enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:59 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:37 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
19:07 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
18:39 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
11:21 TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

HDP’li vekilden polislere küstah tehdit: Bu kenti birbirine katarız

HDP’li vekilden polislere küstah tehdit: Bu kenti birbirine katarız
12 Aralık 2022
162
A+
A-

Diyarbakır’da aralarında HDP’li vekillerin de bulunduğu grubun basın açıklamasına valiliğin yasağı nedeniyle izin verilmedi. Uyarılara rağmen dağılmayan gruptan 2 kişi gözaltına alınırken yaşanan arbedede HDP vekil Hişyar Özsoy polise “Bu kenti birbirine katarız” diyerek tehditler savurdu.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın ‘STAR Haber’den aktardığı DHA kaynaklı haberine göre, Diyarbakır’da tutuklu yakınları Koşuyolu Parkı’nda basın açıklaması yapmak istedi. Aralarında HDP vekilleri Garo Paylan, Remziye Tosun, Hişyar Özsoy, Dirayet Dilan Taşdemir ve DBP Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır vekili Saliha Aydeniz’in de olduğu gruba polis, valiliğin yasak kararı nedeniyle izin vermedi. Toplanmaya devam eden grubun etrafını çeviren polis, 2 kişiyi de gözaltına aldı.

Gözaltı sırasında polise engel olmak isteyen HDP’li vekil Hişyar Özsoy, “Bu kenti katarız birbirine” diyerek tehditler savururken, tartıştığı bir polisin de kolunu çekerek, “Bana bakın. Seninle konuşuyorum. Terbiyesiz adam. Kimsin sen. Yürümek için senden izin mi alacağım? Bak yemin ediyorum bizim gözümüzün önünde biri tartaklansın yumruk atacağım. Benim gözümün önünde kimse bu halkı tartaklayamaz. T.C. polis devletidir.” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 12 Aralık 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.