enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
16:00 Krediler Tükeniyor!
15:25 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025-26 sezonu bugün lig aşamasının ilk hafta maçlarıyla başlayacak…
00:54 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
00:43 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş İl Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş İl Müdürleriyle Bir Araya Geldi
19 Temmuz 2023
7
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Türkiye Yüzyılı gücünü milletten alan devlet anlayışıyla kültürümüzün inşasında ve aktarımında birey, aile ve topluma yönelik sosyal politikalar, sosyal hizmet ve yardımlar kapsamında tüm hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz yeni bir yüzyıl olacak.” dedi.

UHA / Europe İnternational News Agency

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 81 ilin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürleri ile yeni dönemdeki çalışmaları değerlendirmek üzere bir araya geldi.

Bakan Göktaş konuşmasında göreve başladıktan sonra yaptığı il ziyaretlerinde buluştuğu bakanlığın hizmetlerinde canla başla çalışan aile bireyleri olan personelle ve il müdürleriyle buluşmayı ve istişare etmeyi çok önemsediğini belirtti.

Bakan Göktaş, İl Müdürleriyle Bir Araya Geldi - NetGazete

Bakan Göktaş, “Sizler Bakanlığımızın yereldeki yöneticilerisiniz. Çok önemli bir konumdasınız. Bakanlığımızın dolayısıyla devletimizin halkımızla hizmet yoluyla iletişimini sağlayan adeta hayati bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bu hayati görevin ne kadar önemli olduğunu deprem döneminde daha da fark ettik. Sadece bu deprem döneminde değil afet döneminde de sel felaketlerinde de fark ettik. Bizler devletimizin veren eli milletimizin sımsıkı sarılan anneleri, babaları, yaraları saran kardeşleri olduk.” diye konuştu.

Milletin kendi gücünü devletinde, devletinin gücünü ve değerini ise kamu çalışanının aynasında gördüğünü ifade eden Bakan Göktaş, “Şunu unutmamalıyız. Türkiye Yüzyılı gücünü milletten alan devlet anlayışıyla kültürümüzün inşasında ve aktarımında birey, aile ve topluma yönelik sosyal politikalar, sosyal hizmet ve yardımlar kapsamında tüm hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz yeni bir yüzyıl olacak.” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, İl Müdürleriyle bir araya geldi

“Aileyi merkeze alan bir vizyonu bu ülkede tanımlayacağız”

Bakanlığın çocuklar, kadınlar, dezavantajlı gruplarla ilgili çalışmalar yürüttüğünü, sosyal destekleri yeniden tanımladığını hatırlatan Bakan Göktaş, şöyle konuştu:

“Nasıl ki aile toplumun merkezidir, Bakanlığımız da şehirlerimizde, kamu kurumlarının merkezinde yer almalıdır. Özellikle kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarı konularında kolluk kuvvetleri, jandarma, hâkim ve savcılarla etkin iş birliğinin sağlanmasının koruyucu ve önleyici bir gücü olacağına inanıyorum. Aileyi merkeze alan bir vizyonu bu ülkede tanımlayacağız. Tüm dezavantajlı grupların daha da güçlenmesi bizim elimizde. Bütün bunları birlikte yapacağız. Daha çok çalışacağız, daha titiz, daha ilgili, daha şefkatli olacağız. Bakanlığımızın hizmet ve ilgi alanı biliyorsunuz çok geniş. Çünkü biz Aile Bakanlığı’yız. Aile her şeyden önce gelir, aile her şey demektir. Türkiye’nin bütün gücünün, güzelliğinin yansıdığı aynaların parlaklığında özellikle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın dolayısıyla sizlerin çok büyük payı var.”

Konuşmanın ardından İl Müdürleri illerinde yürütülen çalışmalara ilişkin Bakan Göktaş’a bilgi verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.