enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:59 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:37 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
19:07 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
18:39 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
11:21 TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Zafer Partisi’nden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret

Zafer Partisi’nden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
5 Temmuz 2024
13
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ile Zafer Partisi Başkanlık Divanı Üyeleri (Zafer Partisi Genel Sekreteri Cezmi Polat, Zafer Partisi Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, Zafer Partisi Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Murat Yıldız, Zafer Partisi Kadın, Aile ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan), Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency 

Özgür Özel ve Ümit Özdağ bozkurt işaretiyle ilgili açıklama yaptı

Ziyaret sonrası Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Özgür Özel basın açıklaması yaptı.

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Cumhuriyet Halk Partisi Sayın Genel Başkanını ve Genel Merkezini ziyaret ettik. Ziyaretin nasıl yapılacağına dair bayramda zaten bir sohbetimiz olmuştu. Ülkemizin en önemli gündemi, hiç şüphesiz yaşayan 13 milyon sığınmacı ve kaçak ve her gün bin ile bin 250 kişi sınırlarımızdan geçerek Türkiye’ye girip değişik illere dağılıyorlar. Bunların durdurulması, bu sayının azaltılması konusunda bazı somut ve yasal düzenleme gerektiren önerilerimiz vardı.

Bu önerilerimizi Sayın Genel Başkana ve Cumhuriyet Halk Partisi heyetine Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde üzerinde düşünülmesi için ilettik. Sağolsunlar, ilgiyle dinlediler, not aldılar, bazı sorular sordular ve belirli değerlendirmeler yaptık bu yasal düzenlemelerle ilgili. Bunlardan bir tanesi, Ottawa Anlaşmasından Türkiye’nin geri çekilmesiyle ilgili bir öneri.

Diğeri ise, sınırdaki askeri birliklerimizin yeni bir hukuki düzenleme ile silah kullanma yetkisinin genişletilmesi. Bunları değerlendirecekler ve gereken kurumlarla nasıl bir iletişim içerisinde olacağını da ifade etti.

Teşekkür ediyorum tekrar bu toplantı için. Toplantının amacı ‘Türkiye daha güvenli olsun’du ve bu doğrultuda da ben de görüşmelerimizin devam edeceğini umuyorum.

Basın mensuplarının “Bozkurt” işareti üzerinden sürdürülen tartışmaları sorması üzerine Prof. Dr. Ümit Özdağ: Bu Türk milletinin 2 bin yıldan beri işareti. Bozkurtla karşılaşanlar birbirlerine Türk olduklarını göstermek için bozkurt yaparlar. Bu herhangi bir siyasi partiyle ilgisi yok. Afganistan’ın kuzeyinde yaşayan Türkler de yapıyor bunu. Sibirya’da yaşayan Türkler de yapıyor. Azerbaycan’da yapan, Tebriz’de on binlerce kişi yapıyor bunu. Bence Alman devletinin, Bozkurt yapanlarla değil de Hitler işareti yapanlarla uğraşması daha isabetli olur.

Mehmet Harun Yüksel adlı kullanıcının profil fotoğrafı

Gazeteci* Mehmet Harun Yüksel

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.