enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
00:38 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
00:34 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
00:21 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
00:17 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda konuştu…
00:14 Kocaeli merkezli Bifet firmasının ürettiği Salamda domuz eti, kıymada kanatlı eti çıktı
00:12 Perspektif: Türkye’nin Balkanlardaki Yeni İşbirliği Girişi: Balkan Barış Platformu
00:06 Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
00:04 Gazze’de İsrail ateşi sonucu 12’si yardım bekleyen olmak üzere 22 kişi öldü
00:01 Türkiye’nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden Gaziantep Sanayisinde Tehlike Çanları Çalıyor!
10:55 Türkiye, Suriye’nin enerji altyapısını yeniden yapılandırma sürecinde üstlendiği aktif rol kapsamında bugün ülkeye doğal gaz ihracatına başlayacak
10:32 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

LÖSEV – LÖSANTE 2. Uluslararası Kanser ve Hayat Sempozyumu

LÖSEV – LÖSANTE 2. Uluslararası Kanser ve Hayat Sempozyumu
8 Eylül 2023
108
A+
A-

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı ve LÖSANTE Hastanesi ev sahipliğinde 2. Uluslararası Kanser ve Hayat Sempozyumu, 8 – 10 Eylül 2023 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşecek.

UHA / İnternational News Agency

...LÖSEV & LÖSANTE Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Pediatrik Hematolog & Onkolog Dr. Üstün EZER’in sempozyumla ilgili olarak yaptığı açıklamada, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sempozyumda, ‘Kanser ve Genetik‘ teması ile katılımcıların tecrübelerini dinlemek, bilgi alışverişinde bulunmak ve geleceğe yönelik çözümler üretmek için bir araya gelmekten büyük mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

Dr. Üstün EZER, Lösante Hastanesi ev sahipliğinde her yıl düzenledikleri Uluslararası Kanser ve Hayat Sempozyumu’nda, dünyanın dört bir yanından uzmanlar ve katılımcılarla bir araya geldiklerini ifade etti.

Lösante Hastanesi hakkında da bilgi veren Dr. EZER, sağlık alanında önemli bir misyonu üstlenen ve başta lösemi olmak üzere tüm kanser türlerinde mücadele verenlere destekte bulunan 25 yaşındaki LÖSEV’in, 23 yıldır kanser konusunda öncü bilimsel araştırmalar gerçekleştiren Lösante Hastanesi’nin, 7 yıl önce İncekteki Kent yerleşkesine taşınarak, son teknolojiye sahip sadece kanser alanında değil tüm branşlarda hizmet veren önemli bir sağlık merkezine dönüştüğünü belirtti.

...8 – 10 Eylül 2023 Uluslararası Kanser ve Hayat Sempozyumu’nun Kanser ve Genetik Program Akışı şöyle:

8 Eylül 2023 Cuma – Hemşirelere yönelik,9 Eylül 2023 Cumartesi – Sağlık Profesyonellerine yönelik,10 Eylül 2023 Pazar – Hasta ve hasta yakınlarına yönelik genel katılımlı gerçekleşecek bu çalışmalarla kanser araştırmaları alanında yeni adımlar atılacak.

Sempozyuma katılımı teyit etmek ve rezervasyon yaptırmak için en geç 30 Ağustos 2023 tarihine kadar www.losevsymposium.org     bağlantıya tıklayarak geri bildirimde bulunabilirsiniz.

Önemli Notlar:

Sempozyum Dili: Türkçe ve İngilizce / ilk iki gün simültane çeviri hizmeti verilecektir.

Sempozyum Yeri: Lösante Hastanesi, İncek Kent Yerleşkesi, Lösante Konferans Salonu, Ankara

Katılım Ücreti: Katılım ücretsizdir.

Sempozyum web sitesi:  www.losevsymposium.org

Arzu Celalifer Ekinci, PhD

Uluslararası İlişkiler Koordinatörü

International Relations Coordinator

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı

LÖSEV Foundation for Children with Leukemia

Arjantin Cad. Filistin Sk. No:45

G.O.P – ANKARA – TurkeyTel: 0 (312) 436 34 00 / Dahili: 95219www.losev.org.tr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.