enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:16 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:41 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
06:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’dan Sancaktepe esnaf ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’dan Sancaktepe esnaf ziyareti
25 Şubat 2024
33
A+
A-

 * İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sancaktepe’de vatandaşlara seslendi.

* 31 Mart akşamı Sancaktepe’den İstanbul’un yeniden yükselişinin başlayacağını söyleyen Kurum, ‘’Sancaktepe her zaman bizim için başka, bizim için ayrı bir güzel. 5 yıldır Sancaktepe’de Şeyma Başkanımla el ele verdik ve mücadelemizi sizlerle birlikte verdik. Sancaktepelilerin desteği ve duasıyla 31 Mart akşamı da Sancaktepe İstanbul’un parlayan yıldızı olacak.’’ dedi.

UHA /  İnternational News Agency

Mevcut İBB yönetiminin Sancaktepe’de hafriyat dökerek kapattığı metro hattına değinen Kurum, ‘’31 Mart akşamı Sancaktepe için yapılan metro çukurlarına hafriyat dökenlere gereken cevabı Sancaktepe verecek. Biz her zaman milletimizle beraber olduk. Milletimizin güzel yarınları için çalıştık. Onlar, o metro çukuruna hafriyat dökse de biz Sancaktepe’ye metroyu getireceğiz.’’ şeklinde konuştu.

5 yıllık süreçte İmamoğlu yönetiminin heybelerinin boş olduğunu dile getiren Kurum, ‘’Karneleri sıfır. Heybeleri boş. Heybelerinde İstanbul’u anlatacak hiçbir şeyleri yok. Heybelerinde sadece ve sadece ‘Kandil Uzlaşısı’ var. ‘Kandil Uzlaşısı’ etrafında o kirli pazarlıklar var. Çok net ve açık söylüyorum, ‘Kandil Uzlaşısı’nın adayı İmamoğlu’dur.’’ sözleriyle konuşmasına devam etti.

Eser siyaseti yapmaya devam edeceklerinin altını çizen Kurum, ‘’İstanbul’un güzel insanları 31 Mart akşamı Sultan Fatih’in şehrinde en güzel cevabı yine sandıkta verecek, yine eser siyaseti diyecek. Milletimizin elini bir tuttuk, o eli hiç bırakmadık. Söz verdik, sözlerimizin hepsini tuttuk. Şimdi de İstanbullulara söz veriyoruz. 31 Mart akşamı İstanbul’un kardeşi olacağız, evladı olacağız. Hep birlikte İstanbul’umuzun yarınları için, İstanbul’umuzun gençleri, kadınları için çalışacağız” dedi.

31 Mart akşamı İstanbul’un özgürlüğüne kavuşacağına vurgu yapan Kurum, ‘’31 Mart akşamı İstanbul’un 39 ilçesinde ‘Kandil İttifakı’na gereken cevabı sandıkta verecek miyiz? 31 Mart’ta İstanbul’un muradı diyecek miyiz?’’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.