enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:58 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
10:25 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:02 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:35 Bolivya’da ‘Ekonomik Hal’
09:11 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:10 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:43 Yunanistan’ın Batı Trakya Türklerine Karşı Hak İhlalleri Devam Ediyor…
00:34 Otellerde kimlik fotokopisi dönemi bitti, turizmciler ulaştırma sistemlerini işaret etti
00:28 CHP Genel Başkanı Özgür Özel tartışmanın fitilini Brüksel’den ateşledi, AK Parti’den yanıt gecikmedi…
00:21 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
00:16 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi…
00:16 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:02 Yunan Genelkurmay Başkanı Floros’un Tarihi Olayların Değerlendirilmesindeki Entellektüel Yaklaşım Eksikliği
00:02 Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi, Gaziantep Üniversitesi’ni ziyaret etti
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültürel değerlerimizi evrensel bakışla harmanlayıp inşa etmeliyiz…
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Soley Güzel, Roche Diagnostik Asya Pasifik (APAC) Bölgesi’ne Hukuk Direktörü olarak atandı

Soley Güzel, Roche Diagnostik Asya Pasifik (APAC) Bölgesi’ne Hukuk Direktörü olarak atandı
26 Haziran 2023
205
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

2017 yılından bu yana Roche İlaç Türkiye Hukuk & Sürdürülebilirlik Lideri olan Soley Güzel, 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren Roche Diagnostik Asya Pasifik (APAC) Bölgesi’nde Hukuk Direktörü olarak görev alacak.

UHA / İnternational News Agency Sağlık hizmetleri ekosisteminde insanların yaşamlarını iyileştirme misyonuyla faaliyetlerine devam eden Roche, global bir atamayı duyurdu.

Bu kapsamda 2017’den bu yana Roche İlaç Türkiye’nin Hukuk & Sürdürülebilirlik Bölümü’nün liderliğini üstlenen Soley Güzel, 1 Temmuz itibarıyla Singapur merkezli çalışarak Roche Diagnostik Asya Pasifik (APAC) Bölgesi Hukuk Direktörü olarak Asya Pasifik (APAC) Diagnostik Yönetim Ekibinde görev alacak. Soley Güzel HakkındaAnkara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Soley Güzel, profesyonel kariyerine 2001 yılında Erdemir Grup bünyesinde bulunan İsdemir Demir ve Çelik’te Hukuk Müşaviri olarak adım attı. Kariyeri boyunca kurumsal davaların takip edilmesi, hukuk ve regülasyonlara uyum konusunda stratejik danışmanlık verilmesi ve şirketlerin hukuki süreçlerinin takibi gibi sorumluluklar üstlendi. Soley, 2008 yılında Siemens Türkiye’de Kıdemli Yönetici Müşavir olarak endüstri, ulaşım, enerji ve bina teknolojisi gibi alanlarda çalıştı. 2015 yılından itibaren Siemens Healthcare firmasında Hukuk ve Uyum Direktörü olarak İcra Kurulunda görev yaptı. 2017 tarihinden itibaren ise Roche İlaç Türkiye Hukuk & Sürdürülebilirlik Bölümü’nün liderliğini üstlendi. Kariyeri boyunca birçok kez Legal500 tarafından düzenlenen ‘En Etkili Hukuk Müşavirleri (GC PowerList)’ arasında yer alan Soley Güzel, 1 Temmuz itibarıyla Roche Diagnostik Asya Pasifik (APAC) Bölgesi Hukuk Direktörü olarak APAC Diagnostik Yönetim Ekibinde görev alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.