enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:16 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:41 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
06:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ankara Gıda ve Tarım Ürünleri Derneği Başkanı’ndan 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla mesajı

Ankara Gıda ve Tarım Ürünleri Derneği Başkanı’ndan 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla mesajı
16 Mayıs 2023
320
A+
A-

Ankara Gıda ve Tarım Ürünleri Derneği Başkanı iş insanı Canan Ceylan, 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

UHA / İnternational News Agency

Ankara Gıda ve Tarım Ürünleri Derneği Başkanı iş insanı Canan Ceylan, mesajında şu ifadeleri kullandı:” İnancımız ve yüzlerce yıllık medeniyetimizde annelik, kutsal bir vazife ve yüce bir mertebedir. Annelik, yaşamak ve yaşatmak adına eşi benzeri bulunmayan gurur ve mutluluktur. Dünyaya geldiğimiz gün sıkıca tuttuğu elimizi bir daha hiç bırakmayan, elini evlatlarının üzerinden çekmeyen annelerimiz; bizlere hiçbir zaman vazgeçmemeyi, ihtiyacı olana el uzatmayı ve paylaşmayı öğretendir. Anneler yanlızca evlatlarını değil; aynı zamanda bir toplumu da dünyaya getirirler. Varlıklarıyla bizleri tamamlayan, mücadeleleriyle bizlere güç veren annelerimize olan sevgimizi elbette tek bir güne sığdırmak mümkün değildir. Sağlıklı bir toplumun oluşmasında annelerimizin katkısı yadsınamaz. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan annelerimiz, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidir. Dolayısıyla, hayatımız boyunca hep en yakınımızda ve yanı başımızda olan annelerimize yaşamlarının her döneminde saygı ve sevgimizi göstermek, biz evlatları olarak hepimizin en önemli vazifesidir. Bu vesileyle; cennetle müjdelediği şehitlerimiz ile gazilerimizin kıymetli emanetleri ve engelli annelerimiz başta olmak üzere, bütün annelerin gününü yürekten tebrik ediyor; ahirete irtihal eden annelerimize yüce Mevla’mdan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.