enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:27 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:17 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
00:16 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
00:01 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
23:16 İstanbul’da Türkiye-İtalya-Libya zirvesi
23:01 TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti genel başkanlarına “Terörsüz Türkiye” teşekkürü
22:53 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de omuz omuza şükür namazı kılacağız
08:32 Güneydoğulu halıcılar, yılın ilk yarısında ihraç ettikleri 165 milyon 121 bin metrekare halıdan 873 milyon 321 bin dolar gelir sağladı.
08:02 POLSAM’ın “Bir Akademisyenin Ardından: Güney Ferhat Batı” adlı kitabı okuyucuyla buluştu
06:57 Dünya Dönüyor!
06:55 Şirketlerden N’aber!
06:53 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın Sosyal Medyada dolaşan ‘Erdoğan’ın Akıbeti’ üzerine yorumu…
06:52 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
00:54 Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için Adana-Gaziantep Otoyol Bağlantı Yolu ve Misis Köprüsü yeniden projelendiriliyor
00:41 Bu fotoğraftaki sen misin ? Sahte Mesajlara Dikkat: Dolandırıcılık ve Virüs Tuzağından Korunma Rehberi
00:01 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gabon Cumhurbaşkanı Brice Clotaire Oligui Nguema huzurunda, iki ülke arasında ortak anlaşmalar imzalandı.
18:38 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Öztürk: Coğrafi işaretli ürünler AB yolunda
11:01 Rusya’da büyük deprem, ABD ve Japonya’da tsunami alarmı!
09:59 Gazeteci Aslı SÖZBİLİR’in Sabah kahvesi: Orada N’ler oluyor!
08:20 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: ​​​​​​​işsizlik oranı haziran ayında bir önceki yıla göre 0,5 puan azalarak yüzde 8,6 seviyesinde gerçekleşti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kandil’in istediği oldu: CHP ile DEM Parti iş birliğinde anlaştı

Kandil’in istediği oldu: CHP ile DEM Parti iş birliğinde anlaştı
20 Şubat 2024
48
A+
A-

* Seçime az bir zaman kala CHP ve DEM Parti arasında aday pazarlığı da netleşiyor. İki parti arasında yerelde iş birliği sağlandı.

* CHP, DEM Parti ile süren görüşmeler kapsamında Esenyurt ilçesinde değişikliğe gitme kararı aldı.

* İki parti arasında Mersin ve Şanlıurfa’da uzlaşma sağlanırken İzmir için görüşmelerin sürdüğü açıklandı.

UHA / İnternational News Agency

DEM Parti, Esenyurt'tan sonra Adalar için CHP'yi baskı altına aldı - Bursa 5n1k

CHP ve DEM Parti arasında anlaşma sağlandı. Karşılıklı adımlar atıldı, iki parti arasındaki pazarlıklar sonuç verdi.

DEM Parti’den Tülay Hatımoğulları, “Bugün ‘CHP’nin Eş Başkanı’ diyesim geldi sayın Özgür Bey’in heyeti ile birlikte ziyareti gerçekleştirdi” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgül Özel ise, “Bundan sonraki süreçlerde de diyaloğumuz, karşılıklı görüşmelerimiz sürecek” sözleriyle iş birliğinin mesajını verdi.

DEM Partili Ayşegül Doğan, Mersin ve Esenyurt’ta uzlaşmanın sağlanabildiğini açıkladı.

CHP, Esenyurt adayını geri çekti

CHP, Esenyurt için Ali Gökmen’i aday olarak açıklamıştı. DEM Parti ile yapılan görüşmeler sonrası Gökmen geri çekildi. Aday tanıtım toplantısında da Gökmen’in yerine bir isim açıklanmadı.

Benzer bir süreç Güngören için de geçerli olacak. İki ilçede de DEM Parti’nin itiraz etmeyeceği bir aday üzerinde çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Şanlıurfa’da uzlaşı sağlandı, İzmir için görüşmeler sürecek

Şanlıurfa’da da büyükşehir ve bazı ilçeleri kapsayan pazarlıklar anlaşmayla sonuçlandı. CHP ve DEM Parti arasında İzmir görüşmeleri de sürüyor.

Adana ve İstanbul’un bazı ilçelerinde görüşmelerin sürdüğünü söyleyen DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, “Şanlıurfa’daki adaylarımız da kent uzlaşısı kapsamında belirlenmiş ortaya çıkmış adaylar” şeklinde konuştu.

CHP’nin, Adalar Belediye Başkan Adayı Ali Ercan Akpolat’ı da DEM Parti’nin isteğiyle geri çekeceği iddia edildi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.