor, daha dün gibi hatırlıyorum partimizin kuruluşunu. İktidara geldiğimiz günden bugüne kadar gerek merkezi iktidarda gerekse yerel iktidarda çok güzel projelere imza attık. Başta Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız olmak üzere gecesini gündüzüne katarak ciddi bir değişime öncülük ettik. Özellikle teşkilatçı kardeşlerime önerim asla ve asla halktan kopmayın. Siyasetin ilk kurallarından biri tabanın sesine kulak vermektir. 2002 den beri iktidarda olan başka bir parti yok. Halk kendinden gördüğü partiye oy verir. Sizlerde bu bayrağı layıkıyla taşıyacağınıza inanıyorum. Bizler de size abilik ve babalık yapacağız. İstişarelere önem verildikce, güzel fikirler ve güzel projeler ortaya çıkar. Teşkilat mensuplarını ve seçmeni dinlemenizi öneriyorum. Ayrıca tüm teşkilatlarımızın ve insanlığın yeni yılını tebrik ediyorum ” dedi.
BAŞYİĞİT TESEKKÜR ETTİ
Oldukça samimi bir ortamda sohbet havasında geçen ziyaret programında konuşan AK Parti Başiskele ilçe başkanı Mehmet Başyiğit ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,”bizler her daim teşkilatımızın kuruluşundan bugüne kadar emek vermiş tüm mensuplarımızı önemsiyoruz. Cumhurbaşkanımızın enerjisi bize güç veriyor, Başiskele teşkilatı tekrar örnek teşkilatlar arasında yer alacaktır, belediye başkanımız,il başkanımız, büyükşehir belediye başkanımız ve milletvekillerimizle uyumlu çalışıyoruz. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu anlamda bizleri ziyaret eden İbrahim başkanımıza çok teşekkür ediyorum ” dedi.
BAŞKAN ÖZLÜ’DE TEŞEKKÜR ETTİ 
Ziyarette hazır bulunan Başiskele belediye başkanı Yasin Özlü’de teşkilatların önemine değindi. Kendisinin de uzun yıllar teşkilatlarda görev yaptığını ve asla istişareden uzak kalmadığını ifade etti. İbrahim Karaosmanoğlu ile de uzun yıllar birlikte çalıştıklarına değinen başkan Özlü; “başkanımızdan çok şeyler öğrendik. O bize hem başkanlık hemde babalık yaptı. Kendisi ilimizde ve ilçemizde birçok projeye imza attı. Allah kendisinden razı olsun, bizde İbrahim başkanımızdan öğrendiklerimiz ile halkımızın bize verdiği yetkiyi ve emaneti layıkıyla yerine getirip uygulamaya çalışıyoruz. Bende tüm halkımızın ve teskilatımızın yeni yılını tebrik ediyorum ” dedi.
Ziyaret programında gerek İbrahim Karaosmanoğlu gerekse Yasin Özlü, teşkilat yöneticilerinin sorularını yanıtlayıp, sohbet edip çay içtiler.
Gazeteci* Mustafa SALMAN
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.