enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:55 “Her yerde Türkiye var!”
00:42 İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Siber suç operasyonlarında 539 şüpheli yakalandı”
00:38
00:32 Kasım ayında temettü verecek 10 şirket
00:28 Bakü, Gazze’ye askeri birlik gönderilmesi için BM kararını bekliyor
00:24 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’nin 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’ndeki konuştu…
00:23 Türkiye sadece platform değil ‘konsept’ de ihraç ediyor
00:23 ABD’nin toplam kamu borcu, 22 Ekim itibarıyla 38 trilyon doları aşarak rekor seviyeye ulaştı.
00:21 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul’da Gazze konulu toplantıya ev sahipliği yaptı.
00:06 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001’de kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerini kazanarak geldiği iktidarda 23 yılı geride bıraktı.
00:06 AK Parti Sözcüsü Çelik: 3 Kasım tarihi bir dönemin açıldığı siyasi bir milattır
00:04 Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’ye özel bir destek programını başlatıyoruz
17:55 Yargımızın Bağımsızlığı ve Tarafsızlığı Sorunu
07:50 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi
00:47 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
00:38 Fatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
00:25 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:23 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
00:21 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Lahey Mahkemesi’ndeki duruşma Salı günü devam edecek

Lahey Mahkemesi’ndeki duruşma Salı günü devam edecek
6 Nisan 2023
432
A+
A-

Lahey Uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi’nde dünkü duruşmada, Kosova Kurtuluş Ordusu’nun (UÇK) eski komutanlarına karşı başlayan yargılama süreci çerçevesinde iddianamenin okunduğu ve sanık avukat ile sanıkların savunmaları yapıldı.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın KosovaPort kaynaklı haberine göre, dün yapılan duruşmada, sanıklardan UÇK siyasi sözcüsü ile eski Meclis Başkanı Jakup Krasniqi’n suçsuz olduğu belirtildi.

Jakup Krasniqi’nin avukatı Venkateswari Alagendra, sanığın, suçlandığı herhangi bir suçtan kişisel olarak sorumlu olmadığını söyledi.

“Jakup Krasniqi, değerlerle yetiştirilmiş ve onurlu davranan eğitimli bir kişidir. Jakup Krasniqi, suçlandığı suçların hiçbirini işlemekten kişisel olarak sorumlu değildir, iddia makamının iddia ettiği gibi ortak bir suç örgütünün parçası değildir, suç işlemek için bir anlaşma yoktur, amacı bir güvenli ve özgür bir ulus” ifadelerini kullanan sanıık avukatı, sonunda tek bir sonuç çıkacağına ve  Krasniqi’nin beraat edeceğine inandığını söyledi.

Bu arada 11 Nisan Salı günü savcılık  tarafından delil sunumuna devam edileceği açıklandı.(KosovaPort)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.