enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:00 İletişim Başkanı Altun’dan Özgür Özel’in provakatif ifadelerine ilişkin açıklama
09:52 CHP Genel Başkanı Özel hakkında soruşturma başlatıldı
00:57 Ömer Çelik’ten şehitlerimiz için başsağlığı mesajı
00:55 Kocaeli 2. Uluslararası Halk Oyunları Balkan Festivali
00:54 New York’a geri dönüşler kent nüfusunu salgın hastalık öncesi sayılarına yaklaştırdı
00:53 Ömer Çelik’ten CHP’ye sert tepki
00:47 Nizip Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim Hulusi Külahcı’dan, Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:44 Avrupa Parlamentosu Avrupa Komisyonu’nu devirmek için oylama yapacak
00:43 Fahrettin Altun: Milletimizin başı sağ olsun
00:40 Bursa’da Körfez Seferleri başladı
00:40 Son 10 günde çıkan 761 yangının tamamı kontrol altına alındı
00:38 TBMM, bu hafta yoğun mesaiye hazırlanıyor: Hangi konular görüşülecek?
00:36 ABD’de ikamet ve çalışma hakkı sağlayan Yeşil Kart hangi nedenlerle iptal edilebilir?
00:35 Bakanlardan şehit olan 5 askerimiz için başsağlığı mesajı
00:28 ‘Temiz Yerel Yönetim’ Vaadine Ne Oldu?
00:21 Araştırma: Avrupa gençliğinin demokrasiye güveni azalıyor
00:15 Simpra, mobil karavan projesi Simpravan’la teknolojiyi sahaya taşıyor 
00:13 Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, Kroman Çelik’in Gebze’de yapmak istediği doğa talanına dur dedi!
00:08 Bakan Uraloğlu, “Çamlıca ve Çanakkale kuleleri modeli Türkiye genelinde yaygınlaştırılacak”
00:08 Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü rüşvet soruşturması kapsamında, CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklandı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Eğitime hayırsever desteği devam ediyor

Eğitime hayırsever desteği devam ediyor
10 Ocak 2024
20
A+
A-

Millî Eğitim Bakanlığı ile hayırsever Hasan Basri Ekni tarafından 6 okul binasının yapımında kullanılmak üzere toplam 300 milyon lira nakdi bağış yapılması hususunda iş birliği protokolü imzalandı. 

UHA / İnternational News Agency

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiMillî Eğitim Bakanlığınca gelecek kuşakların daha donanımlı yetişmesi için toplumsal eğitim seferberliği vizyonuyla sürdürülen çalışmalara hayırseverlerin katkısı devam ediyor.
Bu kapsamda Millî Eğitim Bakanlığı ile hayırsever Hasan Basri Ekni tarafından 6 okul binasının yapımında kullanılmak üzere toplam 300 milyon lira nakdi bağış yapılması hususunda iş birliği protokolü imzalandı.
İmza protokolü, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve hayırsever Hasan Basri Ekni tarafından imzalandı. Protokole göre yapılan okullara hayırsever Hasan Basri Ekni’nin ismi ile diğer aile fertlerinin isimleri verilecek.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, imza protokolünde yaptığı konuşmada, Türkiye Yüzyılı’nda eğitim alanında büyük hedeflere ulaşmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, “Eğitimin inşa ve ihyasını sadece bir kurumun sorumluluğuna vermek doğru değil. Gelecek kuşakların donanımlı yetişmesi, toplumsal eğitim seferberliği vizyonuyla mümkündür. Bu itibarla eğitimin yüküne omuz veren hayırseverlerimiz başta olmak üzere eğitime katkı veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Bakanlık görevine başladığından beri özellikle hayırseverlerin yaptığı okulların açılışlarına katıldığını vurgulayan Bakan Tekin, bu hikâyenin bir parçası olmak isteyen hayırseverlere eğitim ailesi adına teşekkür etti.
Protokol kapsamında yapılan 300 milyon lira nakdi bağış; 2’si Ankara, 4’ü deprem bölgesinde olmak üzere toplam 6 okulun inşasında kullanılacak.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.