enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:09 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:25 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:51 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
10:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
00:44 Türkçe düşünür, Türkçe rüya görürüz Türkçe yazar okuruz, ama, Türkçeyi bilmeyen okumuşlarız !!!
00:43 Hollanda’da Türkish Professional Network (Türk Profesyoneller Ağı) Dikkat Çekiyor: Direksiyonda yine kadınlar var!
00:42 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:32 Kocaeli Ticaret Odası’dan: İşletmelerin Hibe ve Fonlara Erişimini kolaylaştırma
00:21 İlklerin Adı: Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
12:15 Türkiye’de 15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
07:41 Yazar Peren Birsaygılı Mut: Suriye Devrimi’nin Filistin davası açısından taşıdığı tarihsel ve stratejik önemi
07:14 Avrupa’da ABD’siz savunmanın formülü: Avrupai NATO
00:55 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:48 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:39 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:38 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
00:29 ABD’nin Güney Kahkasya Stratejisi: Zengezur, Enerji Hatları ve Bölgesel Güç Dengeleri
00:26 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
00:20 İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Steve Witkoff ile temas kurmadığını söyledi.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP’de ‘ön seçim’ belirsizliği

CHP’de ‘ön seçim’ belirsizliği
15 Kasım 2023
31
A+
A-

* CHP’de Genel Başkan Özgür Özel’in bir hafta ara ile yaptığı farklı açıklamaların ardından aday belirleme süreciyle ilgili bir değerlendirme de Parti Sözcüsü Deniz Yücel’den geldi.

* Yücel, yapacakları il başkanları toplantısında aday belirleme sürecinin ele alınacağını söyledi.

UHA / İnternational News Agency

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, genel başkan seçilmeden önce ön seçimin teminatı olacağı‘ sözünü vermişti. Ancak genel başkan seçildikten sonra sürecin uygun olmadığını belirtti.

Özel’in konuya ilişkin 1 hafta arayla yaptığı farklı açıklamalar gündemdeki sıcaklığını korurken, bir değerlendirme de Parti Sözcüsü Deniz Yücel’den geldi.

Deniz Yücel, aday belirleme konusunun Merkez Yönetim Kurulu’nda ele alındığını söyledi.

Ön seçimin en demokratik yöntem olduğunu har zaman söylediklerini ve savunduklarını ifade eden Yücel, “Ama ön seçimle ilgili zamanlama açısından bir sıkışıklık var. Yapılıp yapılmaması veya Cumhuriyet Halk Partisi denetiminde eğilim yoklaması temayül yoklaması yapılıp yapılmaması tartışılıyor, değerlendirme aşamasında.” dedi.

CHP sözcüsü, çarşamba günü yapılacak il başkanları toplantısını işaret ederek, son kararın toplantıda verileceğini belirtti.

Yücel, Genel Başkan Özgür Özel’in, 81 il başkanıyla bir toplantı yapacağını, onların da bu konuda kendi illeri üzerindeki beklentiyi, talebi alarak, örgütlerin görüşü de dikkate alınarak önümüzdeki günlerde uygulanacak doğru yöntemin belirleneceğini belirtti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.