enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:47 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
00:38 Fatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
00:25 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:23 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
00:21 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
00:11 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Bahis soruşturması yaklaşık 3 bin 700 sporcuyla devam edecek
00:04 Lübnan Ne Yapmak İstiyor?
20:45 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), “5. Küresel Medya Buluşması” Alanya’da başlıyor
06:52 Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarını artıran aktif yaşam merkezleri yeniden yapılandırılıyor…
00:59 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Suriye’ye dönenlerin sayısı 550 bini buldu
00:55 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Yıkım kararlarına karşı açılan davaların yüzde 92’si karara bağlandı”
00:54 Mamdani Rüzgârı: Demokrat Parti’nin Sol Popülizmle İmtihanı
00:50 Moskova’da Kritik Buluşma: Rusya’nın Suriye Politikası ve Ortadoğu’daki Güç Dengeleri…
00:49 Yapay zeka ‘bencil’ davranmayı öğreniyor
00:47 Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu Bakü’de Genç MÜSİAD’ın organizasyonu’nda konuştu…
00:44 Hakan Fidan Irak’ı ziyaret edecek
00:41 Beşiktaş Kulübü olağan idari ve mali genel kurulu, bugün gerçekleştirilecek…
00:29 İletişim Başkanı Duran: Ortak geleceğimizi inşa etmeye kararlıyız
00:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul’da yüksek seyreden kira fiyatlarının hepimiz farkındayız”
00:21 Trump-Xi Görüşmesi: Soğuk Barış mı? Denge Arayışı mı?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaelispor’un Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’nden açıklama

Kocaelispor’un Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’nden açıklama
22 Aralık 2023
20
A+
A-

Reklam

Sakaryaspor – Kocaelispor karşılaşmasındaki deplasman yasağı tüm girişimlere rağmen sonuç vermedi. Kesinleşen deplasman yasağı Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’ne bildirildi.

UHA /  İnternational News Agency

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiKocaelispor’un Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, deplasman yasağının tüm girişimlere rağmen sonuç vermemesi üzerine yaptığı yazılı açıklamada, “YAZIKLAR OLSUN! Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Sakaryaspor müsabakasına istinaden yapmış olduğumuz tüm girişimler sonuçsuz kaldı” denildi.

Sakarya İl Spor ve Güvenlik Kurulu tarafından, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’ne deplasman yasağının getirildiği bildirilen açıklamada, “Bize bu yasağı getirenlere ve kendi evlerinde deplasman yaşayacaklarını bilerek getirtenlere öncelikle şunu söylemek isteriz ki; Kocaelispor taraftarı, gitmiş olduğu her deplasmanda kendilerine nasıl davranıldıysa karşılığını o şekilde vermiş ve her zaman camiamıza yakışanı yaparak armanın hakkını sonuna kadar savunmuştur” ifadesine yer verildi.

Açıklamada, günümüz şartlarında İstanbul takımlarının birbirlerine rahatça deplasman yapabildiği bu dönemlerde, taraflarına getirilen deplasman yasağını kesinlikle anlamlandıramadıkları dile getirildi.

“Orada olacak olan ortalama 1.400 kişinin güvenliğini sağlayamayan bu kör zihniyet, diğer takım taraftarlarının güvenliğini nasıl sağlıyor bunu da merak ediyoruz” denilen açıklamada, şunlara yer verildi:

“Tarafımızın haftasonu deplasman tribününde olmasına mani olan ve bizlerin orada 90 dakika deplasman tribünün hakkını sonuna kadar vereceğimizin bilincinde olup bu yasağı almamızda emeği geçen her kim varsa hepsini Allah’a havale ediyoruz. Son olarak; sezonun son maçı olan 34. hafta, kendi evimizde karşılaşacağımız Sakaryaspor-Kocaelispor müsabakasında da tüm atangalar’ın deplasman tribününde yerlerini almasını büyük bir heyecan ile bekliyor, şehrimizin tüm bürokratlarını da atangalar’ın tribünde olması adına her imkanı sağlamasını istiyoruz.”

Gazeteci* Mustafa SALMAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.